Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur. Informațiile pe care le primești de la alții dar și ambiția te-ar putea obliga să participi la unele proiecte ambițioase. Acestea pot fi legate de muncă, de un grup sau de altele. Le vei găsi interesante, provocatoare și îmbucurătoare. Se pot deschide noi oportunități de a avansa și de a te exprima. 

Pătratul marcant dintre Marte și Pluto, ar putea aduce o erupție de emoții atunci când îți dai seama cât de multe obiceiuri, înrădăcinate din copilărie, te-au blocat sau te-au tras înapoi, limitându-ți potențialul. 

În plus, cu Luna în Fecioară, ar trebui să fii sigur că cei apropiați sau membrii familiei sunt toți pe aceeași lungime de undă cu tine, deoarece acest lucru poate duce un proiect la un final de succes.

La sfârșit de săptămână, s-ar putea să îți dorești să te bucuri de propriul refugiu de acasă și să folosești acest timp pentru reflecție și meditație.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur Relațional

Gândești unul dintre acele scenarii de seducție interesante, care pot deveni catalizatorul pentru aprofundarea unei prietenii. Climatul astral sugerează că ai șanse mari să te familiarizezi cu cineva pornind de la o bază romantică. Acest lucru se poate ivi în mediul de la birou, în mijlocul rutinei zilnice, acolo unde te aștepți cel mai puțin, dar cu siguranță poate fi continuat și mai târziu, de acasă.

Pătratul Marte – Pluto te aduce în mijlocul luptei pentru dominație. Dacă cuiva nu-i place cum merge viața ta amoroasă, nu trebuie să comenteze. Ești foarte defensiv acum, dar sigur ai un motiv întemeiat.

Uranus este retrograd în semnul tău și lucrurile încep să devină puțin mai ciudate. În jurul tău se întâmplă schimbări pe care nu le înțelegi, și cu toate acestea, le aștepți cu nerăbdare. Oare cum o fi asta?

Bucură-te de energia pozitivă a trigonului dintre Uranus și conjuncția Soare – Mercur de la sfârșitul săptămânii. Chiar dacă asta ar presupune să muncești din greu pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur Profesional

Atmosfera din jurul muncii are o calitate foarte diferită săptămâna aceasta decât săptămâna trecută. Oamenii sunt mai serioși și emoționali. Ține cont de acest lucru în timp ce interacționezi cu ceilalți. Ia-o ușor sau poți răni cu ușurință sentimentele sensibile ale cuiva. 

Luni poate fi o zi puternică în ceea ce privește relațiile colegiale cu femeile. Nu fă presupuneri. S-ar putea să fii neobișnuit de emoțional sau nerealist în evaluarea unei persoane sau a unei situații. Întârzie deciziile majore până săptămâna următoare. Hotărăște dacă vrei să te confrunți în continuare cu o persoană dificilă sau îți asumi provocarea de a o înfrunta singur. Lucrează în direcția obiectivelor comune prin construirea moralului echipei spre sfârșitul săptămânii. 

Poți fi oarecum împrăștiat mental, dar poți folosi asta în avantajul tău. Faptele pe care le aduni pot părea fără nicio legătură, dar, după ce le pui pe toate cap la cap vei găsi și ideea foarte utilă. Vei avea succes atunci când atenția îți va fi distributivă și vei putea urmări lucrurile din mai multe direcții.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur Financiar

Te simți mult mai în formă decât de obicei, săptămâna aceasta. De regulă nu aștepți să auzi ce au ceilalți de spus, dar săptămâna aceasta vei fi bucuros să împărtășești din experiențele tale. Pe măsură ce toată această comuniune are loc în jurul tău, asigură-te că vei avea ceva timp și bani și pentru tine. Auto-îngrijirea extremă poate părea un lux, dar este o investiție minunată în viitorul pe termen lung. Odihnește-te, întinerește-ți și spune ce fândești legat de bani.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur Sănătate

Dacă vrei poți fi extrem de conștient în ceea ce privește dieta atunci când te gândești la asta. Gândește-te la leul aflat în sălbăticie. Doar cele mai proaspete alimente contează pentru el și puii lui. Când vine vorba de hrănirea celor mici, nu lasă nimic să-i stea în cale. Încearcă să folosești acest obicei de felină când te gândești ce să mănânci. Verifică legumele, ai să-ți dai seama imediat care sunt proaspete și consumă-le pe cele mai proaspete. 

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top