Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 Pești. Cuvântul cheie pentru tine săptămâna asta este să îți cunoști limitele, deci gândește-te un minut ce înseamnă asta pentru tine. Cred că a venit timpul să ai o discuție serioasă cu tine însuți. Stabilește-și anumite limite și fii sincer cu privire la aceastea. Sănătatea ta, starea ta sufletească și relațiile tale cu ceilalți depind de nevoia ta de a știi când să spui nu în anumite situații.

În această săptămână există multe oportunități de a te întâlni cu prietenii și de a te bucura de câteva evenimente interesante și de o companie selectă. Cu influențe destul de puternice în Casa a 11-a, sectorul prieteniei, s-ar putea să joci un rol important în regăsirea voastră pentru a te bucura de diverse activități.

Luni are loc o triplă conjuncție, Marte – Jupiter – Pluto în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, astfel încât pot revei în minte problemele-cheie. Acest lucru ar putea duce la discuții sau chiar dispute în timp ce încerci să purifici atmosfera. Încearcă să nu fii prea critici față de celalat sau lasă-l să te critice, altfel relația s-ar putea deteriora. Fii receptiv și s-ar putea să constați că în câteva zile, ceea ce părea atât de greu este destul de ușor de rezolvat. Dacă ești singur și cauți dragoste, situația ar putea să aibă și un potențial romantic neașteptat.

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 Relațional

Ai putea fi îngrijorat că o zi liniștită ar putea fi spulberată din clipă în clipă într-un eveniment iminent. Din fericire, poziția planetelor te încurajează să vezi potențialul în ceea ce ai, mai degrabă, decât în ​​posibilitatea unui dezastru. Cel mai bun lucru și persoana iubită este să fii ferm cu tine și să știi că, în final, totul va fi în regulă. Începe.

 Echipa armonioasă pe care o face Venus în Taur, adică în domiciliu, face din aceasta o săptămână una distractivă pentru tine în ceea ce privește întâlnirile. Cu cât ești mai atras de cineva, mental și emoțional, cu atât este mai atractiv pentru tine și fizic.

Luna din Săgetător, la începutul săptămânii te ajută să te purifici, să te detoxifici, faptic sau  metaforic. Eliminarea dezordurilor din viața ta, de la birou sau din mintea ta este întotdeauna un lucru bun.

Energia intensă provenită de la luna din semnul tău de duminică, este un apel serios. Cu cât dezvălui mai puțin despre tine, cu atât cineva va fi interesat și mai mult să afle lucruri despre persoana ta.

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 Profesional

Ideile tale sunt bune, dar trebuie modificate. Pari să iei în calcul doar o perspectivă. Acum este momentul să vă vezi și cealaltă fațetă a monedei și să îți consolidezi poziția în consecință. În acest moment este favorabilă schimbarea.

Nu acționa ca genul de persoană care crezi că ar trebui să fii pentru a fi pe placul altora. Fii tu insuți/însăți. Abordarea conservatoare și practică este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Oamenii se vor deschide către tine altfel ca până acum.

Fă tot ce poți pentru a-ți susține preferințele normale pentru structură. Ai șansa să fii la serviciu într-un mod mai creativ. Împarte cu ceilalți lucruri de care te bucuri cu adevărat. Analizează planurile sau găsește modalități de reciclare sau de refolosire a unor proiecte. Este, de asemenea, un moment bun pentru a face curățenie în spațiul de lucru. Fii generos și dăruiește lucruri de folos celor care au nevoie. Timpul este ideal pentru întâlniri de echipă și proiecte de cooperare.

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 Financiar

 Este o perioadă aglomerată când treci de la o sarcină la alta. Te alături colegilor de muncă și persoane din conducere pentru a-ți cimenta partea în ierarhie, dar asta nu este totul. Intuiția îți arată ținta cu privire la muncă și la bani. Dacă ai o informație despre investiții, joac-o cu atenție. Aspectul este unul foarte bun pentru umplerea bruscă a contului bancar.

Caută acum echilibrul. Lucrează pentru a atinge un adevărat echilibru în gândurile și în viață. Fii modest, evită bârfele și nu te băga în problemele altor persoane. Comunică cu grijă și nu te concentra pe a fi corect în conversație. Fă incursiune în relațiile profesionale și personale, dar fă-ți timp pentru autoreflecție.

Horoscop Minerva saptamana 16-22 martie 2020 Sănătate

Te simți în formă și binedispus săptămâna aceasta. De asemenea, s-ar putea să fii atât de sensibil și de empatic încât să te simți rănit tocmai prin neînțelegere. Susține-ți mecanismele de apărare cu măsuri de protecție. Înscrie-te la un curs de autoapărare. Privește artele marțiale ca o nouă formă de exercițiu pentru a te integra în repertoriul celorlalți. Bea multă apă și înlocuiește cafeau cu ceaiuri din plante cum ar fi echinacea și mușețelul. Sunt cele mai recomandate revigorante și calmante.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top