Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion

Un amalgam de sentimente, emoții și senzualitate îți gâdilă inima, orgoliul și vanitatea. Încearcă să nu fii prea dur atunci când ai de-a face cu alții. Cu cât ești mai degajat și mai senin, cu atât vei putea deschide mai multe uși. Fii răbdător și nu simții că trebuie să fii primul și pentru asta trebuie să intri în față, la rând. Dacă nu ești sigur de o situație, nu sări cu capul înainte. 

Pe urmă, ar putea fi o săptămână agitată. Probabil că vei încerca să mergi în prea multe direcții și să faci prea multe lucruri simultan. Prietenii ar putea dori să se reunească, dar este posibil să ai multe sarcini pe care trebuie să le rezolvi, înainte. O idee bună sar putea să fie evaluarea a ce trebuie făcut și să ai grijă să le rezolvi în ordinea cerințelor. Doar așa poți controla lucrurile!

Totuși, cred că va fi o săptămână distractivă pentru tine. Lasă artistul interior să se joace în cât mai durează conjuncția Soarelui cu Venus, în Pești. Acest aspect apare în zona stilului de viață și a rutinelor cotidiene și te încurajează să găsești bucurie în exprimarea de sine. Indiferent dacă pictezi, scrii, cânți, joci jocuri de societate sau scrii muzică, fă ceva care te ajută să te conectezi la emoțiile personale și să le împărtășești celorlalți. 

Sâmbătă este o zi interesantă deoarece aduce oportunități de exprimare creativă. Folosește-ți talentele pentru a crea ceva extraordinar. De asemenea, este un moment bun pentru a descoperi noi hobby-uri și talente sau pentru a explora noi genuri. Doar relaxează-te și simte-te bine.

În același timp, tot sâmbăta esteo zi foarte sexy, deoarece Venus strălucește efctiv în Pești pe măsură ce se apropie de Soare, creând o atmosferă foarte senzuală. Folosește această creativitate pentru ca unele dintre fanteziile tale romantice să devină realitate. Combină apropierea fizică și emoțională cu o noapte pe care nu o vei uita prea curând.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion Relațional

 Ar putea fi o săptămână agitată. Probabil că vei încerca să mergi în prea multe locuri și să faci prea multe lucruri deodată. Prietenii ar putea dori să vă întâlniți, dar este posibil să ai multe sarcini de rezolvat. Ar putea fi o idee bună să evaluezi ce trebuie făcut și să ai grijă să le faci, în ordinea urgenței. Doar așa poți merge mai departe! 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion Profesional

Un superior tăbară asupra ta. Cuvintele lui sau ale ei sunt mult mai dure decât trebuie. Cel mai probabil, această persoană încearcă doar să te manipuleze așa că nu deveni victima situației. Rămâi cu picioarele pe pământ. Te afli într-una din acele situații în care prea mulți bucătari strică aluatul. Toată lumea vrea să preia controlul. Toată lumea dorește să-și impună punctul de vedere. Este o adevărată rețetă pentru dezastru. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion Financiar

Sunt lucruri destul de incitante! Echipamentul funcționează bine și poșta ajunge la timp. Comunicarea se ușurează. Te simți destul de rebel cu ceea ce faci în prezent pentru a-ți trăi viața. S-ar putea să descoperi că apelul la o viziune unică să îți schimbe calea financiară funcționează cel mai bine acum. Exprimarea opiniilor nu trebuie să înlocuiască munca cu normă întreagă. Lasă ca ceea ce faci să vorbească și banii vor începe să vină. În schimb, nu este cel mai bun moment pentru a cere băncii un împrumut sau un credit pentru a duce afacerea la nivelul următor. Există pericolul de mesaje mixte și încrucișate. De asemenea, în activitate din zona financiară comună poate aduce multă tensiune la suprafață. Așteptă pentru cele mai bune rezultate. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion Sănătate

Cuvintele pe care le folosești ar putea avea un impact mare. Fii sincer și clar, înainte de a încerca să comunici. Curăță-ți mintea prin meditație sau mișcare sau  petrece ceva timp organizând un birou dezordonat. Dacă simți că cineva nu te înțelege, fii primul care își cere scuze pentru orice comunicare greșită. S-ar putea să simți că cineva pare să te facă intenționat acest lucru! Păstrează-ți calmul și reafirmă-ți sentimentele. Încercă să eviți elegant orice stare conflictuală.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top