Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător. Imaginația ta ar trebui să zburde săptămâna aceasta și inspirația să curgă liber. Idei extraordinare pentru proiecte care implică scriere, muzică sau pictură te-ar putea face să iei o altă cale. 

Situația financiară te-a împiedicat să te bucuri de viață? Dacă da, ai putea să simți că tocmai ai parte de ea,  săptămâna asta Marte în Casa a 5-a, casa iubirii, a divertismentului și a creativității face un pătrat cu Pluto din Casa a 2-a, în sectorul banilor munciți, s-ar putea să crezi că este suficient și că este momentul pentru schimbări pozitive. Vorbesc  despre oportunități de a face schimbări care așteaptă de mult timp. Este posibil să simți acest lucru foarte puternic acum, cu Uranus intrat în retrogradare. Nevoia de a face ceva neapărat ar putea forța o decizie.

Ai nevoie de o pauză? Weekend-ul te poate duce într-o drumeție sau, în general, te va face să te bucuri de aerul curat de munte și de șansă de a te reîncărca energetic și care ți-ar prinde atât de bine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător Relațional

Energia de săptămâna aceasta nu reprezintă nimic similar stilului tău normal de a te comporta cu ceilalți. Ești mult prea rapid și neconvențional. Cu toate acestea, poți fi implicat într-un dezacord cu cineva nou sau chiar cu persoana iubită, când vezi brusc fațeta necunoscută a personalității lor și care te atrage ca molia de flacără. Cuvintele au puterea să te ducă la un nivel mai efervescent în relația ta.

Comunicările jucăușe sunt aprinse, în timp ce Mercur este încă în Leo până joi. Indiferent dacă trimiți un SMS, discutați online sau vorbiți față în față, pasiunea ta este greu de ascuns.

Combinația puternică a lui Marte în pătrat cu Pluto, este exact ceea ce trebuie ca să-ți spui ție, în sfârșit, cum te simți. Cuvintele pot sunt îndrăznețe și încrezătoare, exact ceea ce ai nevoie pentru a câștiga.

Uranus este retrograd în Taur, așa că este posibil să ți se ceară să arunci o a doua privire la relațiile din trecut și să iei în considerare ce s-a întâmplat. Acceptă-ți vina pentru greșelile comise. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător Profesional

Parteneriatele și diplomația ar putea fi un punct principal asupra căruia trebuie să îți îndrepți atenția în această săptămână. Este posibil să discuți pentru a schimba echilibrul de putere. Fii prudent cu comentariile negândite sau la motivația care te determină să reacționezi atunci când ar trebui să îți păstrezi cumpătul. Energia ta este puternică. Dacă ești dispus să își spui părerea când lucrurile s-au liniștit, îți poți îmbunătăți reputația de lider. Fă tot ce puteți pentru a ridica moralul celorlalți. O atitudine pozitivă poate aduce beneficii pentru toți.

Este posibil ca femeile să fie săptămâna aceasta, resurse deosebit de importante pentru tine. Ascultă ce au de spus și ascultă-le sfaturile. Femeile din jurul tău au înțeles situația personală pe care poate că nici nu o vezi. Ascultă cu atenție.

De asemenea, acordă atenție mass-media, inclusiv reviste și radio. O informație importantă va veni pe aceste canale care te vor ajuta să ai o perspectivă complet nouă asupra situației actuale a carierei. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător Financiar

Ai aspecte care afectează Casa a 8-a, care dpv fiananciar reprezintă banii și datoriile tale către alte persoane. Acest lucru semnalează necesitatea de a comunica cu cei cărora le datorezi bani și asigură-te că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă când discutați probleme financiare. Există o anumită flexibilitate în investițiile partajate. Acestea ar putea să te ajute să ieși din orice blocaje financiare între timp. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător Sănătate

Cu actuala configurație astrală, este posibil să simți deja că ceva se schimbă! Concentrează-te să îți păstrezi sănătatea în parametrii normali. Încearcă să îți gătești mai mult acasă decât de obicei. Este cea mai bună modalitate de a fi sănătos – probabil că la restaurant mănânci mai multe sosuri și pâine pe care nu le-ai mânca atunci când pregătești cina sau prânzul acasă. Și, atunci când îți pregătești propriile alimente, ești mai conștient de reacția sistemului digestiv la ceea ce mănânci.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top