Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai 2021 pentru toate zodiile. Ce se întâmplă marți

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai 2021 pentru toate zodiile. Ce se întâmplă marți

Horoscop saptamanal 17 – 23 mai 2021. Ce se va întâmpla cu toți nativii în perioada următoare, conform astrologului Minerva.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec

Ceva ce ai citit ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Fii mai atent la vise. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis care se repetă. Acuratețea acestuia te poate opri din drum și te poate face nerăbdător să afli mai multe.

Marți, luna este în Leu în sectorul creativității. Este un moment excelent pentru a face planuri financiare și a stabili obiective în ce privește economisirea pentru ceva special – o casă, o mașină sau o îmbrăcăminte.

Dacă ai probleme într-o relație, atenție la Mercur. Odată că a început ciclul retrogradării, apoi trigonul cu Saturn. Comunicarea te poate ajuta să stabilești limite sănătoase pentru menține relația stabilă.

Jupiter este în Pești și te încurajează să practici autoacceptarea atunci când vine vorba despre vindecare și extinderea lumii tale interioare. Orice ai lucrat pentru tine va veni în cele din urmă la tine.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur

Săptămâna aceasta ai chef să stai mai mult cu cei dragi. Roagă-ți copiii și soția/soțul să rămână acasă cu tine. Fă niște popcorn și scoateți jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractiv poate fi o zi liniștită acasă. Seara, comandați o pizza și urmăriți un film. Alintați-vă!

În timp ce sezonul tău se apropie încet, încă mai ai aliat puterea lunii din Fecioară, marți. Luna aduce un impuls de putere și determinare pentru a începe noi proiecte și a profita de șanse care le ai. Este un moment ideal pentru a te organiza și a lucra la obiectivele tale.

Și poți începe să faci acești pași atunci când Mercur din Gemeni face pătrat cu Neptun din Pești, încurajându-te să îți amintești valoarea ta, mai ales când vine vorba despre probleme legate de muncă. Când te ridici pentru tine, oamenii respectă asta.

Jupiter este în Pești, după aproape 12 ani. Te lasă să alergi după visele tale cu o rapiditate surprinzătoare. Acesta este un moment ideal pentru a-ți face noi prieteni.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni

Un articol sau o emisiune de televiziune poate face ca mintea să ți se învârtă în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația pentru ocultism sau poate descoperi interesul pentru interpretarea viselor. Lasă-te răsfățat de interesele tale. Uneori nu îți faci timp să urmărești subiectele pe care nu le consideri serioase. Continuă și explorezi partea întunecată a lumii! Acesta este un moment minunat pentru a începe noi proiecte în privat și a descoperi unele dintre talentele tale ascunse.

Auto-explorarea continuă atunci cu Venus din semnul care face trigon cu Saturn din Vărsător miercuri, punând un accent pe extinderea mentală a orizonturilor și pe învățarea creșterii persoanale. Acest aspect te poate ajuta să îți descoperi locul în lume pe măsură ce te angajezi în colaborarea cu ceilalți.

Cariera ta primește un impuls major cu Jupiter în Pești și în sectorul carierei. Urmărește-ți visele și ambițiile în luna viitoare. Acesta este un moment norocos pentru tine, deoarece oportunitățile par să îți cadă în poală. Folosește-le în avantajul tău dacă vrei să ai succes.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac

Problemele de dragoste s-ar putea dovedi prea intense săptămâna aceasta. S-ar putea să ai o săptămână grea. Partenera ta poate fi deosebit de exigentă în ceea ce privește timpul și energia ta. Cred că ar fi o săptămână bună pentru a sta câteva clipe singur. Fă un masaj, mergi la saună sau la cada cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, te vei simți mai bine când te vei reîntâlni cu iubita ta.

Marți, luna se află în Leu, în sectorul banilor proveniți din muncă proprie. Un obiectiv în care ai dorit să investești bani sau găsești un obiect pe care îl cauți de ceva pune bugetul propriu la încercare.

Miercuri aduce o zi de calm, când Mercur face trigon cu Saturn. Vindecarea personală te poate ajuta să crești pe măsură ce renunți la trecut. Rezistă dorinței de a reveni la vechile tipare și poți ajunge la o descoperire majoră.

