Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Balanță. O stare de neliniște neașteptată rezidă în tine și ea este activă deoarece nu o simți ca și cum ți-ai îndeplini destinul. Ai putea avea însă perspectiva bruscă a unui scop mult mai mare decât ceea ce ai făcut până acuma. Explorează această idee și vezi cum te poți orienta către dorința aceasta care vine din interior. Este momentul perfect pentru a pune în acțiune planuri mari și pe termen lung.

S-ar putea ca furia să sestârnească în tine săptămâna aceasta, așa că ai grijă la orice acțiune care s-ar putea manifesta ca urmare a acestui sentiment puternic. Fa tot ce poți pentru a găsi sursa profundă a acestei furii. Dacă o simți ca pe o nedreptate evidentă, privește situația ca pe o șansă de a schimba ceva și lucrează la reforma politicii care a dus la această încălcare a corectitudinii și a egalității.

Luni, Luna se va afl încă în Săgetător, în Casa a 3-a, a comunicării și a drumurilor în comunitatea în care trăiești și ar putea fi motivul pentru care te simți un pic stors de energie. Dacă îți poți ușura programul sau îți poți lua o zi liberă, fă-o deoarece timpul petrecut singur sau într-un mediu pașnic, te poate face să te simți liniștit și reîncărcat.

Dacă ai mult de muncă la birou, încearcă să delegi din responsabilități și să te concentrezi asupra priorităților. Răsfață-te în această perioadă care te poate ajuta să fii calm, indiferent de ce îți oferă viața.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Folosește această ocazie pentru a experimenta noi căi prin care să ajungi la sufletul iubitei/ului tale/tău. Astrele te încurajează să încerci diferite activități, să mergi în locuri în care nu nu mergi de obicei și să găsește un mod de a aduce noul în viețile voastre. De obicei, obișnuința poate face orice relație să devină monotonă, dar împărtășirea unei atitudini deschise noului va face minuni pentru amândoi.

Stapâna ta planetară, Venus este în Taur, celălalt semn pe care îl conduce, astfel încât viața ta amoroasă experimentează energia armonioasă pe care o dorești. Chiar dacă nu ești îndrăgostit, apreciezi conceptul.

Mercur este în Vărsător până miercuri apoi revine în Pești, deci problemele de comunicare ar trebui să se îmbunătățească. Dacă în ultimul timp ai avut momente de socializare jenante sau incomode, acestea ar trebui să se normalizeze.

Luna trece prin Vărsător la sfârșitul săptămânii, și îți va fi mai ușor să suporți întâlniri mai puțin decât perfecte. Este admirabil cum poți să rămâi calm, în ciuda dezamăgirii tale.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Bazează-te pe intuiție. Dacă ești femeie, ascultă-ți vocea interioară, te va orienta în direcția corectă. Dacă ești bărbat, ascultă ce spun femeile din jurul tau și vei fi pe  drumul cel bun. Vei percepe observațiile cuiva în mod greșit. Cel mai probabil, această persoană nu are intenția să fie aspră; el sau ea spun adevărul. Treci de starea ta interioară dacă vrei să înțelegi clar lucrurile.

De la mijlocul săptămânii, începe o perioadă de bun găsit în care te poți simți încrezător și fericit, indiferent de situație. Fă cât mai mult posibil, îndeosebi sarcini restante. Pot exista unele schimbări neașteptate. Cineva poate fi confuz de reținerea ta care este ceva natural. Acest lucru poate fi interpretat greșit drept aroganță. Vorbește și pune întrebări calm și cu zâmbetul pe buze pentru a-i face să se simtă în largul lor. Timpul este ideal pentru o discuție serioasă pe care ai tot evitat-o.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Păstrează timpul și efortul consolidat pe proiectele de anvergură sau pe marile instituții interesate de munca ta Este posibil să te gândești la reputație și să cauți înțelegere la locul de muncă. Aceasta vine din respectarea rutinei cotidiene și respectarea metodelor care s-au dovedit de succes în trecut și care au adus bani.

Ai vrea să mergi într-o nouă direcție financiară. Bucură-te de sentimentul aventurii care vine cu abordarea a ceva nou, dar fii conștient de sine. Folosește orice moment pentru a-ți scoate din minte lucruri care te tulbură. Găsește un echilibru și astfel, păstrezi și controlul venituriloe. Calmul îți va servi bine.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

Flexibilitatea este importantă pentru tine. Poate exista o corelație între ceea ce faci pentru corpul tău și ceea ce ești capabil să faci în relații. Dacă ignori ceea ce trebuie să faci pentru corpul tău, poți ignora și ceea ce ar trebui să faci în relațiile tale pentru a urmi lucrurile! Ești destul de capabil să schimbi lucrurile în bine și să ieși la lumină. Începe procesul prin eliminarea alimentelor bogate în grăsimi din dietă, redu aportul de cofeină și bea mai multă apă!

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top