Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Taur. O dorință puternică de a te duce mai mult pe tărâmul fanteziei din propria realitate îți stimulează acțiunile astazi. Ai putea descoperi că există o dorință intensă de a aduce un sentiment al obscurului pe tărâmul normalalității. Vrei să le arăți oamenilor că viața este un singur mare act de comedie. Încurajează-i și pe alții să nu ia viața atât de în serios. Fii creativ în abordarea ta de a ajuta oamenii să se lumineze.

La începutul săptămânii ai putea găsi pe cineva care să se încadreze dorințelor tale, deoarece Luna din Săgetător poate intensifica sentimentele. Se pare că un val de emoții te va potopi și nu vei putea să te împotrivești. Totuși, cel mai bine ar fi să nu te grăbești, deoarece poți avea o perspectivă foarte diferită asupra acestei persoane odată ce Luna va trece în Capricorn.

Sextilul Soare – Jupiter aduce șansa de a călători cu un prieten, iar acest lucru ar putea fi ceva care îți va place cu adevărat. Fie că este vorba despre o vacanță sau o călătorie scurtă, experiența îți poate extinde orizonturile și te poate face să te simți mult mai bine în pielea ta.

Viața socială te-ar putea ține ocupat în weekend și dacă explorezi evenimente culturale din zona în care lucrezi sau locuiești ori ai o întâlnire specială, poți să te distrezi de minune. Cineva pe care îl întâlnești ar putea avea o influență transformatoare asupra ta.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Relațional

Știi că ai putea să te descurci mai bine în ceea ce privește relațiile personale apropiate și totuși ceva pare să te atragă continuu către o relație veche, care îți este familiară dar nu întrutotul satisfăcătoare. Configurația astrală te încurajează săptămâna aceasta să te gândești mult și la alegerile implicate aici și de ce continui să repeți același model. Fă ceva acum.

Luna în Săgetător, la începutul săptămânii, arată că îți este ușor să te deplasezi dacă lucrurile nu sunt perfecte. Multe lucruri se vor încheia în această lună și vei avea puține motive sentimentale pentru a rămâne.

S-ar putea să vă fie mai ușor să comunici acolo unde ai un interes sentimental, întrucât Mercur este în Vărsător și este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți cere scuze pentru neînțelegerile recente.

Venus este încă în semnul tău toată săptămâna, fiindu-ți un pic mai ușor să-ți seduci partenera/ul. Nu aș spune că ești îm bani, dar vrei să impresionezi persoana care îți place prin felul cum arați.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Profesional

Săptămâna este liberă din acest punct de vedere. Energia curge în toate direcțiile. Sincronicitate nu înseamnă „accidental”. Sunt semne că ceva este menit să fie. Nu există coincidențe.

Formula succesului este foarte neclară în acest moment, deoarece există mesaje despre diverse conflicte oriunde te întorci. Cheia acum este ca tu să îți urmezi pur și simplu inima. Fă ceea ce îți place să faci și vei avea succesul dorit.

Perioada este ideală să te gândești la îmbunătățirea condițiilor de muncă. S-ar putea să dorești să faci unele schimbări dramatice în spațiul de lucru sau în modul în care te ocupi de clienți. Unele gustări sănătoase pot fi un tratament binevenit care să ridice moralul. Evenimentele te pot aduce la răscruce. Nu lăsa nimic să îți submineze încrederea în tine. Poate fi necesară o revizuire atentă.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Financiar

Ești grozav să faci ca banii să vină pentru că ești sociabi, vorbești și știi întotdeauna ce ai în buzunar sau în cont. Cu un aspect pozitiv ești încurajat să te implici în oportunitatea bruscă de a-ți continua cariera, încât s-ar putea să nu te poți concentra asupra multor alte lucruri. Ea derivă din ceva ce ai început cu ani în urmă, dar în sfârșit se materializează acum. Banii provin din asta, cu siguranță.

Mergi la prezentari de vânzări sau la o întâlnire programată și vei fi plăcut surprins de rezultat. Carisma ta îi atrage pe ceilalți acum, așa că nu ezita să te aventurezi în afara grupului tău obișnuit. Acesta este un moment ideal pentru crearea de rețele pentru a stabili noi relații personale și profesionale semnificative.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Sănătate

Te simți capabil să obții ceea ce ai nevoie săptămâna aceasta, fie de la alți oameni, fie chiar de la tine. Judecata și puterea de observație sunt, de asemenea, probabil sporite. Folosește-ți instinctele pentru a alege cele mai bune alimente pe care să le consumi. Hrana care este cultivată cu ajutorul hormonilor trebuie evitată, deoarece stimulează excesiv producția de estrogen și de testosteron, atât la femei cât și la bărbați. Fii conștient de ceea ce mănânci și bazează-ți alimentația pe alegeri sănătoase și folositoare.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top