Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești. S-ar putea să ie lucrurile în râs, săptămâna aceasta. Vezi cum o dai la întors. Gândește-te că ai nevoie de ceva timp pentru a-ți da seama ce vrei să faci cu viața ta. Probabil nu este vorba despre carieră sau despre ce se petrece în jurul tău. Ești pregătit pentru noi provocări și șanse.

Meditează la ceea ce te-ar face fericit și apoi abordează sistematic pentru a-ți atinge scopul. Luna din Leu te încurajează să spui ceea ce simți. Vorbitul poate duce la noi începuturi, atâta timp cât expui cazul logic și nu emoțional.

Trecutul revine la suprafață atunci când Mercur din Gemeni face trigon cu Saturn din Vărsător, miercuri. Lucrurile pe care le-ai uitat revin, determinându-te să reflectezi asupra copilăriei tale. Este un moment propice pentru a vorbi despre trecutul tău cu cineva și asta pentru a putea merge mai departe.

Săptămâna se încheie cu o notă pozitivă când Jupiter intră în semnul tău, oferindu-ți un impuls în ce privește încrederea și optimismul. Este un moment norocos și minunat pentru tine în sensul de a porni către noi începuturi. Totul îți iese în cale așa cum trebuie.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești Relațional

Iubirea curge odată cu o serie de urcușuri și coborâșuri, iar acest lucru tinde să fie real pentru toate relațiile. Cu configurația astrală actuală, este posibil să treci printr-o fază dificilă, dar nimic care să afecteze cu adevărat partenerul de viață. Este nevoie de dialog și de dorința amândurora de a asculta. Este nevoie de o formă de acțiune pozitivă.

Mijlocul săptămânii aduce un trigon Mercur-Saturn care îmbunătățește comunicarea și farmecul. Dorința ta de a vorbi, de a-ți exprima opiniile și de a folosi un limbaj picant funcționează acum în favoarea ta. Totuși să nu uiți că a început cilcul retrogradări mercuriene.

Jupiter a părăsit semnul detașat al Vărsătorului și a intrat semnul tău creativ după aproape 12 ani, dând o notă imaginativă gândurilor tale. În timp ce știi diferența dintre fantezie și realitate, totuși îți place să te pierzi în vise despre ce va fi.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești Profesional

Există o exuberanță extraordinară în atmosferă, dar dacă ești prea prins în ea, vei ajunge să te arzi. Ar fi mai bine dacă te-ai mișca încet și precaut. Nu exersa prea mult. Ești într-o poziție bună. Chiar dacă nu ești la birou, problemele de muncă există și îți frămânți mintea cum să le rezolvi. Cred că este mao bine să lași situația actuală să se ducă, astfel încât să poți construi din nou – mai puternic ca niciodată.

Pe de altă parte, este posibil să simți o dorință puternică de a evita responsabilitățile. Din acest punct de vedere este un moment bun pentru contacte sociale și comunicare activă. Încearcă să creezi la locul de muncă o atosferă calmă și relaxată pentru a ajuta la scăderea stresului tuturor. Sarcinile dificile pot fi realizate cu ușurință. Abordare lentă și prudentă este cea mai indicată. Ai speranță, indiferent cât de descurajante par lucrurile.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești Financiar

Ai o problemă interesantă în mână săptămâna aceasta. Ești îndemnat să reiei dorința de a investi și să îți fixezi obiectivele în consecință. Sigur, majoritatea este convinsă că ai mână bună și câștigi mai mulți bani decât ceilalți, dar asta nu îți face dreptate. Vrei să îi ajuți pe oamenii din zonele calamitate să-și refacă viața? Dacă da, investițiile responsabile din punct de vedere social pot fi la ordinea zilei. Consultă numeroasele fonduri de investiții sociale.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Pești Sănătate

Atmosfera astrală de săptămâna aceasta îți dă șansa de a-ți linge rănile – și ar trebui! Nu lăsa sentimentele care te indispun să treacă neobservate, altfel se vor întoarce cu o față și mai urâtă. Fii atent la ceea ce ți se întâmplă în următoarele câteva zile și investighează sursa problemelor. Pentru a rămâne concentrat și centrat, încearcă să ieși să te plimbi de câteva ori pe zi. Umple paharul cu apă ori de câte ori te gândești la el.

Vrei să scapi de probleme și să faci tot felul de lucruri minunate, dar nu te vei mai simți atât de aventuros când sănătatea nu este grozavă. Găsește o modalitate de a respecta un regim mai sănătos și chiar un regim de exerciții fizice. Îți va garanta mult mai multă energie. Orice te-a ispiti mintea ta disciplinată, rezistă și rămâi pe drumul cel bun.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top