Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec. Preocuparea serioasă pentru sentimentele celorlalți te-ar putea face să pleci ureche la cei care au nevoie de înțelegere. Este mai important să asculți decât să vorbești acum, chiar dacă experiența ta de viață ar dori să se exprime. 

Cu Marte în semnul tău, conjunct cu Lilith și în pătrat cu Pluto, sugerează că nu va fi nevoie de prea multe pentru a-ți arăta experiența. Acest lucru s-ar putea datora responsabilităților avute, de genul că ți-a luat mult timp ca să înțelegi unele lucruri. Ai putea intra în conflict cu cineva cu autoritate sau ai putea simți că este timpul să renunți la metodele vechi de lucru și să optezi pentru căi mult mai creative tocmai pentru că sunt spontane.

Și cu Mercur în trigon cu Uranus, vei reacționa pe măsură, ca să spun așa vor sări scântei. În loc să faci ceva ce ai putea regreta mai târziu, ar fi mai bine să începi săptămâna cu un antrenament viguros sau cu orice exercițiu pe care îl poți controla ca să canalizezi o parte din această energie intensă.

În plus, duminică pe 23 august, Soarele va intra în Fecioară și atitudinea ta se va schimba în consecință.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec Relațional

Uneori, oamenii apelează la tot felul de tertipuri în relațiile personale apropiate pentru a obține atenția de care au nevoie, fără să își dea seama că fac asta de frica respingerii. Cu energia astrală în joc, este posibil să ai ocazia să înțelegi care este rolul tău în acest joc. 

Bucură-te în schimb, se sensibilitatea ta deoarece Venus își continuă tranzitul prin Rac și în această săptămână. A arăta această latură, mai afectuoasă poate stârni pasiuni neașteptate și fie redă strălucire unei relații, fie, dacă ești singur, să apară cineva și pe gustul tău.

Marte este în semnul tău, iar demersurile tale fizice vor fi la apogeu, dar găsirea unui partener pe termen lung nu este cu siguranță în topul listei de priorități!

Uranus  retrograd în tradiționaistul Taur face ca acțiunile și organizațiile de caritate să fie apropiate sufletului tău. Voluntariatul ți-ar putea permite să întâlnești alți oameni singuri care sunt interesați să schimbe lumea, ca și tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec Profesional

Energia din această săptămână necesită dăruire și concentrarea asupra a ceea ce vrei să obții. Începutul săptămânii este bun pentru o analiză detaliată a situației tale. Fă din considerentele financiare o prioritate. Nu lăsa umbra niciunei rezerve să te împiedice să fii magnetic și persuasiv. Oamenii îți simt interesul sincer sunt cei care te vor susține. Dacă lucrezi la sfârșitul săptămânii, fă-o la vedere și să se știe clar cine este responsabil. 

Probabil vei fii surprins neplăcut de cineva care credeai că este prietenul tău, și care acum pare că lucrează împotriva ta. Această persoană lucrează pentru a câștiga favoarea șefilor. 

Este o săptămână bună pentru a merge mai departe cu un proiect pe care îl ai în minte de ceva timp. Este momentul potrivit pentru a face primii pași și indiferent cât sunt de mici s-ar putea să îi simți.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec Financiar

Săptămâna pune accent pe Casa a 4-a, pe energia acumulată în sectorul familiei, la care te gândește complet diferit. Mai multă animație în această zonă înseamnă că s-ar putea să aduci clienți la biroul de acasă sau să faci tone câteva mici afaceri în acest spațiu. Pe de altă parte, creativitatea este în creștere. Dacă ești înclinat spre afaceri imobiliare sau aspecte legate de casă – amenajări interioare sau construcții propriu-zis, ai ocazia să să o faci și să îți aducă bani. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec Sănătate

Poate că ce se petrece săptămâna aceasta este mai mult decât vrei, emoțional. Nerăbdarea te agită atunci când simți că atmosfera se tensionează. Încearcă să faci din această urgență ceva de care să poți beneficia! Sănătatea este ceva pe care ar trebui să o consideri o „urgentă” acum. O mare parte din ceea ce trăiești (smog, alimente procesate, o cultură care se concentrează pe tinerețe și frumusețe) distruge valorile individuale iar pe de altă parte te face să eviți alegerile cu adevărat sănătoase.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top