Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară. Ar putea apărea circumstanțe neobișnuite care îți schimbă orientarea în ce privește creația. Probabil ca noua direcție să includă colectarea, schimbul și folosirea informațiilor. Poți lua în considerare câteva opțiuni neobișnuite care implică schimbarea loculuide muncă, a casei sau a unui alt factor important pentru tine. Alege cu mare atenție. Bucură-te de o seară intimă împărtășind aceste noutăți cu cineva special.

 Soarele conjunct cu Mercur face un trigon cu Uranus așa că este important să te conectaezi la sentimentele tale, astfel încât să poți începe să le aduci la lumină.

Aspectul cel mare în această săptămână însă este dat de pătratul dintre Marte și Pluto și care conține multă energie acumulată. Poate că o modalitate de a gestiona acest lucru este să exersezi zilnic și, dacă este posibil, să optezi pentru un angajament serios. Cu Marte într-o zonă foarte intensă, este important să canalizezi emoțiile în mod constructiv sau nevoia intensă de a evacua anumite reziduuri ar putea crea mai multe probleme decât să le rezolve.

În cele din urmă, este posibil să primești informații despre o situație sau o relație personală, și o discuție pe această temă, te-ar  poate ajuta să analizezi lucrurile prin prismă sentimentală. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară Relațional

Romantism este, poate, un cuvânt prea ușor și prea facil pentru ceea ce se întâmplă săptămâna aceasta sub auspiciile aspectelor cerești. Se vorbește mult dar nu tot ce spui este serios și transparent. Este posibil să începi conversația dintr-un punct de vedere care este diametral opus celui susținut de partenera/ul ta/tău. Poate că nu sunteți de acord cu anunite puncte de vedere, iar acest lucru ar putea provoca o atracție intensă.

Cu Venus alături în Rac experimentezi o altă latură a iubirii. Poate că logica își are locul, dar sentimentele tale ies în eviență acum.

Uranus este retrograd în Taur, îndemnându-te să gândești unele dintre deciziile romantice pe care le-ai luat în trecut. Nu poți să te întorci și să schimbi lucrurile, dar poți evita să faci aceleași greșeli în viitor.

Marte în pătrat cu Pluto stârnește pasiunea. Nevoile tale fizice te conduc, dar nu trebuie să renunți. Continuă să ții cont de discernămntul sinelui tău.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară Profesional

Amintește-ți că liderii rămân la putere, prin grija și atenția față de oamenii pe care îi conduc. Scopul tău ca lider este să servești, nu să faci lucruri pentru propriul câștig personal. Este esențial să fii amabil și sensibil la problemele celorlalți. 

În cea mai mare parte, te simți destul de încrezător în ceea ce faci. Prima parte a săptămânii, însă, s-ar putea să nu te simți confortabil cu tine și să devi irascibil. Vocea interioară îți spune să fii prudent și să ții cont de toate perspectivele. Ține cont de ea. 

Poți fi deranjat de oamenii care continuă să schimbe lucrurile fără un motiv întemeiat. Ai răbdare. Este posibil să exagerezi tu. Mijlocul săptămânii îți aduce sprijin pentru o abordare metodică și mai orientată spre detalii. Nu te teme să te compromiți puțin. Energia din această săptămână le permită oamenilor să fie mai flexibili și să încerce lucruri noi. Sfârșitul săptămânii este un moment bun pentru a termina lucrările restante.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară Financiar

Ai susținere astrală săptămâna aceasta, ceea ce face ca unele gropi din drum să fie puțin mai enervante. Vrei să simți că trăiești și n-ai nicio problemă să bagi mâna adânc în economii pentru asta. S-ar putea să ai o surpriză neașteptată la muncă, în bine sau în rău. Deci mai prudent ar fi să-ți ții banii în siguranță și să economisești. Nu știi niciodată ce aduce ziua de mâine.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară Sănătate

Felul tău de a fi se va confrunta cu timpul pierdut să urmrești fixurile tale legate de sănătate. Ceva nu este „în regulă” și va trebui să cauți în tine pentru a găsi cauza acestei neplăceri. Mănânci sănătos? Te odihnești la fel de serios, cum ar trebui? Faci ceva pentru a scăpa de stresul zilelor de muncă? Poate că toate cele de mai sus te-au făcut să spui aceste lucruri altora când ar fi trebuit să le ții pentru tine. 

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top