Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Posibilitatea de a te muta din cartier ți s-a mai întâmplat, dar evenimentele de săptămâna aceasta ar putea să te determine în cele din urmă să faci din nou acest lucru. Poate că mulți vecini buni s-au mutat sau poate ai adunat o mică avere, care a făcut posibilă mutarea într-un spațiu mai mare. Sunt multe elemente de luat în considerare și de decis, înainte de a se întâmpla, dar dacă asta vrei cu adevărat, mergi într-acolo.

 Ai putea să te întâlnești cu consilierii de investiții. Cere informațiile de contact. Se pot dovedi valoroase pentru tine mai târziu. Știri benefice din punct de vedere financiar ar putea veni săptămâna asta. Acesta este un moment bun pentru a investi sau a începe un nou plan de economii.

Flexează-ți mușchii minții pentru a urni creativitatea săptămâna aceasta. Marți, Venus face un sextil separant cu Marte, încurajându-te să n-ai chef de nimic și să lași  partea creativă pe dinafară. Indiferent dacă folosești modalități unice de a-ți exprima sentimentele față de o persoană dragă, de a juca o poveste romantică sau de a practica un nou hobby, va fi distractiv!

Folosește-ți mintea și logica la un nivel bun atunci când Mercur se întâlnește cu Jupiter, sâmbătă, încurajându-te să fii omul de strategie în ceea ce îți dorești. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR Relațional

Va trebui să te deghizezi dacă dorești să rămâi la îndemâna săgeților lui Cupidon. Poate că va trebui să te confruntați cu cineva care te urmărește cu încăpățânare de ceva timp. Încercările ei/lui de a-ți sau a-i cădea în brațe a devenit o chestiune de viață și de moarte. Asigură-te că știi ce vrei înainte de a vă înfrunta!

Combinația aprinsă dintre Mercur și Soare te obligă te obligă să faci mișcări controversate întreaga săptămână. Nu ți-e teamă să-ți pui întrebări destul de incomode despre partenera ta și care ar putea provoca reacții interesante.

Venus din Taur când formează un sextil separant cu Marte, la începutul săptămânii, provoacă pasiunea să se trezească în tine, în cele mai ciudate momente. Nu nega acele sentimente intense.

Pătratul dintre Venus și Pluto este unul dintre ultimele aspecte ale weekendului și ar putea coincide cu o decizie romantică importantă. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR Profesional

Mintea ta se odihnește astăzi, așa că bucură-te de această pauză în loc să încerci să faci orice necesită multă gândire rațională sau claritate mentală. Angajează-te în activități care îți abat gândurile de la muncă. Dacă trebuie să lucrezi, renunță să o faci cu noaptea în cap. La prânz și după-amiază  ești mai sociabil și mai relaxat, astfel încât să îți poți scoate din cap problemele legate de muncă. Fie că ești sau nu la serviciu, seara păstreaz-o pentru distracție cu prietenii și / sau cei dragi, pe cât posibil.

În a doua parte a săptămânii, ridică-te și preia conducerea. Ai încredere în ce-ți spune intuiția despre motivele unui coleg. S-ar putea să te simți deosebit de frustrat. Fii pregătit să intervii și să rezolvi o problemă pe care nu ai provocat-o tu însă. Vei găsi mai mult sprijin dacă rămâi optimist. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR Financiar

S-ar putea să descoperi că este mai greu de lucrat cu tine decât ar trebui. Decât să adaugi mai de grabă, dezamăgirilor recente autocritică inutilă, vezi unde greșești de ți se scurg efectiv banii din buzunare. Te simți mai decis ca niciodată acum și asta te poate ajuta să faci următoarea mișcare bună. O nouă strategie și acțiunea cibzuită poate aduce sprijinul financiar al prietenilor, membrilor familiei, colegilor și mentorilor.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR Sănătate

Te bucuri de lumina reflectoarelor, dar poate deveni un pic obositor să fii în centrul atenției tot timpul! Folosește energia din aspectele astrale în joc, pentru a-ți regăsi strălucirea interioară și pentru a înțlege ce atenție poți acorda în următoarele câteva luni. Dă atenție deosebită dietei. Ea stabilește tiparele de sănătate pe care le vei experimenta. Pentru un păr strălucitor, adaugă esențe de plante, în ceai, cum ar fi agrimonia!

O perspectivă mai pozitivă te menține în stare excelentă. Dacă suferi de o anumită problemă, și nu mergi la medic ar putea fi o excesivă îngăduință față de tine. Este greu să renunți la lucrurile care au un gust bun, dar nu sunt grozave pentru corpul tău. Încearcă să faci mișcare.  Acest lucru te va menține în formă și te va ajuta să elimini orice stare de indispoziție.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top