Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător

Diferitele părți ale personalității tale ar trebui să funcționeze armonios săptămâna aceasta. Este important ca în lumea ta să existe o corespondență egală între a dărui și a lua. Dacă, dintr-un anumit motiv, există un dezechilibru într-un anumit domeniu al vieții tale, abordează problema imediat. Este important să păstrezi echilibrul în interiorul tău și cu oamenii din jur. 

S-ar putea să auzi astăzi câteva zvonuri fals alarmiste săptămâna aceasta. Cineva a interpretat greșit o informație și a aruncat-o în spațiul public fără să o verifice. Va trebui să verifici singur acest lucru înainte de a trece la orice decizii. Nu îți fie frică să transmiți mai departe ceea ce ai învățat. Este mai bine să stopezi acest tip de bârfă prin dezvăluirea faptelor decât să o lași să se răspândească.

Pe măsură ce Venus se apropie de Soare, în Pești, s-ar putea să te simți descurajat în timp ce parcurgi rețelele sociale și privești spre familiile și viețile „perfecte” ale altor persoane. Cu toate acestea, reține că ceea ce vezi online nu este modul în care trăiesc majoritatea oamenilor. Este o iluzie. Deci, în loc să te lupți din greu cu tine însuți, concentrează-te pe grija de sine. Venus în creativii Pești poate face multe pentru viața ta amoroasă săptămâna aceasta. După ce lași garda jos, nu-ți vor mai sta multe obstacole în cale.

După aceea, conjuncția Venus-Neptun din weekend te ajută să înțelegi mai bine o situație pe care ați judecat-o anterior greșit. Poate că este timpul să mai dai cuiva o șansă. Sau cel puțin, să îți ceri scuze.

Weekendul pune un accentmai aparte pe viața de acasă. Toate acestea se întâmplă în sectorul familiei, încurajându-te să te concentrezi asupra relațiilor de familie. Cum poți face lucrurile mai bune decât sunt și într-un mod cât se poate de realist? Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a întemeia o familie sau pentru a duce mai departe o tradiție de familie. Crearea familiei perfecte pentru tine, nu se va întâmpla peste noapte, dar poți începe prin a face primul pas.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător Relațional

 Activitatea din zona parteneriatelor poate determina colegii sau partenerii de afaceri să fie mai emotivi decât de obicei. Încearcă să nu legeni prea mult barca decât dacă vrei să obți o reacție pozitivă, nicidecum să o ia la fugă. Universul face mai ușor să negociezi în câteva zile. Nu ești întotdeauna cea mai diplomată persoană din lume, dar s-ar putea să îți fie mai ușor să spui ceea ce trebuie la momentul potrivit, mai ales la un interviu sau la prima întâlnire.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător Profesional

Ajută-i să-i ridici pe ceilalți la un statut mai înalt, în loc să-i privești de sus. Nu judeca ca să nu fii judecat. Dacă cineva nu știe cum să procedeze, fă-ți timp să-l ajuți, dându-i câteva sfaturi în acest sens. Te vei întâlni cu un partener pe proiect, foarte important. Este suportul pe care l-ai căutat. Persoană este un binefăcător pentru tine. Împreună, puteți lucra aproape magic, completându-vă reciproc, ceea ce nu ai putut face niciodată lucrând singuri. Gandește la scară mare.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător Financiar

Deși poate părea că oportunitățile vin de nicăieri, ceea ce ar putea submina oarecum dorința nativă de siguranță financiară, te descurci bine. Este posibil să fii predispus la accidente, așa că ai grijă cum conduci altfel vei plăti de te usucă. Fii activ în ceea ce privește rambursarea a ceea ce datorezi. Nu aștepta inevitabilul apel telefonic.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător Sănătate.

S-ar putea să fii implicat în conversații care de care mai profundă săptămâna aceasta. Există loc pentru o expresie neobișnuită – plină de umor poate sau doar surprinzătoare. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și să zbori pe sub radar, astfel încât să nu fii amendat. Rămâi în ton cu organismul tău, deoarece este posibil să simți foamea neobișnuită sau să dorești un gust sau un condiment neobișnuit. Urmează-ți instinctele și explorează noutățile. De asemenea, încearcă să respecții orele de culcare și să fii în pat la ore fixe. Corpul tău va aprecia odihna suplimentară.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top