Connect with us
Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021. O săptămână plină de sentimente contradictorii

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC 

Oamenii iau lucrurile mult mai în serios decât crezi, așa că fii atent cu cine glumești. Simțul umorului poate fi interpretat greșit în sens negativ. Respectă ceea ce este și încearcă să faci pe cât posibil lucrurile a la carte.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Veți constata că săptămâna aceasta, lucrurile sunt în echilibru ceea ce te face mai încrezător în general. Această armonie interioară va avea efecte minunate pentru oamenii din jurul tău. Toate conversațiile și negocierile vor fi extrem de fluide. Este un moment bun pentru transformare profesională și atunci este bine să apelezi la consiliere sau orice fel de terapie care crezi că îți este de folos. 

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Taur

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENI 

De obicei ești destul de detașat sentimental, dar poziția astrelor te fac să fii nu doar detașat ci și implicat în același timp, ceea ce ar putea fi dificil. Aproape că știi ce vrei să îi comunici celei/celui pe care îl iubești și totuși nu găsești o modalitate de a-i spune în cuvinte, deoarece ți se pare că sună prost. 

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC 

Astrele te aduc săptămâna aceasta, într-o dispoziție minunat de blândă. Abia aștepți să inviți persoana dragă la tine, să aranjezi pernele pentru a reflecta o atitudine mai relaxată și mai relaxantă, să-i șoptești nimicuri dulci la ureche și să vă simțiți bine împreună. De fapt, pentru tine nu este niciodată o chestiune de nimicuri dulci, întrucât ești întotdeauna mereu profund în ce spui.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Rac

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 LEU 

Oamenii cu care lucrezi alimentează focul și întrețin atmosfera. Orice fel de sesiune pentru dezbătut idei va merge bine. Nu îți fie teamă să organizezi și / sau să conduci acest tip de comunicare de grup. Rezultatele vor fi extrem de profunde și de lungă durată.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Leu

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ 

Ai atâtea în minte încât este greu să le organizezi. Important pentru tine este să îți împărtășești ideile cu ceilalți. Vorbind despre aceste lucruri este cheia. Alții îți vor oferi sfaturi solide și utile. Unii colegi vor spune sau vor face lucruri, care amenință să te dezechilibreze. Nu lăsa acțiunile lor să te afecteze. Ești pe drumul cel bun, așa că nu te îndoi nici măcar o secundă. Încrederea ta emoțională este puternică și de neegalat.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ 

Dacă vrei să diversifici investițiile doar din acțiuni și obligațiuni, atunci ar trebui să te uiți în ce investești. Cred că proprietățile de tip teren sau casă la curte sau apartament la bloc, cabinetele de cosmetică sau saloanele de frumusețe vor aduce câștiguri cât de curând. Nu trebuie să alegi o proprietate acum, dar dacă începi să cauți, rezultatele se vor vedea cât de curând. În altă ordine de idei, este momentul pentru a angaja de fapt un expert financiar pentru investițiile tale. Este o oportunitate pentru tine să faci o planificare realistă și să cheltui în funcție de bugetul tău. Nu întreprinde niciun proiect nou mai ales în weekend. Încearcă să te îndepărtezi de piața de capital în acest moment. Nu este stabil.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION 

Posibilă dispută asupra proprietății săptămâna aceasta, astfel încât unele argumente recente cu privire la proprietate să ia o întorsătură legală. Încearcă să păstrezi imaginea de ansamblu în perspectivă și ascultă ce îți spune intuiția că este corect. Problema se va rezolva în cele din urmă dacă încerci să o iei pe cale amiabilă.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR 

Dacă pierderea părului reprezintă o problemă, vei observa că aceasta începe să dispară. Sigur, a venit ca o schimbare de care aveai nevoie și poți folosi această dezvoltare pozitivă pentru a te simți bine în legătură cu aspectul personal și pentru a conștientiza starea generală de sănătate.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN 

Totul pare să stea în nemișcare săptămâna aceasta. Este un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă de la serviciu, dacă nu ești liber deja. Nici măcar nu te deranja să te gândești la ceva legat de carieră. Planurile făcute astăzi nu vor funcționa așa cum te aștepți.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR 

S-ar putea să descoperi că este mai greu de lucrat cu tine decât ar trebui. Decât să adaugi mai de grabă, dezamăgirilor recente autocritică inutilă, vezi unde greșești de ți se scurg efectiv banii din buzunare. Te simți mai decis ca niciodată acum și asta te poate ajuta să faci următoarea mișcare bună.

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI

Pentru tine, nu există nimic care să omoare pasiunea atât de repede, decât ideea de prea mult. Aceasta este situația care s-ar putea întâmpla săptămâna aceasta dacă nu ai grijă să te abți și să lași o mică distanță între tine și cineva pe care preferi să-l admiri de departe. 

Citește integral Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 Pești

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top