Connect with us
Horoscop Minerva 17 - 23 August 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni. Un eveniment mult așteptat, poate o nuntă sau un botez, te-ar putea mișca până la lacrimi. Întrucât ești o persoană căreia nu-i place să-ți arate sentimentele, este posibil să fii nevoie să te refugiezi undeva, unde doar tu cu tine, reușești să te calmezi. Relaxează-te și bucură-te.

Soarele este conjunct cu Mercur în Leu, așa că există o mulțime de oportunități pentru a explora idei noi, a studia și a vă promova bunurile și serviciile. Duminică pe 23 august el va trece în semnul Fecioarei și lucrurile vor căpăta o altă conotație.

Mercur stăpânul comunicării face un trigon cu Uranus aflat în Casa a 12-a, în sector spiritual, și ar putea determina o comunicare sibilinică, vorbind despre lucruri care vor urma să se producă. 

În plus, Marte face pătrat și cu Pluto și cu Saturn, aflați în Casa a 8-a, un sector intens al temei natale și ar putea coincide cu o acumulare de emoții. O problemă minoră poate provoca o adevărată escaladare a situației, deci ai grijă. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni Relațional

Iubirea, romantismul și relațiile nu ar fi aceleași dacă ar fi ușor de înțeles. Tocmai pentru că pot fi atât de confuze încât a devenit subiectul unor melodii de dragoste, romane, piese de teatru și artă, în general. Săptămâna aceasta vei înțelege ceva legat de relația ta care este într-un punct de răscruce. Adevărul aduce și un sentiment de eliberare și te va împinge să mergi la un nivel mai profund.

Pe măsură ce Venus continuă să tranziteze semnul racului, viața sentimentală ia un ton mai moale, mai soft, mai blând. Deși ești un suflet romantic neliniștit, poți vedea acum partea bună a faptului că ești într-o relație angajată.

La mijlocul săptămânii pătratul dintre Marte și Pluto provoacă lupte pentru putere, pentru dominație și diverse confruntări. Amintește-ți că nu poți controla modul în care reacționează ceilalți dar te poți controla pe tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni Profesional

Posibil să-ți dorești să rupi cu tradiția, săptămâna aceasta. Fă câteva lucruri deosebite pentru tine, pentru a-ți îmbunătăți atitudinea, în general. Acordă atenție micilor detalii. Critica unor invidioși nu ar trebui să te supere. Mijlocul săptămânii îți poate pune imaginația la lucru muncind ore suplimentare. Aceasta poate fi de folos, în special, în carierele creative. Fii amabil cu colegii. Sfârșitul de săptămână este un moment bun pentru o scurtă vacanță. 

Acum este important să fii mai flexibil. Este singurul mod în care vei fi productiv la locul de muncă. O atitudine încăpățânată îi va îndepărta pe ceilalți și vei pierde ajutorul și resursele de care ai nevoie pentru a te descurca.

Bazează-te pe intuiție în loc să aștepți ca rațiunea să decidă. S-ar putea ca mintea ta să fi fost plin de idei contradictorii săptămâna trecută, dar răspunsul ar trebui să îți fie clar săptămâna aceasta. Doar să te acordezi la intuiție și să iei decizia care trebuie.

Horosco Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni Financiar

Eu zic că te îndrepți spre un moment interesant, datorită aspectelor de pe axa financiară care aduce împreună Casa a 2-a și a 8-a. Nu numai că asta dă naștere la o grămadă de noi modalități de a face bani dar te obligă să îți gândești și viața în termeni de bani. Cum se reflectă modul tău de a-ți câștiga existența asupra a ce sau cine ești sau asupra valorilor tale cele mai reprezentative? Poți fi surprins de ceea ce ai să găsești.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni Sănătate

A te simți cu adevărat confortabil în corpul tău necesită multă muncă. Ai văzut vreodată oameni care par în formă fizic și totuși ceva îi face să nu se simtă comod în pielea lor? Este nevoie de multă muncă să fii „în formă” decât lasă ochiul să se vadă. Este un întreg proces care începe cu ceea ce mănânci și cum mănânci. Mănânci în grabă? Nu este bine. Începe prin a te așeza la masă calm, fără să te gândești la altceva decât la ceea ce ai în farfurie. Restul va urma de la sine.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top