Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Probabil că te gândești mult la viitorul tău. Probabil te întrebi cum este cel mai bine să îți creșteți situația financiară. Tegândești din ce în ce mai mult la investiții în terenuri sau proprietăți. Dacă vrei să cumperi o casă, acesta este un moment bun pentru a o face. Hârtiile se finalizată rapid și fără probleme.

Pentru a ajunge la destinație, poate că ar trebui să urmezi o rută neobișnuită. Megi în zig zag. Nu presupune automat că este un lucru rău. S-ar putea să descoperi că aceasta este calea cea mai bună. Ai putea experimenta multe aventuri secundare și să faci câteva descoperiri minunate. Încearcă să îți amintești cum ai ajuns acolo, astfel încât să poți regăsi cu ușurință, acele locuri.

Săptămâna începe cu o mică terapie cu amănuntul, Venus și Marte parteneri. Cu toate acestea, înainte de a face check-out, întreabă-te dacă ai nevoie cu adevărat de tot ce este în coș. Deși cumpărăturile te pot face să te simți bine, nu vor rezolva probleme emoționale.

Ai încredere în acele vibrații bune atunci când Venus face sextil cu Jupiter, sâmbătă. Reputația și imaginea publică pot obține un impuls major dacă te distrezi și ești doar tu însuți/însăți. Nu te strezi prea mult să faci o impresie bună. O faci natural.

Luna Nouă de duminică are loc în Berbec. Dacă ai evitat să te confrunți cu unele dureri emoționale acum este timpul să te confrunți cu ele. Ai nevoie de curaj pentru a face față rănilor emoționale, așa că fii curajos și scufundă-te în ele. Te vei simți mai bine, garantatQ.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR Relațional

Va trebui să te întorci în trecut pentru a transmite mesajului cuiva despre cum te simți. Știu că îți dorești să fii cu ea și sentimentele sunt reciproce, doar că trece printr-o etapă ușor egocentrică, în care se concentrează asupra lor. Trebuie să faci ceva radical pentru a-i reaminti că ești lângă ea/el și aștepți!

Venus și Marte îți transmit impetuozitatea și intensitatea, un aspect intens cu care îți urmărești dragostea. Orice tip de respingere cade greu și lovește și mai tare. Să fi interpretat greșit indiciile subtile?

Pătratul Venus – Pluto din weekend îți amintește câteva detalii ale relației din trecut de care ai uitat mai degrabă. Nu poți fugi de sentimentele tale. Uneori, lupta directă cu demonii tăi interiori este singura modalitate de a scăpa de ei.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR Profesional

Veți constata că săptămâna aceasta, lucrurile sunt în echilibru ceea ce te face mai încrezător în general. Această armonie interioară va avea efecte minunate pentru oamenii din jurul tău. Toate conversațiile și negocierile vor fi extrem de fluide. Este un moment bun pentru transformare profesională și atunci este bine să apelezi la consiliere sau orice fel de terapie care crezi că îți este de folos. 

Cu toate acestea, săptămâna ar trebui să fie un moment satisfăcător și productiv. Energia ar putea fi provocatoare. S-ar putea să simți că trebuie să faci mai mult decât faci. Fii precaut în a promite mai mult decât poți oferi. Această perioadă poate aduce o situație emoțională deosebit de încărcată. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei găsi unul. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR Financiar

Natura ta aventuroasă și modul de a-ți asuma riscurile vor deschide calea către succesul profesional și financiar de săptămâna aceasta. Astrele sugerează că ai putea avea ocazia să obții câștiguri financiare în sectorul turistic. Mic dar este totuși un câștig. Profită de orice oportunități care apar astăzi, deoarece dorința de a-ți asuma riscuri calculate ar putea duce la efecte adverse, adică să nu faci mare lucru. Instabilitatea de pe piața de acțiuni te poate îngrijora. Nu este momentul potrivit pentru a face investiții noi sau riscante. Ține punga strânsă dacă este vorba despre cheltuieli și gândește-te la modalități inovatoare de creștere a veniturilor. S-ar putea să experimentezi, în continuare, urcușuri și coborâșuri pe frontul financiar, dar totul va reveni la normal până la sfârșitul săptămânii. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR Sănătate

O sărbătoare recentă este responsabilă de tulburările digestive care pur și simplu refuză să dispară de la sine. Nu ar fi trebuit să mănânci atât de mult și să le și amesteciMergi la medic, prbabil ai declanșat o gastrită, fă ce-ți spune el și îți vei curând. Ai nevoie de odihnă și de timp pentru a-ți aduna gândurile și a fi calm și această mini-pauză cu lucratul de acasă. Dacă faci o obsesie din asta, nu te văd bine.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top