Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN

Turbulența socială din ultimele săptămâni te-a pus în legătură cu mulți prieteni vechi și ți-a permis să-ți faci alții noi. Acum este timpul să te relaxezi acasă. S-ar putea să discuți despre planurile de viitor, chiar și cele cu privire la posibilele schimbări în situația familială. S-ar putea să te gândești și la cariera ta.

Ai putea să planifici sau să te pregătești pentru o călătorie lungă cu avionul. Este posibil ca planurile de lucrur să fie confirmate. Marți este ziua perfectă pentru a face acest lucru. Chestiunile spirituale, de asemenea, ar putea fi foarte importante pentru tine acum și s-ar putea să citești multe despre astfel de subiecte. Nu te mira dacă se dovedește dificil să ți le scoți din minte.

Ia-o ușor săptămâna asta, nu fă ceva ce nu faci în mod normal. Cu toate acestea, atunci când Marte face pătrat cu Neptun din Pești, vineri, este posibil să ai probleme cu concentrarea sau să faci anumite lucruri pe cre le faci deobicei. Dacă productivitatea scade, ia-ți o zi liberă și dormi cât ai nevoie sau începe un weekwnd mai devreme, cu odinhnă. 

Dacă banii devin o problemă majoră în această săptămână, cere ajutorul cuiva din familie sâmbătă, când Mercur din Berbec face un sextil cu Jupiter din Vărsător. Îți poate oferi un împrumut sau asistență financiară dacă are banii pe care îi ceri. Nu fii prea orgolios ca să ceri  ajutorul.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN Relațional

Există momente pentru a trăi intens și momente pentru a lua măsuri rapide. Astrele sugerează că nu trebuie să faci decât o mișcare. Ajungi brusc să înțelegi că ai depășit timpul de așteptare, ca circumstanțele să fie cele care sunt înainte de a îndrăzni să exprimi ce simți cu adevărat. Îți dai seama că ai putea pierde cu totul – așa că mergi și nu te uita înapoi!

Aveți o atitudine sigură în timpul sextilului searant dintre Venus și Marte, la începutul săptămânii, ceea ce poate fi intimidant pentru cineva care te atrage. Fii spontan și lururile vor merge de la sine. Chiar dacă răspunsul este nu, măcar ai încercat.

Pătrat dintre Venus și Pluto ajunge la timp pentru a nu te gândi prea mult la tot ce s-a întâmplat în viața ta amoroasă din ultima vreme. Nu este doar vina ta, dar probabil că multe sunt. Nu fi prea dur cu tine însă.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN Profesional

Totul pare să stea în nemișcare săptămâna aceasta. Este un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă de la serviciu, dacă nu ești liber deja. Nici măcar nu te deranja să te gândești la ceva legat de carieră. Planurile făcute astăzi nu vor funcționa așa cum te aștepți.

În orele dimineții, îți este dificil pentru să eviți să te gândiești la problemele legate de locul de muncă, indiferent dacă ești sau nu, la serviciu. Asigură-te că nu lași ca aceste gânduri să te consume pentru restul zilei.  Resentimentul sau comportamentul neprofesionist al unui coleg de muncă nu trebuie luat în serios. Vei avea mai multă distracție și vei face mai mult dacă colaborezi cu cineva care este la fel de muncitor ca și tine. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN Financiar

Activitatea din casa de investiții și proprietăți comune poate însemna doar un singur lucru. Că ceea ce deții poate blocat de o licitație în timp ce încerci să strângi niște bani. Asigură-te că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă cu privire la detaliile vânzării, deoarece ai putea fi convins că consecințele sunt prea grave pentru a merita riscul. Familia, copiii și partenera/ul se bazează pe tine pentru a lua deciziile corecte.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN Sănătate

Tranzitele de spotămâna aceasta, se referă la gândirea logică: cum ai putea beneficia de acest aspect? Ai, de exemplu, tendința de a te retrage în tine. Poți răspunde la anumite stres rămânând mult în tine, mâncând prea mult și închizându-te emoțional. Întreabă-te dacă  asta este ceea ce trebuie să faci cu adevărat? Folosește energia astrală pentru a ieși afară să faci mișcare, știind că este „ceea ce trebuie făcut”. Și nu uita să îți împărtășești sentimentele cu prietenii! Dacă ai vreun simptom, mergi la medic. Mintea ta lucrează ore suplimentare, iar acest lucru ar putea influența modul în care te simți. În loc să îți faci griji, optează pentru liniște sufletească și faă ceva ce îți place!

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top