Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 - șansă astrală

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17-23 august 2020, horoscopul săptămânal aduce experiențe noi

Horoscop Minerva realizat pentru săptămâna 17 – 23 August 2020, în exclusivitate pentru huff.ro. Horoscopul săptămânal este realizat ca de obicei pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Berbec. Preocuparea serioasă pentru sentimentele celorlalți te-ar putea face să pleci ureche la cei care au nevoie de înțelegere. Este mai important să asculți decât să vorbești acum, chiar dacă experiența ta de viață ar dori să se exprime. 

Cu Marte în semnul tău, conjunct cu Lilith și în pătrat cu Pluto, sugerează că nu va fi nevoie de prea multe pentru a-ți arăta experiența. Acest lucru s-ar putea datora responsabilităților avute, de genul că ți-a luat mult timp ca să înțelegi unele lucruri. Ai putea intra în conflict cu cineva cu autoritate sau ai putea simți că este timpul să renunți la metodele vechi de lucru și să optezi pentru căi mult mai creative tocmai pentru că sunt spontane.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Taur. Informațiile pe care le primești de la alții dar și ambiția te-ar putea obliga să participi la unele proiecte ambițioase. Acestea pot fi legate de muncă, de un grup sau de altele. Le vei găsi interesante, provocatoare și îmbucurătoare. Se pot deschide noi oportunități de a avansa și de a te exprima. 

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Gemeni. Un eveniment mult așteptat, poate o nuntă sau un botez, te-ar putea mișca până la lacrimi. Întrucât ești o persoană căreia nu-i place să-ți arate sentimentele, este posibil să fii nevoie să te refugiezi undeva, unde doar tu cu tine, reușești să te calmezi. Relaxează-te și bucură-te.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – RAC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Rac. Activitățile de grup sau evenimente sociale din cartier te-ar putea pune în legătură cu oameni noi și interesanți, care în cele din urmă îți devin prieteni. Obiectivele și interesele comune ar putea genera planuri referitoare la proiecte ambițioase. Indiferent de întreprinderile pe care le faci săptămâna aceasta, vor avea succes.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – RAC

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – LEU

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Leu. Dacă ai vrut să te deplasezi într-o nouă direcție, atunci acest lucru ar putea fi de urmat când vei avea curajul să preiei cârma propriei vieți. Posibil să primești informații neașteptate care să indice noi surse de venit pe care să le urmărești pe cont propriu. 

Trigonul Mercur – Uranus, poate face ca neînțelegerile cu cineva cu autoritate să împiedice eforturile suplimentare de comunicare. 

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – LEU

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Fecioară. Ar putea apărea circumstanțe neobișnuite care îți schimbă orientarea în ce privește creația. Probabil ca noua direcție să includă colectarea, schimbul și folosirea informațiilor. Poți lua în considerare câteva opțiuni neobișnuite care implică schimbarea loculuide muncă, a casei sau a unui alt factor important pentru tine. Alege cu mare atenție. Bucură-te de o seară intimă împărtășind aceste noutăți cu cineva special.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Balanță. Chestiunile financiare ar trebui să fie în ordine, săptămâna aceasta, așa că este posibil să faci o investiție dorită de mult timp pentru familie. Ai putea să decide să schimbi mobila, să faci niște reparații sau chiar să cumperi o casă nouă. Investițiile în teren ar putea, de asemenea, să justifice o anumită decizie. 

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Scorpion

Ar trebui să arăți săptămâna aceasta, deosebit de bine și să te simți când ieși, fermecător și magnetic. Prietenii, vecinii și străinii pot să comenteze orice. Tu te simți bine în pielea ta. Comunicarea este caldă, informativă și de susținere. Toate relațiile ar trebui să se consolideze acuma. 

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Săgetător

Imaginația ta ar trebui să zburde săptămâna aceasta și inspirația să curgă liber. Idei extraordinare pentru proiecte care implică scriere, muzică sau pictură te-ar putea face să iei o altă cale. 

Situația financiară te-a împiedicat să te bucuri de viață? Dacă da, ai putea să simți că tocmai ai parte de ea,  săptămâna asta Marte în Casa a 5-a, casa iubirii, a divertismentului și a creativității face un pătrat cu Pluto din Casa a 2-a, în sectorul banilor munciți, s-ar putea să crezi că este suficient și că este momentul pentru schimbări pozitive. Vorbesc  despre oportunități de a face schimbări care așteaptă de mult timp. Este posibil să simți acest lucru foarte puternic acum, cu Uranus intrat în retrogradare. Nevoia de a face ceva neapărat ar putea forța o decizie.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Capricorn

Este o săptămână minunată pentru a începe noi acțiunie alături de ceilalți. Posibile întâlniri cu prietenii sau alte activități de grup ar putea duce la idei pentru proiecte noi care îți spulberă energia și entuziasmul. Trebuie să stabilești noi obiective imediate și pe termen lung. 

 Ar putea exista ceva ca o rupere, ca o separare într-o relație romantică dacă nu reușiți să vă vedeți la față, mai des. Cu toate acestea, poate fi o diferență de perspectivă și nu o problemă de conținut. De fapt, este posibil să te bucuri de părerile acestei persoane doar pentru că sunt atât de diferite de ale tale.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Vărsător

Nu te mira dacă te simți excelent, săptămâna aceasta. Șansele sunt extraordinare și te bucuri de putere fizică reînnoită. Ar putea fi o săptămână bună pentru a aborda orice proiecte care necesită mușchi. 

Apoi, Uranus aflat în Casa a 4-a a familiei este retrograd. Dacă ai dornit să faci schimbări, poți fi gata să le integrezi într-un ritm mult mai lent, iar acest lucru ți-ar putea face viața mai ușoară.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 Pești

Îndrăznește să fii diferit. Este ușor să te încadrezi în rutine – culcare și mâncare în același timp, poartă același stil și fă-ți treaba la fel în fiecare zi. Înainte de a-l cunoaște, ești deja pornit în căutari. Singura modalitate de a ieși din aceste rutine este de a decide să te eliberezi. 

Ar putea exista o oarecare neînțelegere sau deconectare de prezent, pe măsură ce săptămâna începe. Dacă lucrezi sau colaborezi cu cineva, acest lucru ar putea duce la momente în care nu vor merge așa cum le-a planificat. Poți economisi mult timp cu o verificare rapidă pentru a te asigura că ești pe aceași lungime de undă cu ce faci. 

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 August 2020 – PEȘTI

VIDEO

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top