Joi vine cu aventura căci Jupiter este în Pești și în sectorul filosofiei și a metafizicii. Chiar dacă nu poți merge fizic unde îți dorești, vei găsi oportunități să călătorești mental. Este o perioadă de învățare pe măsură ce te redescoperi pe tine și care este scopul tău superior.

Citește integral:Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu

Sperai la o săptămână liniștită, dar poți primi multe apeluri de ajutor. S-ar putea să trebuiască să jonglezi cu mai multe simultan. Nu încerca să te ocupi de fiecare problemă. Pune la bătaie abilitățile de selecție și ai grijă mai întâi de cei mai insistenți. Lasă-i pe ceilalți să plece, dacă este necesar. Nu fă nimănui favori, ia lucrurile cum sunt.

Dacă ai nevoie de ajutor, cere sfatul prietenilor cu Mercur în trigon cu Saturn, miercuri. Este o zi minunată pentru a începe parteneriate de afaceri într-un nou proiect, a face rețele, a semna contracte sau a face echipă ca să atingeți un obiectiv comun.

Jupiter este în Pești, în zona intimității. Ai putea resimți acest lucru ca pe o renaștere. Lasă orice te blochează și treci la următoarea etapă.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară

Vara este cea pe care o trăiești și aduce momente excelente pentru a planifica următoara aventură. Marți, Luna din Leu și în sectorul lucrurilor ascunse și a abilităților psihice, este o oportunitate excelentă de a planifica o călătorie poate la capătul pământului, de a învăța un lucru nou sau a urma cursurile unei școli de vară. Orice ai ajunge să faci, va fi o aventură.

Vei reveni cu picioarele pe pământ când Mercur va face trigon cu Saturn, forțându-te să devii un adult serios la locul de muncă. Dacă vrei să fii productiv, va trebui să aplici o anumită autodisciplină. Lucrează mai mult și mai inteligent pentru a crea cea mai bună rutină de lucru pentru tine.

Săptămâna se încheie cu o notă romantică, deoarece Jupiter este în Pești și în sectorul parteneriatelor. În următoarele câteva săptămâni, orice parteneriat pe care îl ai, că este romantic, platonic sau de afaceri, poate avea mare succes. Îți trebuie doar puțină credință.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță

Săptămâna aceasta ai șansa să arați celorlalți un talent necunoscut de al tău. Toate acele fragmente scrise pe diverse hârtii s-ar putea transforma în ceva mai concret, cum ar fi un roman. Poate că în nevoia de a ajuta, să amesteci acuarelele pentru copii și să îți dai seama cât de mult te atrage procesul de creație.

Fii deschis la toate posibilitățile. S-ar putea să descoperi că viața ta ia o direcție diferită, dar autentică. Luna din Leu, de marți, poate aduce o zi de transformare realistă. Deși aceste schimbări nu vor fi dramatice – poate abia resimțite – ele sunt importante. Mergi încet și constant.

Ieși în afara zonei de confort mercuri, când Mercur încă este în trigon cu Saturn. Acest aspect te poate ajuta să înveți să te exprimi noi moduri noi și să crești creativ. Distreaza-te!

Săptămâna se încheie cu o notă productivă cu Jupiter în Pești și în sectorul rutinelor cotidiene. Acest lucru creează oportunități de a dezvolta obiceiuri bune și de a avea încredere în abilitățile tale. Te vei simți în formă și atingi cu ușurință orice obiectiv.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion

Săptămâna aceasta te vei simți deosebit de aproape de familie și de prieteni. Există multă energie pozitivă în aer, iar oamenii se simt optimiști și deschiși. Este o plăcere să fii cu cei dragi, iar interacțiunile cu străinii au și o latură emoțională. Profită de energia astrală caldă și planifică o întâlnire cu oamenii la car ții.
Începutul săptămânii aduce romantism și companie. Luna în Leu va induce o noapte ideală pentru a începe o relație, a lua o relație actuală din altă perspectivă, a negocia tranzacții sau a semna contacte.

Miercuri, Mercur încă este în trigon cu Saturn. A purta o conversație intimă te poate ajuta să consolidezi legătura actuală și să creezi structuri ale vieții private. Deși acestea pot fi conversații dure, conexiunea dintre voi este ceea ce trebuie pentru a comunica.

Jupiter este în Pești. Imprimă un ritm necesar succesului în proiecte creative și în exprimarea ta. Vei obține efectul dorit!

