Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn

Tensiunea nervoasă printre cei din familie este mare săptămâna aceasta, așa că nu fi surprins dacă aceștia încep să se certe. Cel mai bine este să stai deoparte, dacă poți. Seara, încurajează-i să vorbească despre ceea ce îi deranjează. S-ar putea să te simți un pic plictisit și descurajat, dar uită de asta rămânând ocupat. Totul va trece mâine.

Dacă ți-ai neglijat familia în ultima vreme, acum este un moment bun pentru a compensa asta. Elimină dezordinea și organizează-te. Dacă ești mai ambițios, ți-ai putea încerca norocul gătind ceva ce le place. De ce ai salvat o grămadă de rețete din reviste? Te vei bucura de rezultate ceea ce îți va permite să te bucuri de plăcerea de a fi acasă. 

Multă activitate și idei și în zona de comunicare. Asta face mai ușor să obți aprobarea pentru ideile inspirate. Dacă ți se pare că ai fost trecut cu vederea și ignorat în ultimele luni, s-ar putea să fii surprins și încântat de schimbarea de atitudine a șefilor. Totuși, unele probleme la birou pot aduce tensiune și câteva argumente intense. 

La începutul săptămânii te blochezi în unele vise, atunci când Soarele este încă conjunct cu  Neptun în Pești și în sectorul comunicării. Ți-ar putea fi dificil să-ți exprimi sentimentele atunci când ești atât de adâncit în fantezii și imaginație. Folosește cuvintele pentru a tăia elanul unora și spune-le adevărul.

Mijlocul săptămânii o aduce în conjuncție șipe Venus, fapt care te face puțin mai sigur de ceva despre care ai fost convins că este adevărat, la începutul săptămânii. Hmmm. Să fii greșit? Ai încredere în instinctele tale deoarece te ajută să faci lucrurile bine.

Continuă să găsești noi modalități de a-ți exprima emoțiile atunci când Soarele trece în Berbec. Te simți mai sensibil, poți deveni ușor gelos sau rănit. Nu lăsa imaginația să se dezlănțuie și să te supere. Dacă cineva te-a supărat, spune-i. Nu ține supărarea în tine ca să răbufești mai târziu!

Comunică și cu cei dragi, mai ales că Venus va trece și ea, a doua zi, în Berbec. Fă-ți timp pentru a descoperi cele mai profunde fantezii ale iubitei/ului. Ar putea duce la o noapte de vis.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn Relațional

Aș spune că relațiile personale trec astăzi printr-o fază grea. Totuși, acest lucru nu trebuie să îți provoace frecușuri, dacă ești pregătit să faci un mic efort pentru a clarifica orice problemă existentă. Singura dificultate este că acest lucru îți poate provoca o oarecare neliniște la gândul că trebuie să îți exteriorizezi unele dintre emoțiile recente. Atitudinea ta se înmoaie în timp ce Venus va treceși ea în Berbec pe 21 martie. Ai fost prea grăbit să judeci pe cineva? Acum înțelegi lucrurile un pic altfel.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn Profesional

Gândirea ta neconvențională este pe drumul cel bun, dar dacă nu ai voința și abilitățile de conducere necesare punerii ideilor în mișcare, atunci îți vor face foarte puțin bine. Ia o abordare mai personală a lucrurilor și vei avea mult mai mult succes. Dacă te-ai trezit cu fața la cearceaf dimineața, lasă starea de indispoziție acasă. Orice aparentă morocăneală va fi amplificată, deci este mai bine să zâmbești. 

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn Financiar

Este timpul să îți resusciți stilul de comunicare când este vorba despre bani. Te-ai săturat de promovarea altora și nu a ta? Nu calitatea muncii este de vină, ci modul în care comnicarea îi poate determina pe superiori să observe ce faci. Cu unii oameni, unici, care intră în sectorul tău social, îți vine cât se poate de confortabil lipsa conveninețelor. De acolo, tot ce trebuie să faci, este să demostrezi că știi să valorizezi lucrurile cu care intri în contact.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn Sănătate

De ceva timp, simți o indecizie legată de tine și de restul lumii. Energia astrală oferă, celor sensibili, sentimentul că lucrurile s-ar putea schimba oricând. Aspectul acestei zile vă stârnește dorința de a face lucrurile bine pentru toți cei de care îți pasă. Lecția pe care trebuie să o înveți este să te îngrijești mai întâi de nevoile tale. Bea multă apă, ia vitamine și fă exerciții zilnice.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top