Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 16-22 martie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Vărsător. Încearcă să ajungi săptămâna aceasta într-un loc care să te binedispună și în care te eliberezi de dorințe și invidie. Este important să îți faci timp pentru a recunoaște creșterea incredibilă care poate rezulta din această poziție de calm și de pură satisfacție. Scapă de excesul emoțional care nu este altceva decât un fel de suport sau mijloc de disconfort. Cu cât ai mai puțin de dus, cu atât te eliberezi mai repede pentru a crea.

Orice neînțelegeri sau întârzieri pe care le-ai experimentat vor începe treptat să ușureze în această săptămână, întrucât Mercur este încă în semnul tău, după faza retrogradă de trei săptămâni. Totuși, ar fi înțelept să ai grijă puțin în zilele următoare, deoarece această planetă plină de viață îți poate creea discomfort încă deoarece ciclul retrogradării se încheie abia pe 26 martie.

De asemenea, nu te mai preocupa de finanțe, prea mulți bani, poate stârni probleme legate de ei. S-ar putea să te simți plictisit sau poate trebuie să vorbești despre probleme care au fost amânate prea mult. Acum ai șanse să purific atmosfera și să preiei controlul. Dacă vrei să te relaxezi, alege un masaj sau o altă terapie care te poate face să te simți în vârful lumii.

În plus, ai încredere în orice aspect intuitiv care te poate încuraja să investești în idei în noi oportunități, deoarece acest lucru ar putea aduce rezulte foarte bune pentru tine.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Relațional

Configurația astrală actuală poate însemna că relațiile personale trec printr-o fază grea. Totuși, acest lucru nu trebuie să îți creeze probleme dacă ești pregătit să faci ceva mai mult pentru a rezolva problemele existente. Singura dificultate este că acest lucru îți poate provoca o stare de consternare la gândul că trebuie să te îndoiești de unele emoții recente.

Mercur este încă în semnul tău excentric dar de miercuri va trece în Pești, ceea ce face conversațiile tale interesante, pentru că vorbești puțin. Dacă găsești pe cineva dispus să se descurce cu felul tău ciudat de a fi, ar putea fi un prieten.

Luni, luna din Săgetător aruncă lumină asupra unei situații recente legată de o întâlnire care te-a nedumerit. Dacă lucrurile s-au încheiat indecis, acum este un moment bun pentru a încerca să legi lucrurile. Aceeași lună te predispune la o dispoziție filosofică. Cele mai bune întâlniri ale tale sunt oameni care sunt dispuși să gândească mai departe de prezent și să meargă cu tine într-o aventură spontană, mental sau fizic vorbind.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Profesional

Speculațiile tale optimiste sunt folositoare în unele cazuri, dar îți vor face mai mult rău decât bine în viața de zi ca azi. Sunt necesare fapte și dovezi. Ideile fanteziste te vor conduce și pe tine și pe oamenii din jur într-o direcție greșită.

Vei întâlni un om de afaceri foarte important. Acesta este sprijinul pe care l-ai căutat. Această persoană va deveni binefăcătorul tău într-un fel. Împreună, puteți lucra cu acea pasiune cu care nu ai fi putut-o face niciodată lucrând singur. Gandește-te la lucruri mari. 

Acordă atenție la ce trebuie să rezolvi acum la birou. Ai posibilitatea să iei măsuri sau să începi ceva nou așa că ai încredere în intuiția ta. Poate fi o perioadă avansată dacă ești dispus să negociezi și să faci lucrurile diferit. Este un moment excelent pentru a revizui planurile, a recicla sau refolosi anumite lucruri. 

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Financiar

Activitatea în Casa a 8-a, casa intimității, a morții și transformării, a banilor celorlalți este redusă. Cheia stă în echilibrul dintre cheltuieli și datorii, economii și scurgeri financiare. Cu toate acestea, este un moment excelent pentru a profita de orice proprietate comună, moșteniri sau plăți de asigurare de orice fel. Economisește cel puțin jumătate din orice vinzi sau cumperi. Poți să te distrezi în continuare, iar contul bancar îți va mulțumi.

O cheltuială inutilă, poate pentru haine sau bijuterii, ar putea ajunge să te coste mai mult decât ai negociat în această fază. Evită speculațiile financiare riscante sau jocurile de noroc. În schimb, consultă-te cu profesioniști pentru sfaturi solvabile. Perspectivele creative pot duce la posibilități noi și interesante, astfel încât să fii în momentul potrivit la locul potrivit.

Horoscop Minerva 16-22 martie 2020 Sănătate

Când planetele sunt în armonie, te poți aștepta să ai un ton psihic foarte bun, cu ceea ce este cel mai important pentru tine. Poți simți cât de important este să faci exerciții fizice înainte de a socializa. Atunci când canalizezi excesul de energie plimbându-te, la sală sau într-o clasă de studiu, de exemplu, este mai probabil să spui ce ai de spus atunci când ești alături de prieteni. Fii atent la înțelepciunea ta interioară și sănătatea va merge ceas cu toți coronavirușii din jur.

Citește horoscop Minerva săptămânal 16-22 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top