Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC

Nu simți că trebuie să gândești totul. Acceptă faptul că există unele lucruri în viață care apar fără o explicație logică specifică. Mai mult ca sigur, acestea sunt cele mai interesante evenimente și experiențe care condimentează existența de fiecare zi. 

Este posibil ca săptămâna aceasta să se iște un conflict emoțional dacă nu ești atent. Oamenii te vor călca în picioare ori de câte ori le dai ocazia. Asigură-te că nu ești vulnerabil la atac. S-ar putea ca cineva să fie pregătit să te înfrunte, așa că trebuie să fii pregătit să te aperi. Cel mai bun mod de a combate orice forță încearcă să te doboare este să ai încredere în tine, chiar dacă nu ai totul perfect planificat.

Sextilul separant dinte Venus și Marte, te încurajează să îți exprimi sentimentele pentru cineva. Indiferent dacă intenționezi să îți mărturisești iubirea, să îi ceri o întâlnire sau pur și simplu să spui oamenilor că-i iubești, abține-te!

Fii direct sâmbătă, când Mercur este încă în sextil cu Saturn din Vărsător. Dacă un prieten vine la tine pentru sfaturi, fii sincer cu el. S-ar putea să fie nevoie să audă niște adevăruri crude și deși poate fi dur, ei îți vor aprecia onestitatea.

Săptămâna se încheie cu Luna Nouă în semnul tău. Este momentul noilor începuturi și schimbări, așa că va fi bine să mergi după ceea ce vrei. Fii puțin egoist și fă ce te interesează.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC Relațional

Dorești să menți o perspectivă detașată asupra unei afaceri în care te-ai implicat profund, recent. Astrele sugerează că vei lăsa o anumită distanță între tine și persoana care te atrage. Acest lucru este vital în acest moment, deoarece într-adevăr ai nevoie de timp pentru a evalua starea emoțională și pentru a decide dacă problema este bună sau nu pentru tine.

Sextilul separant dintre Venus din Berbec și stăpânul semnului, Marte la începutul săptămânii îți sporește încrederea și te ajută să obții ceea ce vrei. Iubirea este în aer și ești dispus să riști totul pentru a fi în trend.

La fel, pătratul separant dintre Marte – Neptun poate duce la confuzie între vis și realitate, mai ales dacă ai făcut un fix pe cineva care nu eralângă tine. Uneori, se pare că cu cât încerci mai mult, cu atât eșuați mai ușor.

Din fericire, Luna Nouă din 12 aprilie, în semnul tău te poate ajuta să recâștigi o parte din terenul pierdut. Chiar dacă trebuie să o iei de la capăt, ești pregătit.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC Profesional

Oamenii iau lucrurile mult mai în serios decât crezi, așa că fii atent cu cine glumești. Simțul umorului poate fi interpretat greșit în sens negativ. Respectă ceea ce este și încearcă să faci pe cât posibil lucrurile a la carte.

Pe măsură ce săptămâna trece, te vei simți din ce în ce mai bine în pielea ta, iar acest lucru te va ajuta să îndeplinești cu bine orice sarcină pe care o primești. A avea încredere în sine te va ajuta să te ghidezi, astfel încât să finalizezi fiecare sarcină exact așa cum trebuie realizată.

Universul sprijină luarea de măsuri pentru a revizui și, eventual, a repeta anumite proiecte sau sarcini. Ar putea exista stres datorită frecușurilor dintre cei care vor să facă lucrurile în mod tradițional și cei care fac presiuni pentru inovație.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC Financiar

Aspectele săptămânii încetinesc capacitatea de a câștiga banii cu care te-ai obișnuit și îți cer să devii mai responsabil cu privire la modul în care cheltui banii. Stabilește-ți niște limite, astfel încât să poți economisi pentru pensionare sau pentru alte obiective. Casa creativității și a distracției este afectată. Dacă ai probleme cu motivarea, gândește-te doar la modul în care ceea ce faci acum îți va aduce beneficii în viitor.

Energia este bună dacă ești în căutarea unui loc de muncă, pentru stabilirea unor obiective specifice sau încercarea de a-ți rentabiliza resursele financiare. În orice zonă ești, caută modalități de a economisi pentru eventuale situații de urgență.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC Sănătate

Păstrarea lucrurilor în echilibru nu este niciodată o afacere încheiată: există întotdeauna o altă zi cu lucruri care trebuie modificate, probleme care trebuie soluționate. Oferă-ți avantajul de a echilibra în mod regulat ceea ce mănânci, pentru a satisface acea dorință de echilibru. Consumul de produse proaspete și bio sunt unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta. Dar nu trebuie să fii întotdeauna cel care gătește! A comanda ceva de mâncare din când în când, poate avea un efect relaxant.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top