Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Gemeni. Este o săptămână intensă, în care dizarmonia dintre diferite domenii ale vieții tale se adâncește și, în același timp, te stimulează să acționezi. Alții pot fi ridicol de încăpățânați, provocând tensiune și frustrari indiferent în ce s-ar transforma. Distracția este cheia pentru echilibrarea ecuației. Un stare de spirit minunată și o atitudine jucăușă te vor ajuta să remediezi orice situație care îți iese în cale.

La începutul săptămânii te poți confrunta cu o dramă acasă, pentru că supravegherea din sectorul familiei poate scoate la suprafață resentimente adânci profud înrădăcinate.

Deși aceasta poate fi o oportunitate de face ordine în viațata și de a limpezi atmosfera, poate duce și la discuții intense, cu critici din partea unor membri ai familiei. Încearcă să eviți să faci ceva sub imperiul impulsului de moment pe care a-i putea să îl regreți mai târziu. Cel mai bine este să aștepți până simți că te-aicalmat înainte de a lua decizii importante.

Undeva la mijlocul săptămânii, un sextil între Soare și Jupiter te poate inspira să aduci în împreună cu cineva, resurse în comun pentru a atinge un obiectiv. Ar putea fi vorba despre o afacere sau o altă idee, dar lucrul împreună poate aduce beneficii certe.

Sfârșitul de săptămână s-ar putea să te facă sp duci lucrurile la etapa următoare. A pune practic, un umăr la îndeplinirea unui plan care pare idealist, ar putea fi un adevărat succes.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Relațional.

Ieșirile și ocaziile de a participa la evenimente sociale ar putea genera anumite conflicte în ceea ce privește relațiile personale. Configurația astrală de săptămâna aceasta poate aduce pe cineva unic în viața ta, dar nu te aștepta ca acestea să fie eventualul partener de viață. Această persoană poate să nu se îmbrace într-un mod care să o caracterizeze, dar are câteva idei care contrastează puternic cu abordarea ta asupra vieții.

Luna din Săgetător din prima zi a săptămânii, te ajută să închei definitiv cu o relație trecută, astfel încât să poți merge mai departe cu cineva nou la timpul potrivit. Este destul de greu dar în același timp, revigorant, să închei o relație care nu mai este funcțională. 

Poți profita de energia lui Mercur din Pești pentru a avea niște conversații interesante săptămâna aceasta. Îți place să examinezi misterele vieții cu persoana potrivită, dar acum nu cred că este cazul să te atașezi prea mult. Mercur îți oferă șansa de a compensa erorile de comunicare. Poți respira ușurat știind că lucrurile sunt din nou pe calea cea bună!

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Profesional

Săptămâna debutează într-un ritm mai lent și probabil ești înconjurat de problemele emoționale rămase din weekend. Fă tot posibilul să te concentrezi asupra prezentului, în loc să fii prizonier în trecut sau în fantezii despre viitor.

Ai avut o ploaie de idei care au sugerat mutarea într-un câmp nou sau schimbarea locului de muncă. La început ideeile părea grozave. Acum încep să dea din nou târcoale. Vocea interioară îți spune toate motivele pentru care ar trebui să rămâi acolo unde ești.

O abordare disciplinată te va ajuta să strălucești. S-ar putea să fii inspirat să faci un fel de gest dramatic. Este o perioadă foarte norocoasă și excelentă pentru un interviu de muncă. Asigură-te că vei împărtăși tot ce știi ca să faci impresie bună. Aspectele ar putea însemna să faci și unele lucruri mai aparte. Ar putea exista o luptă pentru rupremație, de scurtă durată, acasă. O discuție onestă poate limpezi lucrurile și îi poate ajuta pe ceilalți să se simtă mai bine.

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Financiar

Ai capacitatea de a rămâne calm, chiar și în situațiile mai rele. De această abilitate de a te controla în momentele de stres extrem, beneficiază de toată lumea cu care interacționezi, acasă sau la serviciu. Să fii liniștit înseamnă a aduce noi parteneriate care să te ajute să-ți atingi obiectivele. Fă ca aceste parteneriate să funcționeze prin eforturi susținute. Examinați deciziile financiare pe care le iei, cu prietenii și rudele. Fă o mișcare prudentă și fii pregătit să accepți ceea ce aduce acest lucru. Este posibil să faci o călătorie, din motive profesionale sau personale. 

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 Sănătate

S-ar putea să simți un nivel crescut de energie și o dorință de a lua viața ca pe un joc. Mergi la tenis sau la squash sau orice alt sport pe care îl poți juca în grup, în schimb este de preferat să faci exerciții de unul singur. Atitudinea ta este atractivă și chiar seducătoare. Fă un punct în care să îți eliberezi energia prin jocul de săptămâna aceasta – ieși și împărtășește-ți sentimentele cu oamenii. Este o săptămână bună pentru a petrece cu copiii, dacă aveți, sau cu prietenii!

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top