Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna16-22 martie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Săgetător. Energia de care dispui săptămâna aceasta ar putea să funcționeze disfuncțional, la extreme. Acum ești apatic și indiferent și în clipa următoare ești gata să alergi un maraton. Implică-te în activități care descurajează dispozițiile fluctuante. Nu este necesar să îți dai seama de ce te simți astfel. Cheia este să identifici aceste sentimente și să acționezi în consecință. Planifică-ți cum dorești să îți folosești energia atunci când o vei simți. Acțiunea direcționată greșit se poate dovedi dăunătoare.

Te gândești de câteva săptămâni ca ai nevoie de timp ca să te recalibrezi interior și să poți ajunge la un punct cu mai mare ușurință și confort. Ai încredere în tine și în oamenii din jurul tău. Deschide ochii către realitatea situației existente. Dacă în prezent lucrezi pentru unele schimbări majore ale vieții, ai încredere că orice s-ar întâmpla va fi în beneficiul tău.

Ai putea fi vedeta emisiunii, dar asigură-te că motivația este corectă. Cu luna în semnul tău, luni, în Casa a 4-a a familiei, te-ai putea regăsi în lumina reflectoarelor. Dacă se întâmplă acest lucru, acționează cu sinceritate în orice situație cu care te confrunți și ar trebui să îți fie bine.

Mercur, este planeta care stăpânește Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel, este până miercuri în Vărsător. Pe măsură ce întârzierile și neînțelegerile încep să se limpezească, te poți gândi la semnarea unor acorduri dar și la avansarea planurilor tale. Chiar și așa, cel mai bine ar fi să fii atent deoarece de miercuri Mercur ajunge în Pești și energia lui poate deveni imprevizibilă.

Este înțelept să analizezi chestiunile financiare, mai ales atunci când Marte intră în cojnuncție cu Jupiter și cu Pluto. Deși este un aspect armonios, ceva ce pare a fi o afacere sigură ar putea să nu fie.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Dacă te simți un pic îndepărtat și detașat de sensiilitatea ta săptămâna aceasta, de vină este aspectul planetar care are loc. Îți place să te simți legat de orice, fie că este vorba de rutină sau de o relație. Așadar, este mai bine să profiți de climatul cosmic și să explorezi puțin motivele, speranțele și temerile tale. Vei fii surprins de ce vei afla.

Până miercuri Mercur este îm Vărsător apoi revine în Pești. Conversațiile curg lin și fără efort. Toți cei cu care vorbești nu vor fi neapărat relații de dragoste, dar să-ți faci prieteni noi este la fel de bine.

Luna în Săgetător de luni, te poate ajuta să treci de la o despărțire recentă. Când privești lucrurile din perspectivă logică, ele încep să aibă mult mai mult sens.

Deși sfatul astrologului este să nu rămâi indiferent. Ieși și întâlnește oameni noi și încearcă lucruri noi. Viața sentimentală va beneficia de dorința ta de a încerca ceva nou.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Nu petrece atât de mult pregătindu-te de serviciu săptămâna aceasta încât nu vei reuși altceva decât să întârzii. Un lucru minor dezvăluit este mai bun decât nimic. Lasă vanitatea deoparte. În plus, deja arăți mai bine decât majoritatea tuturor. Spun asta deoarece unii oameni nu pot lua în glumă – mai ales astăzi. Fii fața în față cu oamenii și privește-i în ochi. Nu vei câștiga respectul celor pe care încerci să îi păcălești de niciun fel. Păstrează comunicarea în linie dreaptă în acest moment.

De acum începe o perioadă lungă care poate aduce noi contacte importante pentru a-ți  îmbunătăți perspectivele. Concentrează-te pe problemele practice și lucrează singur cât mai mult posibil. Fii conservator atunci când estimezi timpul cât vei sta la birou sau atelier. Există o probabilitate mare ca mai târziu să îți ajustezi așteptările. Entuziasmul pentru munca ta este cel mai atractiv. Capacitatea de a explica clar lucrurile unui client sau unui nou coleg va fi apreciată.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

În sectorul cariererei apar acum schimbări, însoțite, bineînțeles, și de schimbări financiare. Banii sunt aproape și dragi inimii tale, dar încearcă să nu lași să te consume în săptămâna aceasta. Poate fi pur și simplu pentru că în sectorul muncii se concentrează foarte multă energie. Dar poți alege ca întotdeauna să existe un echilibru între banii pe care îi aduci în casă, prieteni și familia care ar dori să te vadă mai des.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

În timp ce te gândești la viitor, este important să tinzi spre prezent. Îndreaptă-ți o parte a atenției către dezvoltarea obiceiurilor bune care îți ajută viziunea despre sănătate. Consumă spirulină, clorella și alte alge albastru-verzuie în combinații sănătoase odată sau de două ori pe săptămână. Aceste și alte surse de beta-caroten vor crește nivelul de Vitamina A din fluxul de sânge, care trebuie să te ajute. De asemenea, sporturile precum tenisul care depinde foarte mult de coordonarea mâini-ochi sunt forme excelente de exercițiu.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top