Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Berbec. Săptămâna aceasta rămâi cu picioarele pe pământ unde știi că ești în siguranță și să te mulțumești cu o viziune limitată asupra lumii sau rămâi cu capul în nori și să se izbești de tot felul de piedici  – gropi, bolovani, copaci și nu numai. Cine știe unde ai putea ateriza? O aventură incredibilă te așteaptă atunci când faci acest salt în necunoscut.

Săptămâna începe cu Luna în Săgetător, în Casa a 9-a a drumurilor lungi, a spiritului de aventură și a credinței. Sentimentele ar putea fi mai puternice decât de obicei și probleme minore ar putea declanșa toate aceste emoții.

S-ar putea să fii copleșit de muncă la birou sau comentariile cuiva să ți se pară prea jignitoare sau  prea critice și crezi că este timpul pentru o pauză. Dacă îți poți ușura programul în această perioadă, te-ar putea ajuta foarte mult. Evită, însă, să exagerezi și așteaptă să te calmezi înainte de a lua orice decizie importantă.

Ai putea fi mai energic la mijlocul săptămânii și, în acest moment, ar putea fi mai înțelept să asculți și să te bazezi pe intuiție când este vorba despre o afacere sau un plan vizând cariera. Dacă faci asta, poți obține exact ceea ce vrei mai repede decât ai crezut.

Aspectele cheie din weekend te încurajează să aloci mai mult timp pentru reflecție și meditație. Starea interioară poate da naștere unor idei lucrative pe care vei fi dornic să le puai în practică.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Relațional

Configurația astrală de săptămâna aceasta îți oferă șansa de a dezvălui cuiva ce ai pe suflet și ce simți perntru el/ea. Deoarece ești într-o stare de spirit bună și te simți mai energic și mai bine decât în urmă cu ceva vreme, impactul nu este cel așteptat. Dacă ești de acord să mergi la întâlnire, atunci mergi într-un loc cu adevărat diferit și interesant doar este prima voastră ieșire. 

 Pe măsură ce Mercur tranzitează semnul Vărsătorului, săptămâna aceasta, te ajută să faci conversație ușor și fără efort. Dacă vorbești pentru prima oară cu cel/cea cu carete întâlnești acum vei sparge ghiața mai ușor. 

Mercur direcționează prima zi a săptămânii, ceea ce îmbunătățește și mai mult comunicarea. Cu toate că nu există conversații care să fie dezastruoase, cel puțin nu ai universul împotriva ta acum!

Luna Vărsător la mijlocul săptămânii, arată că îți este ușor să iei decizii cu privire la viața ta amoroasă. Nu că nu ai avea emoții, dar acum le poți stăpânii mai ușor.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Profesional

Pe măsură ce urci scara ierarhică,profesional și intelectual, descoperi că oamenii din jurul tău te aduc într-o anumită stare. Tu ești cel care se schimbă și nu ei. Ai răbdare, dar caută și persoane de contact care îți pot sprijini ascensiunea.

 Voința ta puternică este de obicei foarte bună pentru a ajunge la anumite fapte și pentru a ajunge la rădăcina oricărei situații. Săptămâna aceasta, însă, trebuie să adopți o abordare mai relaxată. Fii blând și grijuliu în loc să te năpustești asupra oamenilor pentru a obține informații.

 Acordă o atenție deosebită oricăror angajamente pe care le-ai luat. Oamenii apreciază acest lucru atunci când ești responsabil. Pe de altă parte, este un moment ideal pentru a solicita un loc de muncă sau a căuta o relație pentru a-ți îmbunătăți șansele pentru unul. Încrederea te va ajuta să ieși în evidență. Este un moment favorabil pentru a examina planurile, a recicla sau reutiliza bunurile refolosibile. S-ar putea să te simți supărat și aventuros. Este un moment bun pentru călătorii și locuri de muncă conexe.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Financiar

Relaționezi cu colegii în mod remarcabil în tot ce ține de muncă și asta se va vedea în banii care vin. Cu activitate în grupuri, politică și angajare independentă, este posibil să te gândești cum să îți mărești veniturile cu o afacere secundară sau să faci trecerea de la o carieră la alta. Universul triplează oportunitățile, așa că ține ochii deschiși. Vei avea brusc perspectiva momentului când vei vedea drumul către finanțele din spatele lucrurilor pe care le faci. 

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Sănătate

Energia planetară face ca mintea ta să fie mai alertă decât de obicei. Este posibil să beneficiezi de un simț al umorului sănătos. Renunță la cele mai bune intenții când vine vorba de starea de bine fizică și emoțională. Atenție la tendințele spre neatenție – cum ar fi să faci anumite lucruri pentru alți oameni. O clasă de fitness sau gimnastică spirituală ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a echilibra impulsul de a merge în mai multe direcții simultan. Nu uita să bei multă apă.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top