Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC

Cuvintele pe care le spui săptămâna aceasta, au o putere specială, și inspiră încredere cum rare ori se întâmplă. Ar trebui să observi forța emoțiilor și a personalității tale. Profită de această ocazie pentru a fi cu un pas înaintea jocului altora. Ai o influență specială, care nu poate fi egalată de nimeni. Nu-i lăsa pe alții să te convingă de ceva de care nu ești sută la sută sigur.

Nu-ți minimiza abilitățile. Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine dacă le lași să curgă. Nu amâna lucrările crezând că nu ești demn de norocul care va veni cu siguranță. Dacă lucrurile nu funcționează exact așa cum vrei tu, ia-le ca pe un semn că oricum situația nu era potrivită pentru tine.

Începi săptămâna cu un moment de relaxare în relațiile intime, când Venus începe să se depărteze de Marte, marți. A lăsa pe cineva să pătrundă în lumea ta pentru prima dată ar putea fi un risc, dar s-ar putea să merite dacă îți permiți să fii curajos și să te expui. Există curaj și în vulnerabilitate.

Eu zic să păstrezi acel curaj pentru restul săptămânii, când lucrurile pot deveni puțin mai dure, când Marte face pătrat cu Neptun și face să fi conflictual și fără direcție. Nu-ți pierde speranța. Viitorul este la fel de strălucitor ca întotdeauna, doar puțin tulbure.

Luna Nouă de pe 12 aprilie te poate ajuta să te întoarci pe drumul cel bun. Luna se află în sectorul carierei, încurajându-te să îți stabilești câteva obiective importante, pe termen lung, și să te reorientezi în carieră. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC Relațional

Astrele te aduc săptămâna aceasta, într-o dispoziție minunat de blândă. Abia aștepți să inviți persoana dragă la tine, să aranjezi pernele pentru a reflecta o atitudine mai relaxată și mai relaxantă, să-i șoptești nimicuri dulci la ureche și să vă simțiți bine împreună. De fapt, pentru tine nu este niciodată o chestiune de nimicuri dulci, întrucât ești întotdeauna mereu profund în ce spui.

Sextilul disipant dintre Venus și Marte, la începutul săptămânii, aduce mult potențial în viața ta. Vorbești cu oameni pe care nu îi cunoști. Cochetezi cu pasiunea ta! În schimb, sextilul dintre Mercur și Saturn, te poate ajuta să manifești posibilități romantice excelente. 

Lună Nouă în Berbec, poate aprinde un foc în tine care să îți amintească de puterea de a face ca lucrurile să se întâmple. Cu cât riscul este mai asumat, cu atât recompensa este mai mare.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC Profesional

Cineva cu care lucrezi este fericit să-și aprecieze realizările. Nu fii trist doar pentru că nu ai realizat la fel de mult ca acesta. Ai făcut la fel de mult – dacă nu chiar mai mult.

Gândește-te că nu poți mulțumi pe toată lumea. Indiferent de ceea ce faci, cineva va fi supărat. Este în regulă. Lasă-i să se supere. Sentimentele altora nu sunt responsabilitatea ta. Tu fă-ți doar treaba, chiar dacă te simți prost și ușor pasiv-agresiv acum. Fă tot ce poți cu tot ce este mai simplu și mai urgent. A vorbi despre sentimentele tale poate ajuta la prevenirea neînțelegerilor și la calmarea potențialelor griji. Profită de energia expansivă. Oamenii te sprijină iar aspectele pot aduce un puternic sentiment care s-ar putea să te facă să te simți că faci parte din nou din  transformarea dincolo de controlul tău.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC Financiar

Perspectivele financiare se luminează considerabil săptămâna aceasta. Vei descoperi că activitatea se desfășoară fără probleme și veniturile cresc. Foosește-te de această săptămână pentru a muncii cât mai mult posibil și pentru a urmări creșterea contului bancar.

Dacă ești într-un parteneriat de afaceri poți suferi unele pierderi financiare ușoare. Nu dispera; roadele muncii constante se vor vedea mai devreme decât crezi. Dacă ai un loc de muncă obișnuit vei constata că cheltuielile depășesc veniturile. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC Sănătate

Încrederea în sine creștesăptămâna aceasta și cei din jurul tău observă schimbarea de atitudine. Stima de sine îi atrage pe ceilalți, atâta timp cât nu devii arogant, așa că sugerez să continui să fii afirativ cu privire la numeroasele tale calități și vei observa că alții susțin această opinie pozitivă! Persoanele în vârstă se vor trezi meditând. Tinerii vor naviga peste săptămână cu ajutorul regimului de exerciții. 

Săptămâna aceasta se recomandă efectuarea unui control de sănătate de rutină. Copiii care suferiseră de afecțiuni minore își vor reveni complet săptămâna aceasta.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top