Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță

Bucură-te de orice săptămâna aceasta, indiferent dacă este o masă gourmet, o ținută nouă sau cel mai recent gadget electronic. Săptămâna aceasta este una speilă pentru tine și nu trebuie să te privezi de nimic. Există o sincronicitate remarcabilă a evenimentelor care te vor conduce exact la locul potrivit, în momentul potrivit. Există o căldură și o sensibilitate specială în aer, care îți vor liniști mintea și sufletul.

Perioada poate aduce în discuție probleme juridice. Așa cum ai crezut că este sigur să continui cu un plan de afaceri, o altă întârziere ar putea provoca mai multă frustrare. Înainte de a te supăra, așteaptă câteva zile și vezi ce se întâmplă. Este important să ai o strategie solidă pentru a-ți putea atinge obiectivele. Nu vei fi la fel de eficient fără aceasta și ajungi să pierzi timpul.

Unele informații destul de stranii pot veni dinspre chestiuni metafizice sau paranormale. Acest lucru nu te afectează în mod direct, dar cel mai probabil se referă la descoperiri ciudate. Ai putea găsi subiectul fascinant și să discuți ore întregi pe această temă. Nu te mira dacă teoriile care se emit, par chiar mai bizare decât ceea ce ai auzit în prima oară!

Aș spune că este un moment minunat pentru a te pierde în gândurile tale, dar nu este o săptămână bună pentru a face asta. Sau cel puțin nu înainte de a se risipi conjuncția Soare – Venus – Neptun din Pești. Concentrează-te pe cum să faci lucrurile mai bine. Sau ce poți face pentru a-ți îmbunătăți viața?

Venus, stăpâna ta planetară, este dublată de calitatea intuitivă a Peștilor, toată săptămâna asta, așa că ar trebui să știi imediat dacă cineva nou este potrivit pentru tine sau nu. Când ai o asemenea trăire, acordă-i atenție.

Posibil să ai blocaje în ce privește creativitatea și asta se datorează pătratului Saturn – Uranus care îți detunează toate așteptările. Ești încurajat să fiii creativ și imaginativ dar când să pui în practică parcă te trage cineva de mânecă. 

Mai bine lasă-te în voia indolentei conjcții Venus-Neptun care încă rezistă, să te relaxezi pentru o schimbare. Trigonul Marte – Saturn pare să strige lasă dragostea să vină la tine în loc să ieși în căutarea ei.

Sâmbătă sextilul Saturn – Chiron care te încurajează să te concentrezi și pe vindecarea unor vechi relații cu cei din jur. Uneori, a fi vulnerabil este sănătos.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță Relațional

Este un moment bun pentru a accepta orice invitație la diverse petreceri sau alte adunări care ți se oferă. Influențele astrale de săptămâna aceasta, sugerează faptul că întâlnirile vor fi promițătoare și, dacă vei găsi pe cineva special, vor fi cu siguranță o persoană unică și fascinantă. Îți poate lua ceva mai mult timp, de cât de obicei, ca să începi să o/îl înțelegi.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță Profesional

Îți va lua ceva timp să te redresezi. Senzația va fi că este o pierdere de timp. Îți vei dori să stai în pat încă câteva ore. S-ar putea la fel de bine, ca ziua să înceapă pentru tine după-amiază. Demonstrezi altora că nu este nevoie să fii împins. Ridică-te pentru tine și exercită-ți puterea și voința. Ai idei minunate – așa că fă-le auzite, în loc să le bâjbâi prin suflet când nu te ascultă nimeni.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță Financiar

Universul îți cere să petreci mai mult timp dezvoltându-ți cele mai apropiate relații, astfel încât să poți beneficia personal și financiar. A-ți face mai mult timp pentru cei te-ar putea ajuta la îndeplinirea obiectivelor tale, nu este doar un act de apropiere. Este necesar pentru a-ți atinge obiectivele. Ești în discuții pentru o poziție financiară mai bună.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță Sănătate

A spune ce vrei îți va părea mult mai ușor astăzi. Emoțiile pot crește atunci când te aștepți mai puțin și poate să-ți iasă din gură chiar un cuvânt usturător, fără să-ți dai seama. Calm, vei avea grijă să arzi energia din corp canalizând-o constructiv și vei fi atent să te odihnești corespunzător. Când corpul este condiționat, mintea urmează o cale previzibilă și relaționarea cu ceilalți devine armonioasă.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top