Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ

Dacă simți că funcționezi pe bateria de rezervă, amintește-ți că ai întotdeauna un rezervor de rezervă pregătit pentru a continua. Nu ignora acest lucru. S-ar putea să te ajute să știi că este doar mai puțin timp de un ceas. Lucrează mai eficient sub presiune. Fii calm și amintește-ți că nu este sfârșitul lumii dacă lucrurile nu funcționează exact așa cum ai dori.

Când alții nu pot să decidă ce cale să urmeze, va deveni crucial, să te ridici și să fii cel care decide. Fii la fel de agresiv pe cât ai fi nevoie pentru a pune lucrurile în mișcare. Elementele sunt deja la locul lor. Ceea ce este necesar acum este să urmărești puțin lucrurile. Ești în poziția perfectă pentru a furniza această piesă lipsă din puzzle.

S-ar putea să fie nevoie de o schimbare în rutina personală. Asta o spune sextilul dintre Mercur și Saturn, încurajându-te să stabilești un program mai sănătos și mai rezonabil și te va ajuta să stabilești niște limite. Nu mai verifica mail-urile de serviciu atunci când acasă! 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ Relațional

S-ar putea să simți că te depărtezi de lumină, când te hotărăști să faci niște modificări extreme în ceea ce privește aspectul și atitudinea. Influxurile astrale sugerează că, deși acest lucru ți se pare o descoperire, partenera/ul se va întreba de ce ți-a luat atât de mult să o faci. 

Vei fii fericit deoaece Mercur, stăpânul tău planetar, este în semn de foc, în Berbec, oferind cuvintelor mai multă persuasiune și intensitate. Este o nouă latură a ta și ți se pare distractiv!

Sextilul Mercur – Saturn îți amintește să fii sincer mai presus de orice, ceea ce ar putea fi dificil atunci când ai de-a face cu cineva care nu vrea să facă recunoască evidențele. Continuă să încerci.

Lună Nouă din Berbec aruncă o lumină asupra sectorului credinței și a studiilor, a metafizicii. Ce vrei să schimbi și cum o poți face? Experimentează!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ Profesional

Ai atâtea în minte încât este greu să le organizezi. Important pentru tine este să îți împărtășești ideile cu ceilalți. Vorbind despre aceste lucruri este cheia. Alții îți vor oferi sfaturi solide și utile. Unii colegi vor spune sau vor face lucruri, care amenință să te dezechilibreze. Nu lăsa acțiunile lor să te afecteze. Ești pe drumul cel bun, așa că nu te îndoi nici măcar o secundă. Încrederea ta emoțională este puternică și de neegalat.

Fă-ți timp pentru a-ți reorganiza spațiul de lucru. Te va ajuta să simți că ai controlul. Perioada este ideală pentru orice mare deschidere sau eveniment promoțional. Este deosebit de important să fii în centrul oricărui conflict cu un coleg sau un client. Fii persoana mai bună, chiar dacă viața nu este întotdeauna corectă. Dacă cineva de la serviciu este cu ochii pe tine, înseamnă că este timpul să îți reevaluezi situația. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ Financiar

S-ar putea să constați că ai o mare cheltuială financiară în urma organizării unui eveniment cu asociații în proiecte internaționale. Această constatate s-ar putea resimți oarecum greoaie o vreme, dar cheltuielile sunt necesare și nu pot fi evitate. Mai bine, prioritizează totul. Doar asigură-te că faci alegeri bune și că folosești banii eficient ca să navighezi în această perioadă.

Săptămâna aceasta este vorba despre o planificare atentă și de a ține în frâu cheltuielile, astfel încât să te menții în limita bugetului. Unele cheltuieli medicale nu pot fi evitate. Dacă investești în acțiuni ar trebui să te uiți și la alte opțiuni de investiții și te gândești de două ori înainte de a o face. Este momentul potrivit pentru a aplica pentru diverse împrumuturi.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ Sănătate

 Atenție la loviturile la nivelul capului, deoarece se întrevăd diferite tipuri de accidente, dintre care multe ar putea cauza un pericol special pentru cap sau partea superioară a corpului. O leziune gravă la acest nivel durează mult timp pentru a se vindeca, deci este mai bine să fii în siguranță! Dacă te confrunți cu o probleme de obezitate, săptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru a începe acel regim de exerciții pe care ți l-ai propus de ceva timp. Prin pierderea greutății suplimentare, va crește și nivelul de energie. Și, mai presus de toate, îți va schimba viața în bine, menținându-te în formă. Cei cu tensiune arterială trebuie să aibă grijă și să respecte toate restricțiile alimentare.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top