Connect with us
Horoscop Minerva 17 - 23 August 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești. Îndrăznește să fii diferit. Este ușor să te încadrezi în rutine – culcare și mâncare în același timp, poartă același stil și fă-ți treaba la fel în fiecare zi. Înainte de a-l cunoaște, ești deja pornit în căutari. Singura modalitate de a ieși din aceste rutine este de a decide să te eliberezi. 

Ar putea exista o oarecare neînțelegere sau deconectare de prezent, pe măsură ce săptămâna începe. Dacă lucrezi sau colaborezi cu cineva, acest lucru ar putea duce la momente în care nu vor merge așa cum le-a planificat. Poți economisi mult timp cu o verificare rapidă pentru a te asigura că ești pe aceași lungime de undă cu ce faci. 

Uranus este cel mai lent în această săptămână deoarece a intrat în retrogradare, în Casa a 3-a, sectorul discuțiilor și gândirii. 

Ești dornic să ții pasul cu prietenii tăi? Acest lucru ar putea fi istovitor dacă mergi prea departe. Pe măsură ce Marte face un pătrat cu Pluto, emoțiile adânci ar putea să te găsească pregătit, astfel încât să poți simți una cu celălalt. Doar a fi tu însuți este cel mai bine pentru că aduce mai puțină tensiune.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești Relațional

Poate fi o săptămână în care nu vei ști prea bine ce te-a lovit sentimental. Aspectele planetare te vor împinge în contact cu cineva care te va scoate din ale tale. Poate fi cineva care a fost prieten până azi sau chiar un prietena unui prieten. Nu vei greși alegerea în aspectul pe care îl folosești. 

Săptămâna aceasta Venus tranzitează semnul emoțional al Racului, trezind anumite sentimente pe care tot încerci să le suprimi. Dacă ești trist, nu lăsa pe nimeni să îți spună să nu plângi.

Uranus este retrograd, așa că  în următoarele cinci luni ai timp să te gândești la unele dintre cele mai riscante decizii pe care le-ai luat vreodată în viața ta ntimă. Poate fi o listă scurtă, dar una importantă.

Conjuncția Soare – Mercur aduce încredere și îți permite să spui în sfârșit ceea ce gâdești cu adevărat de foarte mult timp. Chiar dacă sentimentele nu s-au pus de acord, nu regreta.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești Profesional

Așteaptă-te să descoperi tot felul de contacte norocoase. Fii cât mai prietenos și sociabil. Alege negocierea drept calea ta cea mai bună. Vei fi cel mai eficient în situații de echipă sau vei face prezentări unor grupuri mai mari. Imaginația și înclinația spre inovație este puternică în această săptămână. Fă planuri și intră în legătură cu persoane pe care le admiri, la sfârșitul săptămânii. Punctele de vedere multiple pot fi de mare ajutor pentru orice întrebare legată de carieră.

 Natura ta sporadică nu va fi apreciată de alții. Spune-le oamenilor care este planul tău înainte de a continua. În caz contrar, este posibil să pui în pericol productivitatea întregului grup. Dă atenție instrucțiunilor în loc să le inventezi pe ale tale.

Faceți tot posibilul să lucrați cu persoana cu care te înțelegi cel mai bine. Probabil, nu îți place această persoană din cauza atitudinii arogante. Lasă diferențele de personalitate deoparte și vei avea o comunicare profesională extraordinară.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești Financiar

Mulțumește aspectelor armonioase, datorită cărora te simți susținut de Univers. Toată acea energie se manifestă la nivelul Casei a 5-a, casa copiilor, a romantismului și a divertismentului, un moment excelent să te așezi cu partenerul și să vă planificați viitorul. De la conturile de economii la facultate până la pensionare, fiecare veți avea o idee diferită despre cum să procedați. Dar ai atât de multă creativitate și bunăvoință, încât îți va fi greu să argumentezi ceva împotrivă.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești Sănătate

Și tu vei simți o explozie de energie, nu doar săptămâna aceasta, ci în următoarele câteva luni, iar acest lucru va modela modul în care îți vei îndeplini obiectivele. Unul dintre motivele pentru care parcă nu reușești să accepți acest tip de energie dinamică este pentru că implică invariabil schimbarea de un anumit fel și nu ești renumit pentru flexibilitate! Iată un indiciu pentru succesul tău viitor: apa potabilă crește flexibilitatea!

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top