Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU

Deschide orice ușă care pare să se blocheze. Nu va fi nevoie de prea mult efort din partea ta pentru a realiza acest lucru. Cheia este să fii mai flexibil și să fuzionezi cu efortul de grup în loc să încerci să lupți împotriva curentului. Vei descoperi că atunci când te deschizi oamenilor din jurul tău, există un număr semnificativ care vor dori să-ți fie alături.

 Fă un salt de credință. Ia în considerare două sau trei lucruri. Ai încredere că ele se vor desfășura perfect. Vei fi atras de cei care sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Aceștia sunt oamenii de care trebuie să fii aproape. O atitudine pozitivă te va conduce într-o direcție pozitivă. Distrează-te cu viața care o ai în loc să fii deprimat.

Este o săptămână uimitoare pentru tine, cu Berbecul care conduce lucrurile. Totul începe atunci când Venus începe să se depărteze de Marte, ceea ce te face mai aventuros. Este un moment bun pentru a merge după visele tale, mai ales dacă sunt romantice. Vor deveni amintiri.

Mercur în sextil cu Saturn din Vărsător, te încurajează să stabilești limite în relațiile voastre, atât personale, cât și profesionale. Acest lucru te poate ajuta să înțelegi mai bine cealaltă persoană și chiar să dezvolți relațiile care le ai prin schimb de idei într-un spațiu mai sănătos. Preia conducerea și nu îți fie frică să mergi unde te duce valul.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU Relațional

Nu cred că este ziua potrivită pentru a face schimbări majore sau pentru a lua decizii referitoare la o relație importantă. Aspectele săptămânii estompează granițele și procesele de gândire, în general, astfel încât să nu poți vedea clar ce pas trebuie să faci în continuare. Ar putea fi mai bine să îți asculți intuiția dacă vrei niște răspunsuri reale. Și mergi cu fluxul!

Venus și Marte, la începutul săptămânii încep lucrurile minunat. Atunci când zeița iubirii trece printr-un semn de foc, ai toată încrederea de care estenevoie pentru a te deplasa.

Sextil Venus – Saturn îți amintește că s-ar putea să fii nevoit să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești, iar eu îți spun că este în regulă. 

Fii atent la pătratul Venus – Pluto care îți amintește de ceva sau de cineva pe care ai prefera să-l uiți, dar există un motiv pentru care nu-l poți scoate din mintea ta. Există vreo lecție pe care ar fi trebuit să o înveți? Ia gândește-te!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU Profesional

Oamenii cu care lucrezi alimentează focul și întrețin atmosfera. Orice fel de sesiune pentru dezbătut idei va merge bine. Nu îți fie teamă să organizezi și / sau să conduci acest tip de comunicare de grup. Rezultatele vor fi extrem de profunde și de lungă durată.

Petrecerea s-a cam terminat și acum a venit timpul să te apuci de treabă. Dacă ești cu capul  în nori, probabil că vei primi palma de care ai nevoie de la superiorii sau colegii de muncă. Așa că mai bine vezi-ți de muncă și nu te plânge. Ai putea să îți faci un real deserviciu dacă te-ai concentra asupra a ceea ce este greșit. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU Financiar

Săptămâna aceasta poți pierde bani sau obiecte de valoare. Ia-ți toate măsurile de securitate pentru a-ți proteja casa și proprietatea. Vei fi mai predispus să suferi pierderi dezamăgitoare. Fii atent cu banii și bunurile materiale care sunt deosebit de importante pentru tine. Păstrează-le în siguranță și departe de ochii curioșilor. Nu fi neglijent.

În a doua parte a săptămânii, cei care au datorii de ceva timp le pot achita ca urmarea a unei creșteri bruște a veniturilor. Este un moment bun pentru a analiza și alte opțiuni de investiții. Turismul începe să se desțelenească.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU Sănătate

Ești vesel și îi distrezi pe cei din jur cu replicile prompte și la obiect. Este un cadou. Folosește-l pentru a lumina viețile celorlalți. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar ai putea fi soarele multora din jurul tău. 

În această săptămână, vei descoperi că sănătatea ta este destul de bună și te simți puternic fizic și psihic. Orice problemă de sănătate care apare poate fi rezolvată printr-o schimbare a stilului de viață. Starea de spirit îmbunătățită te va duce la îmbunătățirea stării de sănătate. Atitudinea optimistă și gândirea pozitivă te vor ajuta să stăpânești orice situație.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top