Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Leu. Timpul pentru planificare și calculul acțiunilor s-a terminat. A sosit momentul pentru a întreprinde acțiuni în forță. Dacă nu ai armura pregătită, va fi rău pentru că vei fii împins pe câmpul de luptă cu restul trupelor, chiar dacă tu ești în defensivă. Altfel supus, cu cât încerci să amâni inevitabilul, cu atât va fi mai dificil. Armează glonțul și încarcă cu viteză maximă înainte de orice sistem de protecție. 

S-ar putea să îți dorești ca lucrurile să meargă ca unse de la sfârșitul săptămânii, cu Luna în Pești în Casa a 8-a, sector financiar și care te poate inspira să cheltui. Este aceasta o nevoie autentică sau doar dorința de a face cumpărături în mod compulsiv, ca urmare a unor probleme peste care nu știi să treci?

Săptămâna viitoare, apar multe șanse și te gândești la ideile de afaceri pe care le ai și la proiectele importante în care ești implicat. Colaborarea cu un prieten care are experiență ar putea face întregul proces mult mai plăcut. A, nu urca la volan dacă ești supărat. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Viața trece prea repede pentru a intra într-o rutină obositoare, care poate bloca evoluția sufletului și, de asemenea, relațiile cele mai importante. Dacă bănui că se poate întâmpla acest lucru, ia măsuri de pe acum. Ieși, schimbă-ți stilul vestimentar și comportamentul, fă lucrurile diferit și mingea va fi mereu în terenul tău.

Foarte posibil ca ceea ce îți dorești să fie o legătură mai profundă și o șansă de a împărtăși sentimente autentice. Dacă știi cine este această persoană, petrecere un timp alături de ea și s-ar putea lăsa să te simți mult mai bine. Și dacă se împlinește acest lucru, de ce să nu luați cina împreună?

Vezi ce subiecte tabu vei antama când Mercur v reveni în Pești după retrogradarea de luna trecută. Poți vorbi lejer despre politică, religie și cultură încă de la prima întâlnire!

Luna din Capricorn, de la începutul săptămânii, îți amintește să fii concis ori de câte ori este posibil, ceea ce interferează plăcut cu flerul tău pentru dramatism. Cu toate acestea, îți este mult mai ușor să gestionezi finalurile când folosești logica versus emoția.

Dacă plănuiești o întâlnire în weekend, Luna din Vărsător va face apel la ceva cu gust de aventură. Acționează pompa de adrenalină practicând împreună un sport extrem!

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

O abordare nouă, inventivă și originală este bună, dar va fi eficientă doar dacă ai curajul să o iei de la zero. Lasă vechile modalități de a face lucrurile, ca să le poți îmbrățișa pe cele mai noi și cele mai bune proceduri.

Îți este greu să vii cu un plan solid atunci când mediul din jurul tău se schimbă constant. Săptămâna aceasta îți vin o mulțime de informații, dar unele dintre acestea sunt în conflict cu ceea ce spun ceilalți. Nu sari repede la concluzii, analizează.

Poți crea ceva minunat și original acum. Împărtășește-ți ideile. Este timpul însă, să revizui o serie de planuri, să reciclezi sau să refolosești lucrurile, la locul de muncă. Drumurile și relații în comunitatea ta îți pot extinde orizonturile. O abordare interesantă și originală te poate aduce în atenția celorlalți. Ai talentul de a gestiona evenimentele.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Șansa ta săptămâna aceasta este că ești destul de organizat în ce privește banii și câștigurile. O ai în sânge. Chiar dacă veniturile tale snu sunt dintre cele mai bune, probabil știi cum să atragi banii. Apare o șansă, aș spune unică, așa ca din senin, de a lucra de acasă. Este un moment minunat pentru a stabili o afacere cu sediul acasă sau pentru a învesti în construirea sau redecorarea casei. 

Este posibil să te simți obosit și să încetinești un pic ritmul. Nu ai obiceiul ăsta dar acuma parcă nu mai poți, așa că vezi ce anume determină starea. S-ar putea să te simți prins sau stresat de o pierdere iminentă. S-ar putea să fie momentul să lași unele lucruri să se ducă, știind că altele vor apărea în calea ta. Fă-ți timp pentru a te recupera din epuizare.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

O săptămână excelentă pentru tine! Dacă ești avocat sau consilier care vorbește despre ambele părți ale unei probleme pentru viață, ești apt să ai o săptămână de succes! Există două părți pentru fiecare poveste, iar în cazul propriului corp este important să acorzi atenția cuvenită odihnei, dar și mișcării. Indiferent de forma ei. Energia astrală este pregătită să crească echilibrul sănătății fizice. Dacă ești prea obosit – trage un pui de somn! Dacă te simți prea lent – plimbăte, înoată, fă execiții fixice timp de o oră, acest lucru îți crește ritmul cardiac.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top