Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn. Este o săptămână minunată pentru a începe noi acțiunie alături de ceilalți. Posibile întâlniri cu prietenii sau alte activități de grup ar putea duce la idei pentru proiecte noi care îți spulberă energia și entuziasmul. Trebuie să stabilești noi obiective imediate și pe termen lung. 

 Ar putea exista ceva ca o rupere, ca o separare într-o relație romantică dacă nu reușiți să vă vedeți la față, mai des. Cu toate acestea, poate fi o diferență de perspectivă și nu o problemă de conținut. De fapt, este posibil să te bucuri de părerile acestei persoane doar pentru că sunt atât de diferite de ale tale.

Cu toate acestea, în această săptămână apare un tranzit mai intens, pătratul dinte Marte și  Pluto. Problemele legate de familie ar putea atinge un punct culminant și apară argumente intempestive decât dacă nu abordezi anumite probleme în mod sensibil. 

Poate că o soluție poate fi găsită în weekend, când Soarele conjunct cu Mercur, face un trigon cu Marte. Posibilă să fie vorba despre o discuție profundă, iar acest lucru ar putea face distincția.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn Relațional

Există un anumit zumzet în aer în ce privește promisiunea unei aventuri sentimentale. Romantism poate nu este cuvântul potrivit; vorbim despre seducție mai precis. Ceea ce furnizează energie este încărcătura cu care vine configurația planetară din această săptămână, ceea ce face ca discuțiile spumoase să creeze energie. Nu există nicio scuză pentru a nu avea o seară fabuloasă, dar va fi nevoie de un anumit vocabular care să o facă mai pasională.

În timp ce Venus își continuă drumul prin Rac, ai o nouă înțelegere în ceea ce privește pe cineva. Ești un prieten simpatic și un iubit empatic.

Determinarea ta de a ajunge în rădăcina lucrurilor cu pătratul dintre Marte și Pluto, la mijlocul săptămânii, când ar putea să sară scântei. Uneori, cu cât încerci mai mult, cu atât este mai greu.

Trigonul Soare – Marte din weekend, te încurajează să fii cât mai activ. Dacă ieși și întâlnești oameni noi nu te sfii să mergi alături de ei. Personalitatea ta carismatică atrage oamenii ca un magnet.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn Profesional

S-ar putea să fii influențat de atitudinea unora la începutul acestei săptămâni. Problemele nerezolvate sau ascunse pot provoca îngrijorare inutilă. Acest lucru poate solicita mai multă răbdare decât de obicei, mai ales când vine vorba de a trage concluzii. Lucrurile pot să nu fie ceea ce par. Ai standarde atât de ridicate încât acest lucru îți poate submina propria eficacitate. Este posibil să simți că nu ai cu cine să te măsori. Weekend-ul este un moment ideal pentru o vacanță scurtă. 

Un prieten sau partener de afaceri îți oferă încredere din impuls și acest fapt te inspiră să avansezi  cu un proiect mare. Ia această inspirație ca pe un semn major al Universului că nu ar trebui să mai amâni. O aventură profesională începută acum se va fructifica cu siguranță în viitor.

Simte-te liber să iei decizii importante, chiar dacă nu ești neapărat președintele executivului. Judecata ta este bună și ești plăcut și respectat de oamenii din jurul yău. Folosește acest lucru în avantajul tău.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aduce aspecte care susțin casa de relații și căsătoria. Probabil vei constata că alții sunt la zi cu schemele tale financiare variate. Să nu fii surprins pur și simplu, dacă apre unul sau mai mulți amatori care să îți corecteze planul de afaceri chipurile pentru a te proteja de eventualele defecte sau să te verifice matematic. Nu te simți jigni și nici nu jigni. Acesta este modul lor de a-și arăta grija. Fii recunoscător că există oameni care se gâdesc la tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn Sănătate

Următoarele șase luni vor fi puternic influențate de aspectele planetare actuale. Ce inițiezi acum va determina cine și despre ce se va întâmpla în viața ta în săptămânile următoare. Dar nu îți face griji! Contează doar atenția pe care o vei da problemelor și să nu ignori ceea ce este cu adevărat important. Trebuie să te concentrezi asupra priorităților cum ar fi sănătatea, locul de muncă și relațiile bune cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top