Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni

Schimbări bruște, în starea financiară ar putea interveni săptămâna aceasta. Ar putea fi vorba despre o micșorare a veniturilor sau ar putea implica ceva la fel de neprevăzut. Orice ar fi, va face o diferență în viața ta. De asemenea, ai putea descoperi un talent ascuns pe care nu îl cunoșteai anterior. Această descoperire ar putea deschide o altă cale de viață. Nu te teme, mergi înainte!

Atenție însă, Universul ar putea bloca temporar unele semnale. Dacă ai o perioadă aglomerată, fă un efort pentru a încetini și a te concentra asupra a ceea ce ai de făcut. Se întâmplă multe lucruri care pot duce la confuzii și provoacă haos. Dacă ai de discutat lucruri importante, încearcă să o faci mai devreme decât mai târziu. Aspectele din zona carierei îți vor aduce, în curând, câteva vești bune.

Pregătește-te sufletește, deoarce în următoarele șase săptămâni vei fi destul de ocupat, cu Marte în semnul tău. El aduce pasiune, energie și unitate atunci când vine vorba de noi începuturi și de perspectiva asupra vieții. Deși s-ar putea să simți și să pari un pic mai tensionat decât de obicei, este pentru că ai un plus de energie. Este un moment minunat pentru a începe noi proiecte.

Nu sunteți sigur ce s-ar putea întâmpla în timpul sextilului dintre Mercur și Uranus incitant dar îți place! Când neașteptatul este în meniu, abia aștepți să cauți. Cum Marte face echipă cu semnul tău care răspunde de comunicare, nu ești timid și spui exact ce ai în minte. Dacă ți se pare că cineva minte, i-o vei spune de la obraz. Adevărul este acum mult mai interesant decât ficțiunea.

Mercur va trece marți în Pești și te va încuraja să fii puțin mai politios și mai diplomat decât de obicei. Doar pentru că poți să bârfești despre viața sentimentală a cuiva ți-aș sugera să fii atent la ce spui, dar mai bine nu te-ai băga. 

Joi, Venus este conjunctă cu Soarele și în sextil cu Pluto. Această conjuncție se întâmplă în sectorul carierei, încurajându-te să propui idei interesante. Aceste noi întreprinderi pot avea succes dacă le pui în acțiune.

Pallas este în Pești. Asteroidul înțelepciunii pătrunde în zona ta prietenilor, tentându-te să extinzi adevărul tău și să-ți ceezi un front fals la locul de muncă pentru a trece înainte. Cu toate acestea, gestul nu ar fi înțelept pe termen lung. Ai curajul și spune adevărul.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni Relațional

Este un moment bun pentru a-ți analiza visele, deoarece configurația astrală actuală poate indica faptul că ai putea avea unele comunicări profunde și semnificative prin intermediul acesti mediu. Merită să acorzi atenție mesajului lor, deoarece ar putea, de asemenea, să îți economisească timpul și scurta problemele în încercarea de a găsi răspunsul la un parteneriat recent. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni Profesional

Îți este greu să vii cu un plan solid atunci când mediul din jurul vostru se schimbă continuu. O mulțime de informații vin, dar unele dintre ele sunt contradictorii cu ceea ce spun alții. Nu trece la concluzii prea repede. Mintea și emoțiile vor funcționa în tandem. Pericolul este că, dacă emoțiile devin copleșitoare din cauza a ceva ce se întâmplă în afara muncii tale, îți pot abate atenția ușor și ai putea pierde la nivel de gândire rațională.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni Financiar

 Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul banilor. Vin informații despre finanțele și planurile de investiții la locul de muncă. Asigură-te că obții documentele importante, semnate, sigilate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. În ceea ce privește activitățile de grup, deoacamdată sistemul telemuncă pare cel mai viabil pentru tine.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Gemeni Sănătate

Intensitatea și pasiunea nu sunt calea ta, deși ar putea fi recomandată dacă începi să te simți rău. De exemplu, îți recomand să crești consumul de apă, lucru extrem de bun în acest moment. Încearcă să te obișnuiești să bei câteva pahare de apă caldă, înainte de cafeaua sau ceaiul de dimineață. Pentru a te hidrata și hrăni celulele, cumpără-ți un storcător și fă-ți sucuri proaspete și sănătoase din fructe și legume.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top