Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION

Canalizează-ți energia și demonstrează-ți puterea de a cuceri. Creează acțiune care să dea căldură oamenilor din jur. Unii ar putea să nu mai poată sta prea aproape de tine. Nu îți face griji – aceasta este problema lor, nu a ta. Cheia pentru tine este să fii tu însuți. În acest fel, îi vei atrage pe cei care se bucură de căldura ta. Ești apt să te simți curajos din punct de vedere emoțional, așa că profită de acest sentiment extinzându-l la oamenii din jur. Încearcă să nu te îngrijorezi sau să te enervezi. Bucură-te de locul în care te afli. Nu te stresa cu privire la lucrurile pe care simți că trebuie să le faci. Fii fericit cu tine, indiferent de ceea ce ajungi să realizezi.

Săptămâna aceasta încurajează îngrijirea și iubirea de sine cu parteneriatul dinte Venus și Marte, de marți. Odată ce vei face din grija de sine o prioritate, vei începe să crești și să strălucești. Fă-ți timp pentru odihnă și dezvoltă-ți obiceiuri sănătoase, cum ar fi să dormi destul. Ai nevoie de odihnă pentru că vineri aduce o dramă serioasă. O poveste de dragoste pe care ai trăit-o se pare că nu a fost atât de profundă sau de angajată pe cât credeai. Descoperi o modalitate de a salva scânteia dar te întrebi dacă merită.

Ți-aș sugera că este un moment bun pentru să te arunci în proiectele tale de lucru sau pentru a crea o rutină de auto-perfecționare. Ai această capacitate!

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION Relațional

Posibil ca lucrurile să nu meargă în totalitate așa ai planificat. Surprizele, în special cele asociate cu viața amoroasă, sunt la ordinea zilei. Primul șoc major ar putea fi când descoperi că cineva, în care ai crezut de mult timp, face brusc ceva care te determină să îți dai seama că au mult mai multe de oferit decât ai realizat. 

Venus și Marte în relații de reciprocitate sentimentală încă, fac să întorci capul! Nu îți face griji dacă nu poți planifica totul în avans. Lucrurile vor întoarce la tine destul de repede!

Mai bine fii atent la pătratul Marte – Neptun care poate provoca confuzie dacă nu dai atenție detaliilor și pe de altă parte, un moment bun pentru a fi atenți la comportamentul suspect. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION Profesional

Când relațiile și situațiile devin dificile, probabil intri în modulul panică și începi să iei decizii precipitate și pripite. Ai grijă, deoarece acest tip de acțiune nesăbuită te va face doar să te confrunți cu probleme mai profunde. Consultă-te cu șefii înainte de a acționa. Rămâi cu picioarele pe pământ. Unii vor spune că ești prea conservator, în timp ce alții vor pretinde că ești prea radical. 

Totuși, săptămâna este un moment puternic pentru tine. Dacă te afli într-o poziție de autoritate, este posibil să te confrunți cu provocări din partea celorlalți care consideră că drumul lor este cel mai bun. Este o perioadă bună pentru team building online. Este un moment ideal pentru proiecte de cercetare.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION Financiar

Posibilă dispută asupra proprietății săptămâna aceasta, astfel încât unele argumente recente cu privire la proprietate să ia o întorsătură legală. Încearcă să păstrezi imaginea de ansamblu în perspectivă și ascultă ce îți spune intuiția că este corect. Problema se va rezolva în cele din urmă dacă încerci să o iei pe cale amiabilă.

Pe de altă parte, ar trebui să fii precaut cu tendința de a cheltui bani pe lucruri inutile. Pentru cei care lucrează în companii aeriene există șanse de reorientare profesională sau de creștere ori de promovare după o perioadă lungă de timp. Evită să faci investiții de anvergură în această săptămână, deoarece există riscuri imense. 

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION Sănătate

 Și la tine riscul de a te răni este mare mai ales dacă ridici obiectel grele. Fii atent când ridicați ceva voluminos că poți să rănești pe cinea. Dacă porți un aparat dentar ai grijă să nu fie prea strâns. Adaugă la asta că și sănătatea părinților tăi îți poate aduce motive de îngrijorare. Lucrurile vor lua cu siguranță o schimbare în bine, pe măsură ce săptămâna se apropie de sfârșit. Încearcă să îți ușurezi volumul de muncă, altfel stresul va lovi din plin. Femeile care au căutat să înceapă un program de slăbire ar face bine să facă acest lucru de săptămâna aceasta.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top