Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Ești odihnit, iar dorința de a lucra este la fel de puternică. Foloseșe această combinație puternică de energii în avantajul prriu. Vei descoperi că mentalul tău este o capcană puternică. Există foarte puține lucruri care vor scăpa atenției tale. Cel mai important lucru pe de care să ții cont este să nu lași alte persoane să-ți împiedice progresul.

Nu te mai gândi la îndatoririle și responsabilitățile stresante. Acum este un moment în care emoțiile și ego-ul se conectează în armonie. Nu lăsa problemele altora să îți strice buna dispoziție. Este nevoie ca tu să îți lași conștient mintea și corpul, să se simtă în largul lor. Arta și muzica îți vor face plăcere. Răsfață-te cu lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Deși, de obicei, îți place să fii centrul atenției, prezența lui Venus în Pești te provoacă să eviți lumina reflectoarelor toată săptămâna asta. Vei găsi ceea ce căutați în culise.

Conjuncția Soare-Neptun încearcă să te convingă de abilitățile tale psihice. Când simți pe cineva cine este cu adevărat, ai încredere în instinctele tale. Conjuncției amintite li se alătură spre sfârșitul săptămânii și Venus, în special dacă este vorba despre dragoste, romantism și potențialul tău suflet pereche. Dacă te atrage cineva în visele tale, poate este un semn să îi oferi o șansă la viața reală. Acest aspect te încurajează să îți lași imaginația să se elibereze și să te răsfeți încălcând cu plăcere un tabu. Cu toate acestea, nu te pierde prea mult în vise și de uimire încât să uiți să trăiți momentul.

Sâmbătă aduce oportunități majore de creștere spirituală. Poate fi un moment al sfârșiturilor, pentru că trebuie să renunți la multe lucruri din trecut pentru a merge mai departe în noua călătorie. S-ar putea să fii extrem de sensibil, deci fii blând cu tine, în acest timp. Trebuie să mergi mai departe. Și cum sâmbăta este loc și de distracție pe măsură, căci Venus s-a alăturat conjuncției Soare – Neptun din Pești. Este un moment bun pentru a consolida legăturile cu ceilalți și chiar pentru a deveni puțin obraznic. Nu uita să îți umplii inimă de fericire și în același timp, să ai grijă de ea.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu Relațional

Condimentează-ți viața amoroasă sub influența configurației astrale de săptămâna aceasta. Nu vei greși dacă îți propui să îi oferi un tratament special. În afară de situația ideală de a nu menționa nici măcar o dată cele mai recente boli, poți face o rezervare undeva la munte, poți găti o minunată masă gourmet sau pur și simplu vă puteți bucura că sunteți împreună.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu Profesional

Stări tensionate. Cineva te freac într-un mod infernal. Probabil, această persoană nu intenționează să fie dură; el sau ea spun doar adevărul. Nu lăsa sensibilitatea excesivă a problemei să te împiedice să înțelegi clar ce se întâmplă. Trebuie să fii atent cu cuvintele tale sau s-ar putea să fii prins în propriul tău verbiaj. Vei fi tentați să manipulezi lucrurile într-un anumit fel sau o anumită situație. Rezistă acestei tentații. Activitatea din zona de lucru sugerează că este posibil să îți sabotez succesul la un anumit nivel. Reflectează la asta și află de ce.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu Finanaciar

Cere sfatul unui consilier financiar pentru a rezolva o situație aparent fără ieșire. Mizează și pe propriile instincte, nu doar pe sfaturile acestei persoane. Asigură-te că îți alegi consilierul foarte atent, și, în general, că poți anticipa sfaturile pe care le primești că te vor ghida în direcția corectă. Pune-ți finanțele pe drumul cel bun.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu Sănătate

 S-ar putea să simți că prietenia este cel mai important lucru din viață și, dacă acest este adevărat, trebuie să fii foarte atent cine îți sunt prietenii. Comunicarea va fi mult îmbunătățită dacă ai păstra pentru tine ce gândești. O să vină momentul să te și exprimi. Încercați să te gândești la problemele de relație în timp ce alergi pe banda de alergare și te concentrezi pe ceea ce vrei să spui cuiva în timp ce faceți acest lucru. Adevărul își va găsi drum spre suprafață.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top