Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna16-22 martie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Fecioară. Ai forță de a te aduna pentru a face o declarație îndrăzneață și a-ți lua un angajament important. Acest tip de mișcare reunește generații și oamenii într-o adevărată revoluție. Renunță la problemele mărunte și gândește la nivel global. Informează despre ceea ce se întâmplă în lume și ia o poziție mai agresivă ca să lupți pentru ceea ce crezi. Un grup mic de persoane poate avea un impact extraordinar.

Cu Luna în Săgetător, luni, ai putea să te simți mai sensibil și să ți se pară dificil să iei decizii raționale. Întrucât aceasta este în casa a 4-a, aceasta ar putea declanșa o problemă pe care s-ar putea să încerci să o ascunzi. Dacă trebuie să discuți despre o problemă penibilă, încearcă mai bine, să faci acest lucru cu delicatețe și sensibilitate. Ascunderea adevărului și neimplicarea ar putea înrăutăți lucrurile.

Cu Mercur în Pești, lucrurile vor reveni treptat la normal. Chiar și așa, ai ceva mai multă grijă timp de o săptămână pentru a permite lui Mercur să te ajute. Concentrarea din Casa a 5-a, sectorul creativității și al iubirii, face din acesta un moment excelent pentru colaborare. Zilele următoare ai putea să îți dorești să faci echipă cu cineva cu care îți dorești să fii de ceva vreme.

Ai putea să te îndrăgostești și chiar dacă nu te topești de plăcere, ai putea trăi un sfârșit de săptămână pasional. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Poziția actuală a planetelor poate face loc unei revelații despre tine și partenerul tău. Profită săptămâna aceasta de șansa de a vorbi despre lucrurile ascunse, dacă amândoi simțiți că puteți face față și împărtășiți-vă secretele între voi. S-ar putea să descoperi că dacă faci acest lucru cu onestitate și iubire, starea sufletească a partenerului va înflori în moduri neașteptate.

Luna în Capricorn, la începutul săptămânii îți va permite să privești iubirea dintr-o perspectivă practică. În timp ce prietenilor tăi le este dificil să meargă mai departe, ești gata să lași trecutul în urmă.

Venus, stăpâna Taurului, semn pe care îl conduce, îți oferă sentimental, șansa de a simți că faci lucrurile fără efort și natural. Dacă ești atras de cineva, nu îți fă griji pentru ce cred ceilalți.  Frumusețea stă în ochiul privitorului.

Luna din Vărsător, de la sfârșitul săptămânii te face să te simți sexy și încrezător. Joacă tare  dacă vrei să te așezi pe scaunul șoferului.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Munca în echipă este o temă cheie pentru ziua respectivă. Discută cu persoane care împărtășesc puncte de vedere similare. Să faceți planuri împreună va fi mult mai util și mai productiv decât să încerci să o faci singur. Colegii împărtășesc obiective similare; lucrează împreună cu ei pentru a putea realiza ce doriți.

Dacă ai apă în apropiere, va fi liniștitor și relaxant și mai ușor să lucrezi. Vei fi mai calm, mai concentrat și mai eficient în munca ta.

Relațiile te pot ajuta să găsești un loc de muncă dacă nu ai unul. Profită de orice oportunitate de învățare sau de formare. Este o perioadă în care ar trebui să poți amesteca munca cu distracția și cu puține efecte rele. Fă tot posibilul să nu-ți risipești timpul sau energia. Înfruntarea provocărilor emoționale cu sinceritate, poate aduce o mare ușurare. Adesea de ceea ce te temi cel mai mult nici măcar nu se întâmplă.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Aspectele care combină acțiunea și afecțiunea te fac ca un magnet de a atrage atenția. Fii acolo pentru acțiunea respectivă. Ești obligat să obți o creștere! Cere ce dorești și nu ceea ce crezi că instituția și-o poate permite.

Savurează laudele oferite, dar nu pierde din vedere obiectivele. O nouă șansă din partea unei instituții importante ar putea fi pe drum. Ia deciziile cu grijă și discută toate aspectele cu partenerul. Examinează cu grijă contractele și fă achizițiile cu atenție pentru a evita deciziile pe care le poți regreta. Modul în care ți-ai organizat munca se va dovedi benefic. Ai răbdare cu ceilalți în această fază, deoarece colegii ar putea să te privească ciudat prin asta exprimându-și îngrijorarea și supărarea.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

Energia astrală oferă puterii tale de observație un impuls, permițându-ți totodată să sesizezi cu compasiune ceea ce are nevoie de ajutor. Ai neglijat în ultimul timp antrenamentul sau dieta? Imaginea de sine a suferit din cauza lipsei de atenție? Vei observa lucruri despre tine săptămâna aceasta, dar cel mai important pe care îl poți face este să iei măsuri! Poate fi ceva simbolic – cum ar fi cumpărarea unui covor pentru exerciții sau programarea unui masaj – pentru a oferii corpului relaxarea de care are nevoie.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top