Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară

S-ar putea să te ridici din pat cu o căzătură zdravănă, semn că există forțe care te împing din aproape orice direcție. S-ar putea să pară că ești foarte căutat, așa că fă tot posibilul pentru a-i liniști pe cei care au nevoie de atenția ta. Cheia este să nu te lași copleșit până la punctul în care nu mai poți funcționa deloc. Mergi în ritmul tău și vei avea succesul dorit. 

Pe de altă parte este adevărat, este o perioadă care poate aduce probleme. Dacă te afli în mijlocul unei crize, nu te grăbi să iei o decizie. Te ajută să aștepți câteva zile până când totul se calmează. Timpul este excelent pentru planificare și pentru lucrul cu idei noi. S-ar putea să fii foarte entuziasmat de un proiect care pare sigur că va avea un profit bun. Caută un feedback înainte de a te bloca.

Parteneriatul dintre Venus și semnul Pești din această săptămână, poate aduce câteva gânduri și fantezii foarte interesante. Nu te feri de gândurile tale, în special, de cele obraznice! Partenerele pentru tine sunt acum semnele de apă, înțelegătoare și pline de compasiune, cum ar fi Racul, Scorpionul și chiar Peștii, care te pot ajuta să ieșiți din cochilia emoțională. Lasă la o parte realitatea ta și eliberează-te de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Există o atracție puternică spre tărâmul fanteziei, așa că nu ezita să mergi într-acolo. Lasă visele tale să te ducă într-un loc romantic și plăcut.

Se pare că ai o pasiune! Pe măsură ce Soarele se alătură lui Neptun, în Pești, miercuri, s-ar putea să începi să visezi la cum ar trebui să fie relația perfectă cu persoana perfectă. Concentrează-te pe îngrijirea de sine pentru a te face mai dezirabil pentru iubirea ta. Arată-te în cea mai bună lumină.

Apoi, sâmbătă, fă mișcarea, mai ales că și Venus intră în conjuncție cu Neptun, tot în Pești și tot în sectorul parteneriatului. Este un moment minunat pentru a face prima mișcare și pentru a-i spune iubitei/lui cum te simți. Fii romantic. Ar putea fi începutul unei relații frumoase. 

Și, în timp ce dragostea este în aer, la fel este și iertarea. Dacă există ceva care macină aproprierea dintre tine și cineva, îngroapă sabia acum. Nu purta această energie joasă în noua ta poveste de dragoste.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară Relațional

Poziția planetelor arată că ai șansa de a crea relația romantică dorită. Plutește un soi de magie în aer, care va spori cu siguranță orice parteneriat, indiferent dacă este nou format sau unul vechi. Folosește această ocazie pentru a vă acorda reciproc dorințele. Dacă aceasta implică pregătirea unei cine mai deosebite, atunci merită să o faci.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară Profesional

Ești într-o poziție favorabilă din multe privințe. Ai o înțelegere solidă a conceptelor la îndemână. În același timp ești acordat și sensibil la emoțiile altor persoane. Comunicarea cu ceilalți merge extrem de bine, datorită acestor factori. Cauți pe cineva care are unele informații despre un gadget tehnic despre care nu știi nimic. A petrece orelor căutând prin manualul de instrucțiuni va fi o pierdere de timp. Apeleză la alții pentru cunoaterea care o căutați. Răspunsul este mai ușor decât crezi.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară Financiar

Este o săptămână bună pentru a solicita un împrumut dacă te-ai gândit să faci acest lucru pentru o casă. Dar, săptămâna aceasta este, de asemenea, una bună pentru a cumpăra o mașină nouă, așa că dacă asta a ai pe agenda de lucru, continuă cu acest plan! Îți vei îmbunătăți viața cu o achiziție foarte mare!

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară Sănătate

Preocuparea ta pentru ceilalți te apropie din ce în ce mai mult de sentimentul că ai nevoie de același tip de îngrijorare și pentru tine. Poate însemna și să te rănești de câteva ori înainte să afli că stabilirea limitelor este bună și pentru tine. Fii atent la limitele tale urmând un regim de sănătate mai organizat. Nu uita că băutul apei și a altor lichide este esențial pentru menținerea unei circulații sanguine sănătoase

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top