Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – RAC

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Rac. Indiferent dacă participi, de bunăvoie sau nu, la unele evenimente, cu siguranță vei juca un rol cheie în desfășurarea acțiunii. Uneori te vei simți ca un jucător pivot ale cărui acțiuni decid soarta jocului. Acum trebuie să închizi ochii, să respiri adânc și să găsești răspunsul în tine. Nu cere sprijinul altora, pentru că vor avea propriile lor idei despre ceea ce ar trebui să faci. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Încercați să nu răstorni lucrurile, mai ales în preajma începutului de săptămână, când Luna în Capricorn, în Casa a 7-a, sector relațional, poate sugera tendința de a amplifica dicuțiile și conflictele verbale. Cel mai bine ar fi să nu fii prea critic nici față de tine, nici față de ceilalți. În loc să fixezi lucrurile în timp și spațiu, fii dispus să mergi cu fluxul și să permiți evenimentelor să se desfășoare în mod normal. Cu cât depui mai mult efort, cu atât mai puțin îți vor ieși lucrurile. În acest caz, mai puțin poate însemna, mai mult și va aduce un rezultat mai bun.

Cu un puternic accent pe sectorul relațional, vin câștiguri mari în sensul, că vei face împreună cu alții ceea ce nu poți face singur. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

S-ar putea să îți fie dificil să decizi ce să faci cu privire la o anumită relație care părea promițătoare, dar care acum este în stand-by. Poziția planetelor te face să o simți apăsătoare și lipsită de confidențialitate. Cu toate acestea, ar putea urma momente emoționale, iar sentimentele tale se pot stabiliza curând. Între timp, privește partea bună a lucrurileor, faptul că ea se poate îmbunătăți cât de cât.

Mercur este în Capricorn și asta îți permite să ai discuții interesante cu oamenii, fără să te simți vinovat față de persoanele cu care nu apuci să vorbești.

Luna din Pești, de la începutul săptămânii îți permite să închei definitiv o relație. De fapt, tonul tău îl poate surprinde, dar este foarte bine să adopți o abordare mai degrabă logică decât una emoțională.

Luna în Vărsător, de la sfârșitul săptămânii, te încurajează să îți folosești senzualitatea pentru a atrage pe cineva care îți place.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Fanteziile altora te incomodează deoarece face dificil să lucrezi eficient cu anumite persoane. Ia măsuri pentru a atenua această situație, în loc să lași furia și frustrarea să se acumuleze în interiorul tău. Posibil să ți se propună o afacere cu alimente. Dacă nu lucraezi deja în această industrie, poți căuta modalități prin care să te implici sau chiar să investești bani în restaurante, piețe, firme de fast-food sau magazine alimentare.

 În același timp, ai putea să te simți destul de emoționat în legătură cu obligațiile pe care le ai. Nu de alta, dar acest lucru poate duce la neînțelegeri cu colegii sau cu familia. Dorința ta de a face bine este lăudabilă, dar nu lăsa necesitatea ta de a fi perfect, să te streseze inutil. Dacă nu ai un loc de muncă este un moment bun să cauți unul, de asemenea, pentru a cere mai multă responsabilitate celor din jur. Dacă ești sigur cu privire la cunoștințele tale, acesta este momentul pentru a cere ajutor.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Este posibil să fii îngrijorat pentru bani de câtva timp, mai ales pentru datoriile, care ar fi putut să nu te streze, în mare parte a anului. Acum, cu câteva aspecte pozitive, este timpul să le aborezi pentru ultima dată. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna renunțarea la folosirea cărților de credit. Pentru alții, este vorba despre reeșalonarea plăților, plan pe care să îl poți respecta până la achitarea datoriilor. În sfârșit, poți să o faci, așa că nu amâna. Pe de altă parte, este începutul unui nou moment profesional din viața ta. Profită de această inițiativă la maxim, chiar dacă o situație solicitantă te ține în picioare. Pregătește-te să lucrezi într-un ritm mai rapid, nu de alta dar săptămâna aceasta te vei confrunta cu două provocări clare – fie modificarea spațiului, fie transferul într-un alt birou.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

Gândește-te mai mult la tine, vei observa nevoia unei schimbări mai ales în ce privește concentrarea. Aspectele de săptămâna aceasta te solicită să te concentrezi asupra părții materne. Există ceva de care ai nevoie și să speri ca altcineva să ți-o ofere? Compensează oferind ceea ce poți tu da altora, în loc să te concentrezi pe tine? Fă-ți timp pentru a te concentra din nou pe tine, făcând ordine în dulap sau frigider, un proiect bazat pe propriile nevoi.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top