Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur

Nevoia de somn, nu face mai ușoară coborârea din pat. De fapt, tot ce vrei să faci este… nimic. Din păcate, acest lucru nu poate fi posibil. Indiferent dacă este sau nu, poți profita din plin de acest sentiment atâta timp cât te gândești rațional. Găsește elementul de destindere în tot ce faci, inclusiv în munca ta.

Problemele de comunicare pot duce la blocaje, deoarece, și tu și ceilalți, sunteți incapabili să vă înțelegeți reciproc. Întâlnirile ies din discuție și asta duce la haos. Este posibil să fii nevoit să înlocuiești pe cineva la loculde muncă, astfel încât să ai de îndeplinit mai mult decât partea ta obișnuită de sarcini. 

Sezonul fiscal este aproape de final, și, deși ai fost întotdeauna un semn care a știut să-țo bugeteze veniturile, dar ar fi o idee bună să arunci încă o privire asupra finanțelor. Marte este în Gemeni, în următoarele șase săptămâni. Planeta pasiunii și a impulsivității în sectorul banilor munciți, te încurajează să găsești noi surse de venit sau idei de afaceri. Cu toate acestea, fiind vorba despre Gemenii, ai putea fi o victimă a cheltuielilor impulsive. Stabilește un buget și păstrează-l flexibil.

Venus se simte bine în Pești. Tânjești să te uiți cu drag în ochii celei sau celui pe care îl numești suflet pereche. Visați împreună la viitor, dar, din păcate, nu există perspective în acest sens. Rezistă dorinței de a idealiza pe cineva care nu este potrivit pentru tine.

Sextilul Mercur-Uranus îți îmbunătățește stilul și ar trebui să poți atrage pe cineva nou cu abordarea ta unică. Inorarea valorilor tradiționale ar putea fi distractivă pentru o perioadă scurtă de timp! Chiar dacă nu ai pe cineva special în viața ta acum, nu este exclusă fericirea.

Marți, Mercur trece în Pești în sectorul carierei. Este un moment bun pentru a te gândi la modalități inovatoare de a-ți spori reputația și de a avansa în carieră. Ține minte, să lucrezi mai inteligent, nu mai greu.

De asemenea, ai încredere în intuiția ta, cu Pallas care tranzitează Peștii, deoarece te face mai sensibil la energia din jurul tău. Fii inteligent atunci când vine vorba despre modul în care interacționezi cu ceilalți.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur Relațional

Poziția planetelor te încurajează să încerci un mic experiment în ceea ce privește relațiile tale. Dacă întâmpinați dificultăți în a decide care dintre acestea este cea mai promițătoare, atunci încercați să vă acordați viitorul dvs. și să aflați ce despre fiecare dintre direcțiile care ar putea fi în față. Deși aceasta poate părea o metodă foarte neortodoxă – puteți învăța ceva interesant.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur Profesional

Veți fi atras de distribuția de alimente. Dacă nu lucrezi deja în această industrie, caută modalități prin care te poți implica sau în care poți investi bani. Memoria este extrem de bună și vei putea cu ușurință să reții orice fapte care se petrec în jur. Dacă trebuie să studiezi pentru un test sau pentru o prezentare la locul de muncă, este momentul să faci acest lucru. Nimic nu va scăpa atenției tale, cu atât mai puțin detaliile.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur Finanaciar

 S-ar putea să te străduiești să ai mai multă libertate acum, iar tentația de a renunța la slujbă poate fi mai puternică ca niciodată. Nu cred că este chiar timpul să apeși pe trăgaci. Mesajele din vis sau flash-urile legate de câștig pot oferi doar informațiile de care ai nevoie pentru a face aceste schimbări semnificative. Munca primează și apoi vin și banii. Nu este momentul să  te implici în activități precum restaurantele, piețele, companiile fast-food sau magazinele alimentare.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur Sănătate

Dacă nu ești familiarizat cu sucurile de plante, cum este cel din fructe de pădure sau cătină, este timpul să faci cunoștință cu ele. S-a dovedit clinic că diminuează crampele abdominale la femei și promovează sănătatea prostatei la bărbați, iar pe de altă parte întrește imunitatea tuturor. Durerile de spate, durerile de gât, durerile de cap pot fi atenuate cel puțin parțial prin creșterea cantității de apă pe care o bei și a mișcării pe care o faci.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top