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător

Probabil că te simți încrezător, optimist și entuziast. Te simți ca și cum orice ar fi posibil, și într-adevăr este. Viața este o mare aventură. Ești norocos să ai o asemenea stare de spirit pe care să o îmbrățișezi pe deplin.

Dacă ai obiective de sănătate și fitness, marți este o zi minunată pentru a începe exercițiile. Luna este în Leu în sectorul spiritului de aventură, încurajându-te să începi cu niște obiceiuri sănătoase.

Mercur este încă în trigon cu Saturn, miercuri. Dacă vrei să vorbești cuivs despre cum vezi tu lucrurile, acum este momentul să o faci.

Jupiter este în Pești în sectorul familiei. Acest aspect aduce succes și optimism vieții tale domestice. Dacă ai visat să întemeiezi o familie sau să ai o casă, dorința ta ar putea fi îndeplinită.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn

Ești de neoprit săptămâna aceasta. Se pare că poți face orice. Încrederea și energia sunt ridicate. Nu există nicio îndoială că ești gata să iei lumea cu asalt. Întrebarea e, lumea este pregătită pentru tine? Gândește-te bine în timp ce formulezi planuri pentru noul tău proiect. Orice ai face vei reuși, dar să fii sigur că faci ceea ce vrei să facei, mai degrabă, decât ceea ce așteptă alții de la voi.

Săptămâna acesta este un moment ideal pentru a te îndrăgosti sau a începe o aventură amoroasă. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a găsi noi modalități de a te exprima și a da curs pasiunilor creative. Orice ai începe astăzi poate fi distractiv și te împlinește.

Mercur face un trigon cu Saturn, miercuri, încurajându-te să fii productiv atunci când vine vorba despre gestionarea finanțelor tale. Construirea unor obiceiuri mai bune în ceea ce privește banii acum, te poate ajuta mai târziu, mai ales când vine vorba de sănătate. În plus nu uita a început ciclul retrogradării mercuriene. Până după 25 iunie spune stop chetuielilor.

S-ar putea să fie nevoie să vorbești în public.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător

Anumite evenimente din trecut te trag înapoi. Înainte de a merge mai departe în continuare, trebuie să abandonezi amintirile dureroase. Dacă nu poți face asta singur, caută ajutor profesional. Vei descoperi că a-ți aduna curajul pentru a face această curățare dificilă și emoțională, este mai mult de jumătate din luptă. Acesta este un moment minunat pentru a te conecta cu familia, a începe noi tradiții sau chiar a-ți întemeia o familie.

Miercuri aduce energie creativă atunci când Mercur din Gemeni face trigon cu Saturn din semnul tău, încurajându-te să găsești noi modalități de a te exprima. Găsind o ieșire creativă, te poți ajuta să îți redescoperi identitatea. Este o zi minunată pentru a începe un proiect din pasiune.

În cele din urmă, Jupiter a poposit în Pești, după aproximativ 12 ani. Planeta norocului se află acum în sectorul valorilor, aducându-ți succes și încredere atunci când vine vorba despre bani. Este bine să cheltui niște bani acum, deoarece va fi ușor să îi recuperezi. Nu trebuie decât să îi faci să curgă!

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești

S-ar putea să ie lucrurile în râs, săptămâna aceasta. Vezi cum o dai la întors. Gândește-te că ai nevoie de ceva timp pentru a-ți da seama ce vrei să faci cu viața ta. Probabil nu este vorba despre carieră sau despre ce se petrece în jurul tău. Ești pregătit pentru noi provocări și șanse.

Meditează la ceea ce te-ar face fericit și apoi abordează sistematic pentru a-ți atinge scopul. Luna din Leu te încurajează să spui ceea ce simți. Vorbitul poate duce la noi începuturi, atâta timp cât expui cazul logic și nu emoțional.

Trecutul revine la suprafață atunci când Mercur din Gemeni face trigon cu Saturn din Vărsător, miercuri. Lucrurile pe care le-ai uitat revin, determinându-te să reflectezi asupra copilăriei tale. Este un moment propice pentru a vorbi despre trecutul tău cu cineva și asta pentru a putea merge mai departe.

Săptămâna se încheie cu o notă pozitivă când Jupiter intră în semnul tău, oferindu-ți un impuls în ce privește încrederea și optimismul. Este un moment norocos și minunat pentru tine în sensul de a porni către noi începuturi. Totul îți iese în cale așa cum trebuie.

Citește integral: Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top