Connect with us
HorosHoroscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENIcop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI

Dacă comunicarea a fost dificilă până nu demult, săptămâna aceasta lucrurile puțin diferite. Este posibil să ai o înțelegere mai profundă a motivelor celorlalți, fiindu-ți mai ușor să te ocupi de ele. Intuiția funcționează la un nivel ridicat, deci este posibil să faci noi conexiuni pe baza a ceea ce simți despre ceilalți. Situația este de așa natură încât, dacă ai stagnat o vreme, vei intra  curând în depresie. Încearcă să rămâi pe linia de plutire și să te concentrezi asupra viselor tale, vei rămâne activ în căutarea obiectivelor vieții tale. Vei avea puterea Universului în spate,  sprijinindu-te tot drumul.

Marți este ziua ta norocoasă săptămâna aceasta! Venus și Marte îți fac ziua perfectă pentru pentru a obține orice vrei. Fie că ești în căutarea iubirii, a poftei de viață sau a banilor, tot ce trebuie să faci este să-ți dorești și va fi al tău.

Atenție că aceste vibrații bune nu durează mult. Marte și Neptun vor crea vineri tensiuni serioase în viața socială. După o trezire bruscă, s-ar putea să descoperi că anumite persoane nu te văd ca un prieten sau că este posibil să fi înțeles greșit rolul tău într-o anumită relație sau la locul de muncă. Este o lecție de viață!

În sfârșit, săptămâna se încheie într-o notă pozitivă când Luna Nouă din Berbec transformă momentul într-unul minunat pentru a-ți face noi prieteni. Pune-ți o dorință. S-ar putea împlini!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI Relațioal

De obicei ești destul de detașat sentimental, dar poziția astrelor te fac să fii nu doar detașat ci și implicat în același timp, ceea ce ar putea fi dificil. Aproape că știi ce vrei să îi comunici celei/celui pe care îl iubești și totuși nu găsești o modalitate de a-i spune în cuvinte, deoarece ți se pare că sună prost. 

Relația de atracție dintre Venusul și Marte în Berbec, la începutul săptămânii, poate provoca tensiune sexuală. Dacă ești gata să te miști și nu sunt probleme, nu are ce să te rețină.

Efectul de ceață care îl trag după ei Marte și Neptun poate arunca un văl de pâclă asupra multor lucruri, ceea ce nu este un loc distractiv. Oare de ce simți că ești ultima persoană care știe anumite lucruri despre propria sa viață amoroasă ?!

Luna Nouă în Berbec, ar trebui să te ajute să faci niște mișcări romantice îndrăznețe. Ce rost are să stai atunci când ai putea face ceva? Iubirea este acolo, du-te după ea.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI Profesional

Brusc crește tensiunea la locul de muncă între angajatori și angajați. Tot mai multe incidente de sfidare și agresiune au loc în jurul tău. Este extrem de important să rămâi neutru în această perioadă incertă.

Perioada sprijină luarea de măsuri pentru a-ți îmbunătăți situația. Este un moment bun pentru căutarea de muncă și stabilirea de contacte utile, în general. Proiectele de colaborare sunt cele mai bune. Provocarea este de a găsi aplicații inovatoare pentru resursele stabilite. Universul susține relațiile bune de muncă. În special, pentru cei care lucrează în marketing. Există, de asemenea, probabilitatea ca o poveste romantică la birou să provoace neatenție. Ai grijă!!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI Financiar

Vei recupera astăzi obiecte de valoare patrimonială pierdute. Caută prin birou sau în sertare. Acestea din urmă pot avea fund dublu. Vei găsi actul de moștenire considerat pierdut, unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă e nevoie.

Firmele de arhitectură, investitorii și constructorii vor avea succes săptămâna aceasta. Cei cu venituri fixe își vor rotunji veniturile cu bani de la părinți. Aș sugera să nu împrumuți sume mari de bani altora. Dacă ți se solicită un împrumut în această săptămână, asigură-te că nu depinzi doar de niște promisiuni verbale. Cere ceva în scris.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI Sănătate

Simți nevoia să deprinzi arta meditației sau cel puțin cea a respirației profunde, adică tehnici calmante. Te vor ajuta să îți liniștești mintea, care a fost puțin agitată în ultima vreme. Fă-ți timp pentru a te concentra asupra respirației și a te recentra, vei descoperi că se îmbunătățește starea de spirit. Durerile musculre vor dispare și te vei simți mai bine.

Nu aș spune că te confrunți cu probleme majore de sănătate dar vei găsi, în sfârșit, un remediu pentru balonare. Trebuie să oprești obiceiurile alimentare nesănătoase. Fă ceva creativ, rămâi activ mental. Mișcarea în aer liber și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă atât în aspectul fizic cât și în sănătatea ta.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top