Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR

Cel mai mare vis al tău este pe cale să se materializeze. Totuși există ceva mare care stă în calea ta. Când privești din față, obiectivul este vizibil doar parțial. Când privești dintr-o parte, cealaltă parte a visului devine clară, dar nu ai imaginea completă. În loc să lucrzi cu o viziune neclară, scăpă de lucrul care stă în calea voastră.

Sfârșitul de săptămână este bun pentru a-ți face timp pentru micile plăceri senzuale. Poate că aceasta este o zi pentru un desert special, în special ciocolată belgiană sau brânză. Nu uita de plăcerile pe care le poate aduce natura. 

Dacă ți-ai împărtășit contul de streaming video, ar fi bine să îl blochezi săptămâna aceasta când Venus este în mare amor cu Marte. Sau, dacă ești mai motivat de bani, nu lăsa o afacere profitabilă să ți se strecoare printre degete. Încheie afacerea acum.

Dacă totul merge bine, fă-ți un plan pentru a te distra atunci când Venus și Jupiter te încurajează să faci un drum în afara localității. Nu uita masca și declarația!! Săptămâna se încheie cu creativitate și pasiune. Este un moment minunat pentru a începe un proiect care implică pasiune sau te ajută să te exprimi în moduri creative. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR Relațional

S-ar putea să îți fie greu să obțineți un răspuns direct la o întrebare directă. ând vine vorba despre o problema crucială, unei persoane dragi i se pare mai ușor să se sustragă de la răspuns și să schimbe subiectul. Este posibil să nu afli adevărul din gura lor, dar îl vei afla și poți lua apoi o decizie cu privire la ce să faci în continuare!

Combinația dintre Venus și Marte, de la începutul săptămânii este suficientă pentru a te emoționa pentru ceea ce urmează. Nu vrei să aștepți ca ea să vină la tine. Ești gata să te miști! 

Pătratul Marte – Neptun te aduce într-o dispoziție ciudată atunci când visele tale nu se potrivesc cu realitatea. Da, anumite lucruri sunt distractive și la care să te gândești, dar ai vrea ca ele să se petreacă în viața reală ?!

Pătratul dintre Venus și Pluto te obligă la o gândire profundă, care pune pe jar simțurile, și nu într-un fel bun. Rezistă dorinței de a reveni la o relație cu o fostă. A merge înapoi nu este direcția potrivită pentru tine acum.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR Profesional

Ai o săptămână pentru a te organiza. Adună toate bucățile împrăștiate din viața ta și pune-le în ordinea corectă. Dezvoltă sisteme pentru a-ți face munca mai eficientă. Zilele care urmează vor merge mult mai ușor dacă îți faci timp pentru consolidare. Menține linia, nu sări la altceva în ce privește tendința pe termen lung pe care ai urmat-o. În următoarele câteva săptămâni, această tendință te va duce înapoi în loc să te ducă înainte. Așteaptă până când lucrurile încep să avanseze înainte de a te angaja în această nouă întreprindere.

Este un moment deosebit de bun pentru vânzări și marketing. Fă-ți timp pentru a identifica ce înseamnă pentru tine un serviciu excelent pentru clienți. Petrece timp dezvoltând sau cultivând relațiile cu clienții care îi ai. Ar putea exista unele neînțelegeri. Dacă problema este de oameni, fă tot posibilul pentru a asculta preocupările lor. Dacă problema este una mecanică, ar putea fi timpul să faci o modificare. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR Financiar

Ai o atitudine pozitivă la locul de muncă ceea ce duce rezultatele dorite. Determinarea te ajută să îți atingi toate obiectivele. Chiar dacă vrei ca aportul financiar actual să fie mai mare, vei simți că potențialul tău este puternic pentru a-ți crește veniturile în timp. Săptămâna aceasta vei putea, să vii cu câteva modalități creative de a-ți crește veniturile. Urmărește toate opțiunile de a câștiga bani! Te sfătuiesc să iei cu atenție și cu grijă toate deciziile financiare săptămâna aceasta, deoarece orice neglijență se poate dovedi dăunătoare pentru tine. Amână decizia de a scăpa de o proprietate. Acest lucru ar putea să nu fie în interesul tău având în vedere condițiile actuale de pe piață care nu recomandă vânzarea proprietăților.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR Sănătate

Dacă pierderea părului reprezintă o problemă, vei observa că aceasta începe să dispară. Sigur, a venit ca o schimbare de care aveai nevoie și poți folosi această dezvoltare pozitivă pentru a te simți bine în legătură cu aspectul personal și pentru a conștientiza starea generală de sănătate.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top