Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător

Informațiile pe care le vei culege săptămâna aceasta, ar putea să nu fie exacte. Mai mult ca sigur, cineva repetă bârfe sau țese o pânză de intrigi. Ascultă dacă vrei, dar nu transmite nimic din ceea ce auzi dacă nu ești convins că este adevărat. Sarcina ta ar putea fi deosebit de grea și s-ar putea să ai chiar un termen limită, așa că ai o scuză ca să nu le iei în serios. 

 În schimb, te simți extrem de pasional. Dacă ai trecut printr-o situaie tensionată cu soția /ul sau cu persoana iubită, săptămâna aceasta poți îndrepta totul. Cu siguranță ai suficientă pasiune pentru a transforma scânteia într-o flacără durabilă.

Pe de altă parte, ai putea fi tentat să te răsfeți cu un masaj atunci cât Soarele este încă conjunct cu Neptun. Cu toate acestea, înainte de a scoate cardul de credit, întreabă-te asta te va face să te simți mai bine pe termen lung sau îți va provoca doar mai mult stres? 

Apropo, ai avut premoniții ciudate în ultima vreme? Cu Venus încă în Peștii până duminică, ar trebui să acorzi o atenție deosebită la ceea ce intuiția încercând să îți spună. 

Combinația Soare-Neptun de care aminteam, poate aduce multă confuzie, mai ales dacă încerci să alegi între două posibile iubite sau partenere. Nu lăsa frica de a lua o decizie greșită să te împiedice să te angajezi cu speranță, în una dintre ele.

Weekendul aduce o conjuncție Venus-Soare plină de vibrații bune și relaxante. Este plăcut să nu ai existe nicio presiune asupra vieții amoroase. Doar mergi cu fluxul și du-te acolo unde te duce valul și visele tale.

Nu uitați însă, să nu ai așteptări prea mari atunci când vine vorba despre iubiri năucitoare și partenere pe care să le urci pe un piedestal, sâmbătă. S-ar putea să descoperi că imaginea pe care ți-ai formt-o despre cineva nu se potrivește cu cine este aceasta cu adevărat.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător Relațional

S-ar putea să îți faci griji că o zi aparent liniștită care poate fi spulberată de un eveniment iminent. Din fericire, poziția planetelor te încurajează să vezi potențialul din ceea ce te așteaptă, mai degrabă decât un dezastru. Cel mai bun mod de acțiune pentru tine și pentru o persoană dragă este să fii ferm cu tine însuți și să știi că până la urmă totul va fi OK. Doar începe sau așteaptă. Ambele posibilități sunt valabile.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător Profesional

 Politica din jurul evenimentelor la birou este destul de urâtă. Se întâmplă mult mai mult decât doar simple bătălii de suprafață. Va trebui să citești printre rânduri pentru a înțelege complet situația și dificultățile care rezultă de aici. Ți s-a dat undă verde, așa că apasă pedala de accelerație. Abordarea originală și unică va fi primită cu bucurie și recompense, așa că nu îți fie teamă să îți etalezi ideile. Dacă conduci un proiect pe fonduri europene, această perioadă este excelentă pentru creativitate. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător Financiar

Locul de muncă este plin de schimbări care vin de sus. Unele dintre acestea sunt de rutină, în timp ce altele par cu adevărat, revoluționare, în sensul bun. În loc să te încăpățânezi și să te împotrivești, încearcă să mergi cu fluxul. S-ar putea să descoperi că poți beneficia personal de aceste schimbări, la nivel financiar. La rândul său, acest lucru îți oferă acces la tot felul de informații care te pot ajuta să avansezi în viața profesională. Nu este un moment bun pentru a lua decizii financiare însă, deoarece s-ar putea să fii copleșit de sentimente contradictorii. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător Sănătate

Sentimentele te vor ghida dacă le vei lăsa. Există tentația de a urma ruta cea mai apropiată, dar ar fi în interesul tău să începi să te deschizi aprobării din interior. A face ceea ce vrei este o opțiune pe care ți-o dai – nu are nicio legătură cu aprobarea din exterior. Așa că, ia-ți în considerare corpul și cum te simți. Există vreo problemă de sănătate copleșitoare de care dorești să scapi? Începe prin a da atenție acelor organe sau sisteme.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top