Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna16-22 martie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Capricorn. Problemele referitoare la libertate pot apărea săptămâna aceasta, în mai multe feluri. Acestea ar putea fi legate de oportunități care țin de aventuri romantice și de călătorii. Deși inițial ai vrea să te cufunzi în această libertate promisă, gândește-te și reflectă asupra a ceea ce ai nevoie în situația ta actuală înainte de a lua orice decizie finală. Nu uita de ceilalți oameni din viața ta și de modul în care astfel de acțiuni pot afecta și relațiile tale.

Cu un puternic accent pe semnul tău, poți fi în elementul tău cu conjuncția Marte exaltat, Jupiter și Pluto care îți oferă energie și curaj.

Luni, există o supraveghere volatilă în sectorul comunicării, astfel încât e ușor să intri într-un spațiu interzis din cauza punctelor de vedere conflictuale. Dacă cineva pare critic din perspectiva ta, cel mai bine ar fi să o iei la pas decât în ​​grăbit. În câteva zile, după ce totul s-a stabilit, este posibil să constați că ideile tale nu sunt atât de diferite, mai ales dacă ai șansa de a vorbi despre anumite lucruri.

Mercur sugerează că s-a cam terminat cu întârzierile. Cel mai bine ar fi să menții un anumit grad de prudență în săptămânile următoare, însă, până când se încheie ciclul retrogradării pe 26 martie, există încă un potențială stare de confuzie.

Ești dornic să colaborezi cu alții? Energiile te încurajează să explorezi această posibilitate, deci discuțiile în acest sens ar putea merge foarte bine.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Te-ai putea simți foarte iritat afectiv săptămâna aceasta, în special cu configurația astrală prezentă. Relația actuală poate merge bine și, totuși, sufletul tău este continuu atras de o relație din trecut care ți se pare că are calități pe care cea prezentă nu le are. Dacă vrei să faci un lucru bun, atunci trebuie să iei în considerare atent, care sunt prioritățile tale și să mergi în direcția respectivă.

La începutul săptămânii luna este în Săgetător, care te face să realizezi eroarea căilor tale. Acum că ai o perspectivă mai logică, adică să admiți că ai greșit este mai ușor.

Cu Mercur încă în Vărsător ai putea să observi un SMS sau un text pe care nu l-ai văzut așa că răspunde cât mai repede.

Luna în Pești de duminică, te face să vrei să rezolvi un mister, mai ales dacă implică un străin atractiv. Curiozitatea ta nu va fi satisfăcută până nu vei afla adevărul.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Vei fi frustrat de cineva care are un punct de vedere foarte rigid asupra unei situații. Această persoană este însă la fel de frustrată ca și tine, din același motiv. Înțelegerea va ajuta la calmarea tensiunii mai mult decât o va face agresivitatea verbală. Cuvintele lui sau ale ei sunt mult mai dure decât trebuie. Cel mai probabil, această persoană încearcă doar să te manipuleze. Nu deveni o victimă, rămâi cu picioarele pe pământ.

Ai foarte multe idei, dar și ai și așteptări atât de mari încât îți poate fi dificil să tolerezi slăbiciunile sau eșecurile altor persoane. Fii amabil cu tine însuți și nu lua totul dintr-odată. La mijlocul săptămânii există riscul de a fii prea solicitant. Vei face progrese mai bune folosind diplomația. Găsește modalități de a-ți construi respectul de sine.

De asemenea, fă un efort suplimentar pentru a arăta cât mai bine. Ar putea fi însă, o perioadă aglomerată deoarece ai tendința de a prelua mai mult decât poți face față în mod rezonabil. Nu ezita să-i lași pe alții să te ajute. Lucrul în comun este mai distractiv și face timpul să treacă mai repede. Interferențele exterioare sau invidia cuiva îți pot submina încrederea. Fii răbdător și încearcă să conrolezi situațiile de stres. Încearcă să nu iei deciziile altora ca pe ceva personal. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Este un moment bun pentru tine, care dorești mai mult decât orice să începi un nou plan de economii și investiții pentru a-ți asigura viitorul. Dar există tentația de a face ceva costisitor, având în vedere cum este susținută Casa 1 a personalității, fii foarte atent. Ofertele de călătorie și pentru studiu îți pot provoca săptămânile următoare, o gaură serioasă în buget.  Încercă să reziști oricât de tentant ar fi. Poți învăța întotdeauna din experiența de viață.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

Ești foarte sensibil la realitățile din jur, deoarece vezi probleme în multe locuri. Susține-ți propria liniște interioară prin practica meditației, unei plimbări lungi sau unui exercițiu blând. Dacă simți că răceala îți dă târcoale, folosește remedii naturiste preventive, cum ar fi gențiana, echinacea și astragalus, pe care le găsești la Plafar. Pentru a calma glanda pineală, cel mai ascuns organ psihic al corpului nostru, este recomandat papaya.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top