Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – LEU

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu. Dacă ai vrut să te deplasezi într-o nouă direcție, atunci acest lucru ar putea fi de urmat când vei avea curajul să preiei cârma propriei vieți. Posibil să primești informații neașteptate care să indice noi surse de venit pe care să le urmărești pe cont propriu. 

Trigonul Mercur – Uranus, poate face ca neînțelegerile cu cineva cu autoritate să împiedice eforturile suplimentare de comunicare. 

Dacă tensiunea s-a dezvoltat în ceea ce privește situația actuală de muncă sau lipsa unui loc de muncă, atunci pătratul Marte – Pluto ar putea aduce sentimentul de eliberare pe care ți-l insuflă semnul complementar, Vărsător.  

Conjuncția Soarelui cu Mercur face un trigon dinamic cu Uranus, idei și opțiuni noi ar putea să îți atragă atenția și să se dovedească captivante pentru tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu Relațional

Partenerii vor fi încântați să fii alături de ei, săptămâna aceasta, mai ales dacă ai experimentat unele niveluri și valori minime deosebit de dificile în alte domenii ale vieții. Înfluxurile planetare sugerează că există o influență foarte puternică și de susținere între voi. Vă aduce mai aproape împreună, în special, într-un mod mai profund de grijă și de împărtășire. Acest lucru va avea un efect puternic de vindecare pentru amândoi.

Deoarece Mercur este în semnul tău până pe 19 august, ai o cale de a folosi cuvântul pe care rivalii nu îl au. Conversațiile tale sunt spumoase, vii, amuzante și accentuează flirtul, suficient pentru a răscoli lucrurile și a atrage atenția cuiva.

Tensiunea pe care o resimți în timpul pătratului Marte – Pluto o poți folosi, de fapt, în avantajul tău. Dacă poți evita confruntările agresive, poți obține unele lucrări cu adevărat constructive care să îți avantajeze viața sentimentală în viitor.

Pe măsură ce Uranus își începe retrogradarea în Taur, ai câteva lucruri interesante de gândit. Să fii tras în două direcții diferite nu este ușor, dar deciziile tale sunt validate de realitate.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu Profesional

Gândirea ta fundamentată și practică îți este mai de folos decât să fii conectat cu cineva care mai mult vorbește și nu face nimic. Fii atent la cineva care acționează destul de egoist. Această persoană nu este de partea ta, chiar dacă ai dorit să crezi acest lucru.

Luni este o zi puternică. Poți stabili un obiectiv care să te ajute să depășești orice competiție. Fii prudent când faci presupuneri. Lucrurile pot să nu fie așa cum apar. Cel mai bine este să fii sigur că toată lumea gândește ca tine. Joi și vineri sunt zile foarte bune. Fă un sumar a lucrărilor pe care le-ai făcut pentru a fi liniștit. Vei vedea cât de mult te influențează oamenii din jur. Sfârșitul de săptămână aduce vești surprinzătoare care îți pot schimba planurile legate de carieră.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu Financiar

S-ar putea să fii mai serios ca niciodată în ce privește viața financiară în această săptămână. Aspectele planetare te pot ajuta să îți rezolvi treburile importante, să te organizezi mai bine în ceea ce privește raportarea financiară și să faci un nou plan mai bun pentru economisire în fiecare lună. 

O oportunitate financiară îți este la îndemână. Acești bani sunt un bonus pentru că ți-ai jucat corect cărțile. Deci, fii atent la o investiție pe termen scurt sau ceva legat de munca ta. Remunerația va fi satisfăcătoare.

Săptămâna aceasta se pune un accent deosebit pe casa relațiilor. Nu poți face totul singur. Uneori, este mai bine să te consulți cu un expert în domeniu.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu Sănătate

Cel mai bun pariu este să te concentrezi pe viața de acasă în această săptămână. Pentru a găsi echilibrul dintre satisfacția interioară și cea exterioară, asigură-te că îți menții dieta sub control. Aceasta înseamnă să-ți planifici mesele, să faci cumpărături cu cele mai bune produse pe care le ai la dispoziție, dacă nu le cultivi deja! Și să gătește acasă! Gătitul este o meditație atunci când este bine făcut și merți tot ce este mai bun! Te poți bucura de mesele pe care le pregătești singur împreună cu familia sau cu prietenii.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. manolache iulian

    2020-08-19T14:08:14+03:00 at 14:08

    Bunaziua numeleme meu este iulian,as dori un nr de tel cum as putea lua legatura cu dumneavoastra. va multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top