Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion. Ar trebui să arăți săptămâna aceasta, deosebit de bine și să te simți când ieși, fermecător și magnetic. Prietenii, vecinii și străinii pot să comenteze orice. Tu te simți bine în pielea ta. Comunicarea este caldă, informativă și de susținere. Toate relațiile ar trebui să se consolideze acuma. 

Încearcă să fii cât se poate de calm, mai ales că Marte este într-un pătrat destul de agresiv și incomod cu Pluto. Nu de alta, dar pot ieși la iveală lucruri care să sporească orgoliul și agresivitatea. Modul în care reacținezi ar putea consolida sau rupe o situație sau o relație. Aceste sentimente se datorează unor neînțelegeri sau unei ranchiuni foarte vechi. Uranus retrograd poate aduce schimbarea unei relații într-un mod subtil și, curios, blând.

Conjuncția dintre Soare și Mercur aflați încă în Casa a 10-a a carierei, este foarte bun deoarece va aduce la lumină abilități și talente de care ceilalți nu știu. 

În weekend, sextilul lui Marte cu Nodul Nord ar putea aduce oportunități de care vei fi dornic să profiți și care îți pot schimba destinul pe neașteptate.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion Relațional

Ideele și ședințele de brainstorming stârnesc atmosferă dintre tine și colegii tăi și poate fi descrisă doar ca cntitate imensă de energie care trebuie exteriorizată. Interesant este că îți vei da repede seama că există și alte persoane care gândesc ca și tine, în același fel ciudat, straniu, unic și original. Intenția ta va fi să să demonstrezi că poți merge mai profund decât cuvintele.

 Marte și Pluto, cei doi stăpâni ai semnului tău, sunt în pătrat, stare tensionată care  provoacă confruntări inevitabile. Tendința ta de a fi ranchiunos ar putea fi calea unei vindecări importante.

Cu excentricul Uranus retrograd în semnul opozabil, Taur, ai șansa să refaci traseu unor amintiri vechi. Dacă ai prea multe regrete, atunci a sosit momentul să te gândești cum să eviți să ai mai multe în viitor.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion Profesional

Știind la ce să te aștepți te poate ajuta să faci față problemelor. Situațiile nerezolvate ar putea să îți facă un car de nervi. Vorbește despre orice probleme, deoarece acestea apar mai degrabă în mintea ta, închipuindu-ți ce este mai rău decât se petrece în realitate. Privește ce faci și găsește modalități să fii mai eficient. Este bine să vorbești despre aceste lucruri cu prietenii de la serviciu. Sfârșitul săptămânii poate fi un moment stresant la muncă așa că ți-aș sugera să îți iei o vacanță scurtă, dacă este posibil.

Simți tensiunile din jurul tău ca pe o imensă povară, presiuni din toate părțile pentru a acționa într-un anumit fel sau a rezolva lucrurile într-un anumit mod. Indiferent că îți place sau nu, vei fi prins într-o luptă dificilă care nu înseamnă neapărat să faci ceea ce trebuie cât să alegi o anumită cale de interese. Ai răbdare cu ceilalți și încearcă să nu te ambalezi.

Un coleg sau un șef direct cu care lucrezi sau pentru care lucrezi, probabil este foarte ciufut, certăreț. Acesta își va folosi puterea pentru a domina situația – și oamenii – pe orice căi. În momentul de față, este mai bine să lucrezi cu el decât să încerci să lucrezi împotriva lui.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta te îndrepți către un moment de mai mare curiozitate. Influxurile astrale vor avea impact asupra Casei a 9-a care reglementează educația și învățarea, predarea, călătoriile, metafizica și legea. Datorită unor aspecte norocoase, s-ar putea să descoperi că poți face bani dintr-una sau mai multe dintre aceste activități sau că adăugarea de noi abilități îți va permite să câștigi mai mult în viitor. Asta chiar sună frumos!

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion Sănătate

Semnul tău va fi privilegiat prin atenția pe care ți-o acordă astrele, ca să spun așa,  pe parcursul următoarelor câteva luni, obișnuiește-te să auzi remarci generale, care pot fi sau nu aplicabile situației tale. Cu toate acestea, ceea ce este esențial este să acorzi o atenție corpului și nevoilor sale de sănătate. Trebuie să bei multă apă și să faci exerciții fizice regulate. Se întâmplă ceva și trebuie să fii pregătit să obții energie maximă ca să poți reacționa. 

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top