Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac

Poate fi dificil să ai de-a face cu oameni care par distanțați și confuzi. Această confuzie poate fi contagioasă. Vei descoperi că, indiferent de câtă logică aplici situației, dacă nu te simți bine, nu se vor întâmpla. Lucrurile vor decurge natural sau se vor bloca. Lasă-te în atmosfera relaxată a săptămânii și nu-ți face griji dacă lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât ți-ai dori.

De asemenea, nu este momentul să faci o evaluare realistă a situației. Fă cât mai mult posibil fără să te îndoiești de ce faci. Pot exista întârzieri și blocaje neașteptate pe măsură ce trece timpul. Respiră adânc și păstrează-ți simțul umorului. Această perioadă poate aduce contacte importante. Energia îți va ajuta instituția sau firma să-și prezinte produsul sau serviciul. S-ar putea să stați pe margine, ceea ce ar putea duce la căderea unui șef sau a unui coleg.

Soarele se alătură lui Neptun din Pești. Acest aspect are loc în Casa a 9-a, casă spirituală, încurajându-te să ieși în afara zonei de confort. Dacă dorești să studiezi o anumită zonă, este timpul să te apuci de cules de informații. La scut se alătură și Venus în această conjuncție din  Pești, emoțiile tale sunt efectiv la vedere. Ai putea încerca să ascunzi cum te simți cu adevărat în preajma acelei persoane speciale, dar la ce ți-ar ajuta asta?

Începi să te întrebi ce este real și ce nu, în timpul conjuncției Soare-Venus-Neptun la mijlocul săptămânii. Din fericire ai oameni apropiați care te pot ajuta să iei decizii dificile. Dacă nu poți avea încredere în tine, ai încredere într-o persoană dragă care are la suflet interesele tale. Urmarea Lunii Noi din Pești se resimte, deoarece ești îndemnat să te asociezi cu cineva nou. Folosește-ți intuiția pentru a afla dacă au cu adevărat intenții bune.

Sâmbătă aduce oportunități personale. Dacă te-ai simțit mai nesigur în privința diferitelor domenii ale vieții tale, aflii modalități prin care te poți îmbunătăți. Fie că este vorba de întoarcerea la școală sau despre citirea unor cărților de dezvoltare personală. Ziua poate aduce, de asemenea, o poveste de dragoste, pe măsură ce Venus se alătură lui Neptun din Pești. Fie că te îndrăgostești de o nouă cucerire este o zi bună pentru a începe o nouă relație pe termen lung.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac Relațional

Configurația astrală de astăzi îți oferă șansa de a-ți face partenera/ul să se simtă foarte bine și te aștepți ca iubita/ul ta/tău să facă același lucru pentru tine. În prezent există un sentiment natural de armonie, de care ar fi înțelept să profiți, mai ales dacă nu ați avut ocazia să vă vedeți prea mult, în ultima vreme. Faceți-vă cel mai mărunte bucurii și oferiți-vă reciproc un tratament preferețial.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac Profesional

Ai mintea limpede, ceea ce te ajută să vezi faptele așa cum sunt, în loc de ceea ce vor unii să vezi. Amintește-ți că există adesea o discrepanță clară între aceste două lucruri. Săptămâna aceasta, nu vor exista, deci valorifică acest lucru.  Nu încerca să ascunzi adevărul. Tendința este să te îndoiești de fapte pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți. Dacă faci acest lucru, vei provoca daune și mai mari pe drum. Dezvălui ce nu este bine și încearcă să remediezi problemele. Onestitatea este o temă cheie pentru tine.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac Financiar

Ești mai vorbăreț și mai social decât erai. Ai o săptămână cu surprize financiare plăcute. Ceva ce credeai că știi este necesar să fie reînvățat acum sau poate că vei avea brusc dorința de a-ți extinde educația cu niște cursuri noi și ateliere. Acest lucru este pozitiv pentru consolidarea rezultatelor obținute și pentru a câștiga mai mulți bani din vânzări pe terțe piețe.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Rac Sănătate

Nevoia de perspectivă este universală, dar tu o poți simți deosebit de acută. Gândește-te totuși că nu există un substitut pentru exercițiul fizic. Circulația sângelui oxigenat în tot corpul afectează calitatea pielii. Pielea depinde, de asemenea, de multă apă proaspătă și de o alimentație bogată în vitamina C. Când ai grijă de pielea ta, te simți mai bine cu tine însuți – și acest lucru îți poate schimba în întregime perspectiva!

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top