Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță. Chestiunile financiare ar trebui să fie în ordine, săptămâna aceasta, așa că este posibil să faci o investiție dorită de mult timp pentru familie. Ai putea să decide să schimbi mobila, să faci niște reparații sau chiar să cumperi o casă nouă. Investițiile în teren ar putea, de asemenea, să justifice o anumită decizie. 

Săptămâna debutează cu o neînțelegere cu un prieten deoarece aveți păreri foarte diferite. Aceasta este unul din acele momente în care s-ar putea să fie îți fie mai ușor să nu fii de acord cu ce vrea el. 

Există și alte aspecte incomode cu care te poți confrunta săptămâna aceasta, cum ar fi de exemplu, pătratul Marte – Pluto. Este posibil ca sentimentele tale să suporte o serie de schimbări în această săptămână. Poate ai depășit nevoia de tact și diplomație și acest tranzit te încurajează să spui lucrurilor pe nume. 

Sfârșitul de săptămână se arată mai promițător, cu trigonul dintre conjuncția Soare – Mercur și Uranus, care sugerează că vorbind cu prietenii te poate ajuta să te simți mai în largul tău.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță Relațional

Entuziasm, imprevizibilitate, incertitudine sunt cuvinte care îți vin în minte când te gândești la relațiile tale. Poate că nu știi încotro se duce o anumită relație, dar, în timp ce vei ajunge acolo, nu te vei plictisi. Între cei patru pereți, de la birou și de acasă, începi o conversație cărei nu te grăbești să îi pui capăt, dimpotrivă lași deschis terenul și ar putea într-adevăr să continue o perioadă destul de lungă cu beneficii reciproce.

Nu te sfii să exprimi ceea ce simți, Mercur este în Leu până pe 19 august. Când toate sunt spuse și lămurite, partenera/ul ta/tău va ști exact la ce să se aștepte.

La mijlocul săptămânii pătratul Marte – Pluto provoacă tensiuni între tine și cineva, posibil un prieten, din cauza diferențelor de opinie. Ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă este problema ta și nu invers.

Uranus este retrograd în Taur, ceea ce te determină să regândești unele decizii sentimentale. Ți-ai asumat anumite decizii? Ai vreun regret? Răspunsurile la aceste întrebări contează.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță Profesional

Săptămâna începe destul de energic. Vei fi cel mai bun în orice situație care presupune întâlniri de lucru sau doar de a vă cunoaște. Momentul este bun pentru abordări imaginative. Te poți simți în apele tale făcând prezentări către clienți. Mijlocul săptămânii poate aduce o atracție neașteptată. Nu te apleca spre bârfele invidioșilor. Vineri este o zi numai bună pentru a fi diplomat decât pentru a argumenta ceea ce se petrece. Prietenii îți pot da sfaturi folositoare în carieră.

 Atitudinea șefului te irită și nu știi ce să faci. Confruntă-te cu această persoană și explică-i cum te afectează acțiunile lui. Nu fii agresiv țo nici nepoliticos ci doar expuneți punctul de vedere. Concentrează-te pe propriile sentimente dar și pe respectul pe care îl merită.

Pe de altă parte, s-ar putea să fie o perioadă dificilă în a lucra împreună cu un partener, deoarece ești cu ochii pe consolidarea bugetului pe care îl ai, în timp ce el sau ea dorește să-l extindă. Fă tot posibilul să găsești un compromis viabil la această problemă dificilă.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta discutăm despre import și export, dacă te ocupi cu acest tip servicii, sau despre cum să îți vinzi produsele și serviciile pe terțe piețe, nu doar în țară. Având în vedere că Uranus, planeta schimbărilor bruște și a perspectivei, trimite semnale spre semnul tău, o idee despre cum să faci acest lucru ar putea fi salvatoare. Astrele sugerează, să verifici mai întâi toate și alte variante posibile.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță Sănătate

Este un timp numai bun pentru a pune pe picioare proiecte speciale acasă, mai ales că poți ignora destul de ușor lumea materială, în ciuda iubirii de frumos și de ordine. Ia o pauză atunci când te saturi de munca în casă și ieși, fă o plimbare mai lungă, admiră peisajul stând pe o bancă în parc sau fă câteva exerciții de gimnastică în aer liber. 

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top