Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător. Nu te mira dacă te simți excelent, săptămâna aceasta. Șansele sunt extraordinare și te bucuri de putere fizică reînnoită. Ar putea fi o săptămână bună pentru a aborda orice proiecte care necesită mușchi. 

Apoi, Uranus aflat în Casa a 4-a a familiei este retrograd. Dacă ai dornit să faci schimbări, poți fi gata să le integrezi într-un ritm mult mai lent, iar acest lucru ți-ar putea face viața mai ușoară.

Pe 20 august Mercur intră în semnul Fecioarei, urmat de Soare pe 23. S-ar putea să descoperiți că o problemă este rezolvată dacă iei în calcul soluția neobișnuită a cuiva. 

Cu toate acestea, ai putea exercita multă presiune asupra ta pentru a face ceva care pare să fie o abordare greșită. Cum Marte în Berbec face un pătrat cu Pluto, s-ar putea să fii frustrat de incapacitatea ta de a acționa. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător Relațional

Există ceva intens, puternic și pasional, precum și secret legat evenimentele de săptămâna aceasta. Aspectele săptămânii, evidențiază o legătură, despre care nimeni nu știe. Se pare că este ceva care a fost ținut la rece de ceva timp, din motive personale. Această legătură se adâncește considerabil astăzi și, în consecință, poate avea un efect puternic asupra vieții tale.

Pe măsură ce Mercur este încă în Leu, până joi, ai o cale reală prin cuvinte. Nu poți convinge pe cineva de ceva despre de care nu ești sigur. 

La mijlocul săptămânii intervine pătratul Marte-Pluto, care va pune la îndoială aproape tot. Răsturnarea lucrurilor este o idee proastă, chiar dacă te confrunți cu un prieten sau cu o persoană care a criticat tot timpul în viața ta sentimentală.

Uranus, stăpânul tău, este deja retrograd în Taur, și te determină să te gândești pe îndelete la ceea ce a mers prost. Încă nu te grăbi să ajungi la o concluzie, dar abordarea unei perspective logice este mai bună decât una emoțională.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător Profesional

Energia este mare și cred că ești pe cale să rupi cu tradiția. Fă câteva lucruri deosebite pentru tine în sensul de a-ți îmbunătăți atitudinea, în general. Acordă atenție micilor detalii. Nu ar trebui să te supere criticile unora. Ține minte cu cât se vorbește mai mult despre tine cu atât este mai mare certitudinea că ți se recunoaște valoarea. Imaginația poate face ore suplimentare în a doua parte a săptămânii. Acest este de folos, în special, în carierele creative. Fii amabil cu colegii. Sfârșitul de săptămână este un moment bun pentru o vacanță scurtă.

Productivitatea va fi destul de mare. Abordează orice lucru care necesită o concentrare intensă și atenție la aspectele de finețe. Dacă trebuie să corectezi ceva în muncă ta sau a altor persoane, acum este timpul să o faci. Folosește-te de energia care o ai la dispoziție. Cu toate acestea, la o examinare mai atentă, vei vedea că aceste idei sunt mult mai solide decât te-ai gândit. Pe scurt, nu respinge nimic fără să te documentezi înainte.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător Financiar

Se întâmplă multe în sectorul muncii. Fără îndoială că munca ta a ajuns recent în atenția superiorilor. Dacă nu, fă pași mari, dar subtili pentru a te asigura că ceea ce faci este luat în considerare. Poate dorești să ai o evidență a realizărilor personale. Ar putea fi util la următoarea recenzie a performanței. Trebuie să construiți un caz pentru o majorare de salariu și poți să o faci.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta arată că te vei opri din a mirosi trandafirii indiferent dacă îți place sau nu adică de a visa cu ochii deschiși. Fă mișcare, apleacă-te și leagă-ți șireturile. Verifică traseul pe care vrei să ieși. Intră în groapa a ceea ce înseamnă viața ta zilnică pentru tine în concordanță cu perpetuul ”fii aici acum”. Nu este un moment pentru a iniția proiecte noi, ci mai degrabă un moment pentru a te analiza cum te simți legat de proiectele în care ești angajat. În ceea ce privește alimentația, poate încerci să verifici totuși, dacă mănânci suficiente fructe și legume.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top