Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec

Asteapta-te la unele schimbari în gospodărie. S-ar putea să faci în cele din urmă unele reparații sau renovări sau redecorări pe care le-ai tot amânat. Este, de asemenea, posibil ca cineva din familie să plece afară. Cineva ar putea veni la ușa ta cu informații interesante care ți-ar putea schimba viața într-un fel. 

Ai o ocazie unică de a examina planurile și de unde ai plecat când le-ai pus recent în aplicare. Cum spun croitrii, măsoară de două ori și taie odată. Este un moment cheie pentru a-ți revizui planurile și pentru a te asigura că structura este sigură. Dacă există vreo îndoială cu privire la ceea ce ai finalizat până acum, consultă-te cu cineva în a cărui experiență ai încredere. S-ar putea să merite să reîncepi să folosești un alt plan.

Emoțiile tale sunt gata să dea pe dinafară, deoarece Venus este în Pești și aduce o cascadă de emoții în această săptămână. Divulgarea acestora către persoana potrivită s-ar putea transforma în ceva special. Fă asta nu îaite de a fi sigur sută la sută pe ce contezi. 

Sextilul dintre Mercur și Uranus aduce ceva distracție și entuziasm în viața sentimentală, dar nu va fi nimic care să poată fi planificat. Cu cât încerci mai mult, cu atât este mai puțin probabil să se întâmple ceva.

Mintea ta aleargă iscoditoare peste tot cu Marte în Gemeni, așa că ar trebui să poți veni cu tot felul de idei și modalități de a-ți îmbunătăți viața. Dezbaterea despre politică sau alte subiecte controversate este o mare transformare.

Joi poate fi o zi norocoasă pentru tine, deoarece Mercur a intrat marți, în Pești. Acest aspect apare în sectorul prietenilor, transformând ziua într-una de activitate socială, de învățare a unor lucruri noi sau de un eveniment brusc, neașteptare. 

Cu toate acestea, săptămâna se încheie pe o notă scăzută cu Pallas în Pești. Asteroidul va tranzita sectorul subconștientului, făcându-te mai sensibil la energiile din jur, decât în ​​mod normal. Deși este important să ai încredere în intuiție, abține-te de la a face rău unor oameni care nu îți plac.

Cu toate aceste, nu îți fie teamă să lași partea sensibilă să iasă la iveală la locul de muncă. Este bine ca oamenii să știe că ești om și că ai și tu ai sentimente. Nu poți juca rolul războinicului tot timpul.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec Relaţional

 Partenera/ul par să dorească să se concentreze asupra aspectelor mai sensibile ale relației, în timp ce tu ești mai realist. Este posibil să fie nevoie să te deschizi. Astrele sugerează că ai șansa de a înțelege ce își dorește partenera/ul de la tine. Poate rezulta o înțelegere mai profundă a modului în care vă vedeți viitorul împreună.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec Profesional

Săptămâna începe foarte lent și probabil că vei fi preocupat de problemele emoționale rămase din weekend. Fă tot posibilul să te concentrezi asupra prezentului, în loc să te lași prins în trecut sau în fanteziile despre viitor. Problemele juridice trebuie tratate cu grijă. Nu presupune nimic. Este un moment bun pentru a explora piețele străine. Călătoriile de afaceri trebuie amânate datorită pandemiei. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec Finanaciar

 Ești activ mai ales atunci când vine vorba de redefinirea modului în care vrei să fii perceput de ceilalți. Acest lucru poate duce la schimbarea modului în care îți folosești banii- cum te îmbraci, cum vorbești sau te ocupi de ceilalți. Transformă modul în care ceilalți te văd și, în cele din urmă, te vor trata cu seriozitate. Mai ales la locul de muncă. Apar atât de multe oferte, încât este posibil să ai nevoie de timp pentru a lua în considerare toate opțiunile. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec Sănătate

Ești deosebit de sensibil la nevoile celorlalți – cu un accent pe familie și copii. Poate te gândești să îmbunătățiți mediul de acasă într-un mod nutritiv. Este timpul să îți modernizezi bucătăria? Plantele aromatice, cultivate în propria casă, sunt un mod minunat de a spori plăcerea de a mânca, precum și de a găti. O cutie simplă de plantat lângă fereastra bucătăriei este atractivă și practică. Rozmarin, patrunjel și busuioc sunt doar câteva sugestii.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top