Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 7-13 septembrie 2020 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – RAC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac. Activitățile de grup sau evenimente sociale din cartier te-ar putea pune în legătură cu oameni noi și interesanți, care în cele din urmă îți devin prieteni. Obiectivele și interesele comune ar putea genera planuri referitoare la proiecte ambițioase. Indiferent de întreprinderile pe care le faci săptămâna aceasta, vor avea succes.

Cu toate acestea, săptămâna aceasta, în general, aduce în centrul atenției un aspect foarte puternic și intens, pătratul dinre Marte și Pluto. Dacă cineva ți-a subminat eforturile, ești gata să te confrunți cu repectiva persoană. Indiferent de situație, aspectul aduce multă tensiune și este nevoie de o manipulare atentă, prin evitarea escaladării discuțiilor care pot degenera. De la violența verbală la cea fizică este mai puțin de un pas.

În sfârșit, cu Soarele conjunct cu Mercur în trigon cu Uranus, de la sfârșitul săptămânii, o oportunitate s-ar putea dovedi profitabilă dacă o urmărești atent.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac Relațional

Ai reputația de a fi puțin detașat emoțional, deși trăiești cât se poate de intens pasiunea. Acest lucru vine în prim-plan săptămâna aceasta, când experimentezi o legătură deosebită și profundă, cu celălalt semnificativ din viața ta. Astrele sugerează că ai șansa de a crea o legătură și mai puternică care va stabiliza relația în perioada următoare.

Cu Venus în semnul tău, opțiunile sentimentale sunt numeroase. Este însă mult mai probabil să dai apă la moară unui potențial partener făcându-l să se îndoiască de tine datorită unora dintre prietenii care sunt mai critici.

Este ușor să încingi atmosfera cu un subiect legat de dragoste în timpul pătratului Marte-Pluto, dar scăparea lucrurilor de sub control nu va ajuta virtuala relație. Găsește o modalitate constructivă de a pune punct jocului la timp. 

Impulsurile lui Marte se vor face simțite la sfârșitul săptămânii când te va provoca să vezi cât de plăcută poate fi relația atunci când urmărești cu adevărat obiectivele romantice. Să fii puțin mai agresiv este bine, dar nu sări calul. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac Profesional

Evită să afișezi optimismul pe care îl simți. Arată-le oamenilor că ești încrezător în munca ta și că știi să-ți faci treaba. Dacă faci acest lucru, vei câștiga puncte în relația cu șefii. Nu există niciun motiv să ascunzi ceea ce poți face.

Timpul petrecut cu colegii, va fi cel mai satisfăcător moment în această săptămână. Poți conduce cu succes în orice domeniu în care ai abilități. Mie mi se pare mai important mijlocul săptămânii.  Încetinește, organizează documentele și întocmește fișe de lucru și liste. Poți construi moralul colegilor și să îi ajuți. Situațiile blocnate pot fi frustrante. Fă tot posibilul să nu devi obsedat de ordine și disciplină. SMS-urile și alte forme de comunicare vor zbârnâi la sfârșitul săptămânii, așa că rămâi organizat.

Posibil să începi săptămâna dintr-o poziție dificilă. Pentru a putea merge mai departe cu munca, se pare că va trebui să calci pe bombeuri pe cineva care începe să te irite. Fii atent cu această persoană sau lucrările tale vor fi  întoarse din drum peste câteva ore. 

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac Financiar

Săptămâna aduce o ușurare la nivelul semnului tău. Acest lucru te poate face mai amuzant, ca să nu mai vorbim că și mai atractiv pentru ceilalți, așa că nu trebuie decât să sporești activitatea socială și încrederea în tine. De fapt, s-ar putea să simți atât de multă încât să faci voluntariat pentru tot felul de proiecte noi și interesante, la locul de muncă și chiar să îți asumi responsabilitatea de a gestiona viitoarele evenimente sociale ale instituției tale. Fără îndoială, recompense financire vor veni în curând.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac Sănătate

S-ar putea să te simți oarecum destabilizat cu to felul de alegeri intense care ar putea cântări mult pe tine. Nu uita să incluzi prietenii în cercul alegerilor tale. Vorbește despre  preocuparile care le ai cu oameni de incredere – nu va trebui sa faci ceea ce îți spun alții să faci, dar te vei simți mai bine știind că nu ești singur! Păstrează perspectiva asupra acestor probleme mentale și emoționale, provocându-te constant, fizic. Alergarea este o modalitate excelentă de a-ți crește puterea dacă durerile de genunchi te chinuie din când în când. 

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 august 2020 alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top