Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna16-22 martie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Scorpion. Un val puternic de energie îți iese în cale, așa că ai grijă ce faci. Ești mai predispus la răni și accidente legate de foc. Încearcă să nu faci manevre pripite în timp ce conduci și fii atent dacă ai lucrări care implică dispozitive sau pompe pe gaz ori rezervoare cu propan. Folosită bine, energia astrală de săptămâna aceasta, te poate ajuta să treci aproape orice obstacol din fața ta. Modul în care gestionezi energia depinde de tine.

 Mulțumește oamenilor din jurul tău. Personalitatea ta este foarte puternică în acest moment și ești încrezător în puterea ta. Adaugă acest sentiment la sensibilitatea orientată spre serviciu care îți cere să faci lucruri pentru alții. Rețineți că un gest la fel de simplu precum zâmbetul sau un cuvânt de apreciere, poate fi tămăduitor pentru o altă persoană – și chiar și pentru tine.

Dacă te simți mai intens și mai emoțional la începutul săptămânii, s-ar putea să se datoreze Lunii din Săgetător de luni. Acest lucru poate aduce la suprafață sentimente puternice și poate coincide cu o întâlnire care se lasă cu o promisiune.

În același timp, prietenii pot fi critici cu intențiile tale, ceea ce ar putea genera un conflict. Ascultă-ți intuiția în această situație. Dacă crezi că este bine să îl urmărești, nu îi lua în seamă pe ceilalți. Dimpotrivă, dacă ceva nu pare destul de corect, atunci este clar.

În timp ce Mercur este încă în Vărsător, până la mijlocul săptămâni, ar fi la fel de bine să fii atent la mesajele mixte, deoarece sunt lucruri care ajung la urechile tale, și care, în realitate, nu sunt chiar așa. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Atmosfera de săptămâna aceasta poate scoate în evidență astăzi pe îl cu cornițe, pentru că vrei să te răzbuni dacă nu vei întâlni acea persoană pe carești cu ochii de ceva vreme. Cu toate acestea, dacă vrei ca dorința să devină realitate, nu continua asaltul în felul tău obișnuit. Încearcă ceva mai neconvențional. Mai presus de toate, nu ascunde natura ta reală.

Venus este de Taurul săptămâna aceasta, ceea ce te face să nu te gândesti la anumite probleme. Sigur, ai dreptul la părerea ta, dar nu va fi greu.

Mercur revine miercuri în Pești și îmbunătățește felul în care aduni informațiile. Ar trebui să îți fie mult mai ușor să lași mesaje în paginile de socializare au SMS-uri!

Când luna călătorește duminică prin Pești, nu te afli într-o dispoziție tocmai bună așa că lasă-ți prietenii să se întâlnească și să glumească chiar dacă tu verei doar o anumită persoană. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Nu repeta aceeași greșeală de două ori. Privește înapoi și gândește-te la momentul în care ai dus aceste bătălii similare. Ești mult mai înțelept acum. Fii atent și în consecință, pentru a evita o capcana în care ai mai căzut odată. Te afli într-o poziție foarte bună din multe puncte de vedere. Ai o înțelegere profundă asupra conceptelor cu care lucrezi, în același timp, ești în acord și sensibil la emoțiile altor persoane. Comunicarea cu ceilalți merge extrem de bine, datorită acestor factori.

Ai răbdare chiar dacă viața profesională este mai puțin ideală. Veștile bune și șansele ar trebui să înceapă să transforme lucrurile de acum, mai ales dacă ești în căutarea altui loc de muncă sau a unei poziții mai bune la locul prezent. Există riscul de a deveni slobod la gură, în special în cazul în care sunt implicate lucrări financiare sau juridice detaliate. Nu ezita să solicitați sfatul experților sau superiorilor. Concentrează-te pe treaba ta. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Ești cunoscut pentru felul în care îți economisești banii, deoarece de multe ori este doar un mijloc care te ajută să te simți liber de constrângeri. Săptămâna aceasta te conectezi rețelele de socializare într-un fel tipic și le faci să funcționeze pentru tine. Dacă îți dorești o nouă poziție profesională sau un loc de muncă cu mai multe beneficii, vei putea să relaționezi bine cu noii angajatori. Un prieten poate avea nevoie de ajutor suplimentar pentru o mică afacere. Trebuie doar să îi dovedești că ești de acolo.

Sănătate. Acordă atenție deosebită nevoilor emoționale de săptmâna aceasta – atât ale voastre, cât și ale acelora pe care îi iubiți. Cu energia actuală, intențiile noastre de a face plăcere și de a avea grijă de cei pe care îi iubim pot fii ratate cu ușurință. Ați băgat vreodată a treia când ați pornit mașina? Nu îți fie teamă să îți deschizi inima, dar asigură-te că vorbești cu inima așa cum vrei. Uneori, gândurile noastre cele mai bine intenționate se distorsionează în drum spre urechile altcuiva.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top