Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI

Săptămâna aceasta ai putea fi surprins plăcut să îți dai seama că te afli într-o formă financiară mult mai bună decât credeai. Ai putea descoperi că ai talent în gestionarea banilor. S-ar putea să anticipezi, de asemenea, o creștere sau o altă perspectivă a veniturilor. Optimismul și entuziasmul sunt ceea ce te determină să fii tu. Speranțele pentru viitor par mai întemeiate ca niciodată.

Vârtejul social din ultima vreme s-ar putea să te fi copleșit cu nume și chipuri noi, de care ai vrea să-ți amintești. Marți ar fi o zi bună pentru a discuta cu unele dintre ele la telefon sau pe mail. Carisma și sinceritatea ta au făcut impresie asupra lor, la fel de mult cum au făcut ei asupra ta, așa că nu fii timid.

Atenție însă la momentul pătratului dintre Marte și Neptun de vineri. Poate produce o drama de familie și ar putea să-ți încurce planurile dacă nu ești atent. Deși ar putea exista o mulțime de tensiuni, nu lăsa dezaprobarea familiei să te împiedice să faci ceea ce dorești. Trebuie să trăiești pentru propria fericire și nu pentru mulțumirea altora.

Din fericire, weekendul pare mai liniștit când Venus este încă într-un sextil separant cu Jupiter, imprimând un impuls major stimei de sine. Concentrează-te asupra creșterii emoționale și află cum să investiți cel mai bine în tine însuți/însăți. O meriți!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI Relațional

Pentru tine, nu există nimic care să omoare pasiunea atât de repede, decât ideea de prea mult. Aceasta este situația care s-ar putea întâmpla săptămâna aceasta dacă nu ai grijă să te abți și să lași o mică distanță între tine și cineva pe care preferi să-l admiri de departe. 

Intensitatea aduce și sextilul separant dintre Venus și Marte, suficient pentru a te trimite pe margine. Luarea deciziilor este dificilă, deci este bine să ai cât mai multe opțiuni!

Marte face pătrat cu Neptun, în semnul tău sensibil, mai târziu peste săptămână, aducând din nou o stare de confuzie. De această dată ascultă-ți intuiția. Visele tale pot conține și informații utile.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI Profesional

Încearcă să nu te mai superi sau să te mai frustrezi dacă drumul pe care îl urmezi, o ia brusc înapoi. Este un semn că trebuie să revizui și să reflectezi asupra progreselor tale recente. Întoarce-te și remediază toate lucrurile pe care le-ai omis neglijent, prima dată.

Ești ca un burete, mai ales când este vorba despre energia altor persoane, este foarte ușor pentru tine să menți mental impresiile și experiențele pe care le-ai avut în timpul săptămânii. Lasă aceste lucruri să curgă, astfel încât să poți începe liniștit săptămâna. 

Pe de altă parte, ai putea face o impresie bună asupra clienților dificili, cu ușurință și farmec. Este un moment bun pentru contactele telefonice, inclusiv pentru colecționari. Este momentul potrivit pentru a cere cu încredere ceea ce ai nevoie. Aceasta include să vorbești cu un șef despre poziția ta. Poți da lovitura în Relații publice și marketing. Această perioadă sprijină vânzările și atrage sprijin financiar. Aalizează cele mai bune prețuri.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI Financiar

 În această săptămână te gândești cum să îți exprimi partea de om care cunoaște valoarea banilor. Ai câteva lucruri în minte, dar gânditul lor în tine, nu face bine nimănui. În schimb, găsește-ți persoana căreia să îi transmiți informațiile într-un mod neutru și imparțial. Sectorul muncii, cel puțin, este un loc sigur în care poți rămâne pe din afară. Oamenii vor să audă ce ai de spus, în special ideile tale despre cum să economisești bani instituției și a firmei, dar și propriile venituri.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI Sănătate

Ai sentimentul puterii dar trebuie să afli ce să faci cu tine însăți/însuți și nu cu ceilalți. Poți face multe cu această energie. În primul rând, mișcarea și meditație, deși pare un paradox asicerea celor două. Priești mesaje importante din inconștient. Nu rata asta! Există multă energie vindecătoare în interiorul tău și acest tranzit este o modalitate de a exploata această energie pentru în prezent și în viitor.

Este probabil să te concentrezi asupra carierei acum, dar nu este nevoie de mai multă presiune decât ai deja. Din motive de sănătate și liniște sufletească, este timpul să te întrebi ce se întâmplă cu viața ta. Rutina care îți oferă putere fizică și dă claritate minții, sunt cele pe care trebuie să le hrăniți. Scapă de ce nu mai ai nevoie.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top